Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przyznaję ci się (chyba już trzeci raz ty pjeprzony sadysto :<) że wyjeżdżając na pełnej (pipi)ie nie doczytałem cię uważnie, polegając głównie na tym co pisaliście w dedykowanym temacie, a ty spuszczasz się jakbyś wygrał w szóstkę w multilotku. Sry, ale jak miałem zareagować na tekst który podsumuje moją wiedzę jednoznacznie, choć co do jednej, imo zdecydowanie ważniejszej z wymienianych produkcji miałem rację? Jeszcze w tym temacie?!

Jeszcze raz dziękuję, że dopasowałeś się do najbystrzejszej grupy tego forum xD

:hi: Dla cowieczornego podniesienia sobie ciśnienia, rozruszania tematu i atencji własnej persony w najbardziej choyowym zakątku internete, robiłbym to nawet mając pieniądze na wszystkie sprzęty, których brak rekompensuje sobie tym miejscem. :cool:  

Może nie jestem na bieżąco, ale czy nobody podał swoje PSN ID kiedykolwiek ? Chciałbym z chęcią zlustrować skoro taki ogarnięty klapiszcz to jest.

Żeby usłyszeć że mam ograne mniej niż 60 gier, a udaje znawcę w CW? no chyba cię :yao:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli po prostu miałem rację, a ty w przypływie klaperskiego gniewu zrobiłeś z siebie pośmiewisko, licząc na to, że coś ugrasz. Dobrze, że w końcu napisałeś o co chodzi xD

Hmmm czyli co ? Bardzo chcesz by wrzucać Cię do wora razem z Lemem, Observerem i Kidnappą? xD Miej godność i pokaż, no chyba że boisz się, że zamiast ogranego TLoU i Anczarted zobaczymy jedynie Tomb Raidera i Asasyna ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kazdy klaperski beton ma ukryty psnid

przypadek? nie sondze

Opublikowano

Ja widziałem psn id nobodiego, nie mam czego mu zarzucić. No może tego bronienia uncharted, ale każdy ma jakiegoś raka w serduszku. 

Opublikowano

ale tego niedokończonego risinga to byś skonczyl :cool: :czesc:

Opublikowano

Nie dokończy bo MGR jest niekanoniczny i bez Kojimy, a fakt że Armstrong jest bardziej ogarnięty od bandy randomów z trójki musi być zbyt dużym deal breakerem (Figaro ogarniaj pojęcia, bo inaczej znowu będziesz bredzić tak jak ostatnio).

Opublikowano

przypadek? nie sondze

Ja nie mam ty zielona ropucho  :[  :[  :[

Opublikowano

Gwara się skończyła, słonko przygrzało, konsola padła to co ma janusz zrobić? Leci po kolejną. 

Zgadzam się, mi wczoraj wyskoczyło czerwone światełko i ni (pipi)a nie można jej włączyć a xbox śmiga jak gdyby nigdy nic.

Opublikowano

przypadek? nie sondze

Ja nie mam ty zielona ropucho  :[  :[  :[

Polemizowałbym. :kaz:

Opublikowano

ad62b9b8e955b92bb79260fd00665369-98.jpg d0a439f673b6f0adbf4624ba24227ded-98.jpg 730d31ac34bd396ee8e6397b1163da57-98.jpg fb3ec566fa466eedf6809e35b163470d-98.jpg f712b549e79520a13e69632d6ba736e4-98.jpg 07a6c20459623e2ee6e6086fed399ed8-98.jpg 22e1a562b1195491e48d933826fb30ec-98.jpg 2bc506268ecfe699f8a16af1f6415aa6-98.jpg

:obama:                      :gayos:             :fsg:              :fsg:          :banderas:           :obama:          :fsg: :fsg:       :gayos:

#tylkoNintendo

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

http://www.ppe.pl/blog-41222-5954-smierdzace_playstation_4.html

Piach był wszędzie, na zewnątrz, wewnątrz i w napędzie. Okazało się, że reklamówka do której konsola została wrzucona CAPIŁA GRZYBAMI!!!. A przez to śmierdziała sama konsola i pad. Było w niej pełno piachu. Byłem w szoku ja, była w szoku moja luba i był w szoku sam właściciel, który wciąż nie chciał odebrać telefonu i wolał pisać SMSy. 

