Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mi tam jedna rzecz tylko nie podoba się w xboxie... sprzedaż randomowej gry nawet w za(pipi)istej cenie graniczy z cudem. 

W ogóle wygląda to czasem tak jakby nikt nie miał tej konsoli w Polsce. Rynek wtórny w ogóle nie istnieje :E

To jest jednak ogromny minus tej konsoli na polskim rynku.

Bo nikt praktycznie tej konsoli w Polsce nie kupil.

"Jeszcze nigdy nie bylo tak dobrze !" xD

Najlepsze jest to, że na ps4 sprzedałbym dany tytuł w max 1-2 dni, na xo bujasz się z grą czasem 2-3 tyg ;E

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Naprawdę Starh? 

Max sprzedaż gry zajęła mi 3 dni na allegro. 

FH2 sprzedała się w godzinę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Naprawdę Starh? 

No niestety kupiłem bratu Fifke, pograł tydzień a potem próbowałem ją sprzedać 2 tygodnie na allegro :E

Opublikowano

Przeciez najwieksi krzykacze sami przeszli na skladeczki i dziela czesto swoje konta na dwoch (bo jest TANIEJ!) :cebula: .
Boty, ktore najchetniej rzucalyby kamieniami podczas poprzedniej generacji przy skladkach na PSN obecnie kupuja jak najtansze doladowania i dziela sie grami cyfrowymi ze znajomymi.
Troche smieszne, zwlaszcza, ze nawet MS widzac co sie u nas dzieje sprzedaje czesto pudelka za bezcen.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Naprawdę Starh? 

No niestety kupiłem bratu Fifke, pograł tydzień a potem próbowałem ją sprzedać 2 tygodnie na allegro :E

Lol. Przecież fifa jest w ea access to się dziwisz? xD

Opublikowano

Przeciez najwieksi krzykacze sami przeszli na skladeczki i dziela czesto swoje konta na dwoch (bo jest TANIEJ!) :cebula: .

Boty, ktore najchetniej rzucalyby kamieniami podczas poprzedniej generacji przy skladkach na PSN obecnie kupuja jak najtansze doladowania i dziela sie grami cyfrowymi ze znajomymi.

Troche smieszne, zwlaszcza, ze nawet MS widzac co sie u nas dzieje sprzedaje czesto pudelka za bezcen.

To teraz podaj nicki tych osob lub gtfo

Opublikowano

Moge podac nicka bota, ktory chwali exy na potrzeby forum, a na privie pisze, ze wrocil do CODa, bo "NUUUDNEEE".

:dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Naprawdę Starh? 

Lol. Przecież fifa jest w ea access to się dziwisz? xD

Fuck zapomniałem nawet o tej usłudze xD

No ale wiesia też próbuję od tygodnia sprzedać w dobrej cenie i dupa... na alledrogo typ chciał abym mu sprzedał pudełko (nówke) za 150 z przesyłką - ludzi po(pipi)iło ostatnio. Miałem przechodzić to na xie ponownie, ale Redzi zwalili patcha i w sumie nie mam nawet ochoty wracać do tego tytułu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Raz ze jest juz w EA Access, dwa ze miesiac nowe odslony!

Opublikowano

Xbox i wybor multiplatform! Najlepszym przykladem sa CARSY, ktore przeciez kazdy BOT z FORZA porownal! - na YT ogladajac gameplaye z PS4 mylac filmy z poteznymi Pecetami xD

kto porównywał człowieku, o czym ty mówisz?

Opublikowano

izi od dawna bredzi tak, że się tego nie da czytać.

^^

Opublikowano

Izi od roku strzelajacy do jaskini i od pol roku gadajacy o carsach najlepsyzm przykladem roznorodnosci exow na PS4.

A co jak chcesz pograć w dobry, japoński sztos? 

Persona 5 juz w tym roku, a DQ jedenascie na 100% bedzie zlokalizowany i wyjdzie na rynki zachodnie.

A nie czekaj, nie wyjdzie XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ty jestes nawiedzony rozumiesz koleszko ze mamy rok 2015 i na ch,uj mam patrzesz w przeszlosc ? jestes bez kitu jak kibic polskiej reprezentacji co tylko pie,rdoli w kolko o remisie z 1973r i brazowym medalu z 1974r xD

wkleje ponownie swoj post moze wtedy ogarniesz;

mam ochote na gre wyscigowa mam do wyboru FM5 lub FH2 + multiplatformy

mam ochote na multi mam do wyboru Halo MCC lub Titanfall + multiplatformy

mam ochote na bijatyke mam Killer Instinct  + Multiplatformy 

mam ochote na platformowke mam do wyboru Max lub Ori + multiplatformy

a na plejce co ? 

