Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

suteq, no, ale 100 u opiniotwórczego USGamer czy 90 od GamesBeat :pawel:

Ok. Nie mam więcej pytań. Świadek jest wolny. 

Opublikowano

Polygon, Game Informer - 7/10

Zawsze szanowałem.

Szanować Polygon, który oskarżał Wiedźmina o rasizm bo za mało czarnych było w średniowiecznej Polsce, albo kręcił (pipi)burzę bo Ciri widać sznurek od stanika co uwłaczało ich zdaniem feministycznym ideałom.

Czego te boty się chwytają...

Opublikowano

Jestem przekonany, że Polygon wziął sobie do serca cały hejt na nich spuszczony i od tej pory nie będzie więcej takich gaf.

Jak widać, już pokazują, że wynieśli nauczkę. Pięknie. :fsg: 

Opublikowano
Playstation Universe 65/100 :pawel:

Szkoda tylko, że to gra bez gameplayu jak Ethany i inne opowiastki. 

Sadziles ze klaperska strona doceni gre gdzie nie ma skryptow ani korytarzy?

:rayos:

Opublikowano

Rare Replay, premiera tydzień temu.

85 vs 83 na MC.

30 gier, setki godzin zabawy za 80zl vs 4h szukania ch*ja w śmietniku w tej samej cenie.

Pierwsze miejsce sprzedaży w UK vs "kupie jak wyjdzie w pudelku"

Dominacja jak za czasów 360 :xboss:

Opublikowano

Nie ma strzelania wiec gra botów nie interesuje. Przy bb bylo tak samo a bo kto w to zagra, teraz Rime i bedzie ta sama spiewka.

Opublikowano

Beka z klapków. Torpeda, kolejny samograj na PS4 i aż 83 na MC. Czyli nawiązało równą walkę Kalimbą na Xone 81 na MC  :reggie:

Opublikowano

Kolejny symulator chodzenia? Po co to żyje?

Opublikowano

Włączyłem właśnie ps4 aby pograć w wieśka, no i przechodzę do powiadomień a tam, że patch nadal się pobiera  :frog:  

7 godzin (pipi)... SIEDEM K....!!!!! tyle ściągam już pier patch do wieśka 3, a idź Pan z tą konsolą.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Kara za pedalski avatar z pedalskiej chińskiej gierki.  8)

Opublikowano

Kara za pedalski avatar z pedalskiej chińskiej gierki.  8)

2/10

Opublikowano

oj bardzo mocno

Bayonetta 2, Xenoblade X, Fatal Frame 5, klon Wipeouta/F-Zero. Dziękuje Japonio za tego trupa :banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

:obama: 

Opublikowano

Na gierke z PSN/XLA 70... to dobry wynik... nie ma co hejtowac. Sam pewnie zagram kiedys tam (pewnie szybciej niz wiecej klapkow), ale kurde to sa te gry ktora pokazuja moc PS4 i jej wyzszosc nad Xbone olo

Opublikowano

Na gierke z PSN/XLA 70... to dobry wynik... nie ma co hejtowac. Sam pewnie zagram kiedys tam (pewnie szybciej niz wiecej klapkow), ale kurde to sa te gry ktora pokazuja moc PS4 i jej wyzszosc nad Xbone olo

Też tak uważam, ale generalnie beka z klapków, bo jak tylko wychodzi coś z potencjałem 80+ na MC to zaczyna się pucowanie, a później okazuje się że KALIMBA i tak jest górą, a jak wiadomo to szajs bo jest na Boksie i to nie jest nawet grafika ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.