ZERO WYBORU, ZERO tylko multiplatformy xD

GURWA ZARAS SKISNĘ  :dynia:

Podmień sobie TLOU multiplayer za Halo i TF. GGXrd zamiast KI, oraz obojętnie jakiego dobrego indyka niedostępnego na x1 i możesz udawać z takim spojrzeniem klaperskiego zealotę.  :rotfl:

Kogo obchodzi co ty wolisz i czy żyjesz mentalnie w 2014, bezpiecznie asekurując się indykami z pc, oraz multiplatformami, których 60% chodzi najgorzej ze wszystkich 3 wersji? Pajgi, Czezky, bluber, asax, golab, Soul, teddy. Oni wszyscy mają w choyu ten śmieszny sprzęt i nie wmawiają sobie że x1 to super sprawa. 

aha i srednimi ocen jaraja sie tylko kazuale bez grama gustu 

Jasne że nie, ale tym wyznacznikiem nie jest tym bardziej twój gust, broniący takiej patologii. Ja kierując się swoim mogę spokojnie powiedzieć że jedno BB i lepszy ogół multiplatform zjada i obsrywa combo H5, F6, TR, ale pomimo własnych preferencji nie będę (pipi)ł że rok należał do Mojej kochanej firemki. No ale to ja jestem zealotą sory.  :dafuq::lapka:    

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Kubson i jego podwojne standardy. "(pipi)ac remastery", "jaranko ocenami", ale DriveCluba nie wymienie, bo to NIE SOM WYSCIGI !

izi od dawna bredzi tak, że się tego nie da czytać.

^^

Nie no najlepiej przez 200 stron czytac ze kazdy bot moze sobie porownac obie scigalki i wybrac lepsza.

Pewnie specjalnie Ci fani racerow ta lepsza w profilu ukrywaja xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale to chyba logiczne ze jak pisze o exach to pisze o swoim guście a nie pani Basi spod piątki nie ?

Klapy to mega nie ogary

A co so iziego to mega zawód :/ majaczy cos ze każdy robi składki, a nie ma jaj podać tych wymaginowanych osób xD

I tak pisałem ci ze idę grac w coda bo Tytan mnie znudził po 24h, jednak w coda nabiłem z 6h w multi a w tytanie duzo duzo wiecej i jak sobie zrobiłem odpoczynek to grało mi sie w niego jeszcze lepiej

Tak wiec Izi, Nobody

3738_2bdf.gif

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Fanem racerów jakiego znam jest Colin. Forze i PC ma wymaksowane izi. 

Opublikowano

Colin ^^
To ten, ktory model jazdy porownal do Shifta ? xD

Izi od roku strzelajacy do jaskini i od pol roku gadajacy o carsach najlepsyzm przykladem roznorodnosci exow na PS4.

Nie no - Twoj profil w ostatnich miesiacach to dopiero wybitne tuzy elektronicznej rozrywki. xD

No ale to chyba logiczne ze jak pisze o exach to pisze o swoim guście a nie pani Basi spod piątki nie ?

Czyli gry sa tylko akurat Tobie sie nie podobaja ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Colin ^^

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie. 

Opublikowano

ty jestes nawiedzony rozumiesz koleszko ze mamy rok 2015 i na ch,uj mam patrzesz w przeszlosc ? jestes bez kitu jak kibic polskiej reprezentacji co tylko pie,rdoli w kolko o remisie z 1973r i brazowym medalu z 1974r xD

teraz doczytałem te patologię... jak można godzić się na takie zaniżanie standardów? przecież to nawet nie jest 30% jakości początku VII generacji. xD

ale choy z tym. wmawiaj sobie że dalej wjeżdżanie coraz głębiej w dupę przez MS jest fajne, a przez Sony nie.  

:xboss:

:bolduper:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A co jak chcesz pograć w dobry, japoński sztos? 

Persona 5 juz w tym roku, a DQ jedenascie na 100% bedzie zlokalizowany i wyjdzie na rynki zachodnie.

A nie czekaj, nie wyjdzie XD

Wyjdzie szybciej od 30 godzinnego RPGa Phantom Dust.

Opublikowano

Colin ^^

Lepsze to niż pisanie, że to jedna z lepszych symulacji gdzie AI to debile wjeżdżający w ciebie.

Nigdy nie odpowiedziales na jakim poziomie ustawiles AI konsoli  :dunno:

Opublikowano

mam ochote na platformowke mam do wyboru Max lub Ori + multiplatformy

N++, Axiom Verge, OlliOlli2, Velocity 2X, LBP3 + multiplatformy

mam ochote na bijatyke mam Killer Instinct  + Multiplatformy

Guilty Gear Xrd, Ultra Street Fighter IV, Skullgirls: 2nd Encore, Injustice + multiplatformy

mam ochote na multi mam do wyboru Halo MCC lub Titanfall + multiplatformy

The Last of Us, Killzone, PlanetSide 2 + multiplatformy

I to są gatunki dla was wygodne :dynia:

Opublikowano

Multi w tlou wyborne ale to remaster więc nie kręć tu beki lemonka.

Opublikowano

Bo HALO po raz 3ci to ultra nowosc na rynku xD

Zreszta, o czym my dyskutujemy - KI spoko - po prostu Guilty Gear, Street Fighter, Injustice  nie trafiaja w gust Kubsona !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.