Ręce mi opadły. To jest drugi właściciel konsoli Sony, który jest nieogarem i ignorantem. Kiedyś od innego kupiłem PS3, które też nie było zgodne z opisem i zostało wysłane z opcją płatne przy odbiorze, mimo, że kasę dostał zaraz po zakupie. Przyszedł kurier z paczką żądając jeszcze raz tej samej kwoty.

sonyboty to janusze i nieogary.

Opublikowano

Gwara się skończyła, słonko przygrzało, konsola padła to co ma janusz zrobić? Leci po kolejną. 

Zgadzam się, mi wczoraj wyskoczyło czerwone światełko i ni (pipi)a nie można jej włączyć a xbox śmiga jak gdyby nigdy nic.

Nie ma w tym nic dziwnego. Sony zamiast pasty termoprzewodzącej zastosowało coś, co bardziej przypomina glinę wymieszaną z plasteliną, więc śmierć konsoli w takie upały graniczy niemal z pewnością. 

Opublikowano

PZ/Xeno na tak,reszta meh

Toad jest świetną i słodką grą logiczną, nie nudzi się, takie 8/10

Splatoon to świetny shooter online z super singlem 9/10

Kirby średniak, to fakt

Super Mario Maker to będzie goty :fsg::banderas::obama: 

Yoshi jest swietny 9/10

Xeno będzie goty :fsg::banderas::obama: 

Fatal frame bedzie bdb

starfox to bedzie kupa

Opublikowano

Nie ma w tym nic dziwnego. Sony zamiast pasty termoprzewodzącej zastosowało coś, co bardziej przypomina glinę wymieszaną z plasteliną, więc śmierć konsoli w takie upały graniczy niemal z pewnością. 

mam nadzieje że jednak się jeszcze odpali ,według neta musi tylko ochłonąć dlatego, dałem ją na strych xD

Opublikowano

Piach był wszędzie, na zewnątrz, wewnątrz i w napędzie. Okazało się, że reklamówka do której konsola została wrzucona CAPIŁA GRZYBAMI!!!. A przez to śmierdziała sama konsola i pad. Było w niej pełno piachu. Byłem w szoku ja, była w szoku moja luba i był w szoku sam właściciel, który wciąż nie chciał odebrać telefonu i wolał pisać SMSy. 

Ręce mi opadły. To jest drugi właściciel konsoli Sony, który jest nieogarem i ignorantem. Kiedyś od innego kupiłem PS3, które też nie było zgodne z opisem i zostało wysłane z opcją płatne przy odbiorze, mimo, że kasę dostał zaraz po zakupie. Przyszedł kurier z paczką żądając jeszcze raz tej samej kwoty.

Xboty z Polski to zaślepione fanboye walczące w przegranej sprawie.Microsoft pluje na Polaków i Europejczyków a wy się cieszycie. Nie widzicie że traktuje was jak graczy drugiej kategorii?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

a devils third? 

Opublikowano

a devils third? 

mieszane uczucia

Opublikowano

rayos w ile shoterow online grales w swoim zyciu? bo jak mnie pamiec nie myli multi odkryles w 2015 roku

Opublikowano

Opublikowano

nie no splatoonek wyglada bardzo fajnie w multi no ale multi u nintendo? troche nieteges, to samo co z mario kartem i smashem - zaje.biste gierki do grania w party, ale jakoś nie widze żebym się wciągnął samemu 

Opublikowano

rayos w ile shoterow online grales w swoim zyciu? bo jak mnie pamiec nie myli multi odkryles w 2015 roku

Jeśli gra głównie na sprzęcie od N to pewnie w żadnego.

Opublikowano

Myli Cię bo co ja się ograłem w Enemy Territory to ciężko zliczyć. w BF BC2 też namiętnie grywałem. Unreal Tournament, Quake 3 a potem Quake Live. Trochę CoDa. Parę godzin w Killzone Najemnik i raz na jakis czas wracam do niego.  I wiele innych tytułów liznąłem, w tym takie szroty jak CS, BF3. Więc stfu dziffko i wracaj do miecza :shotgun:

Opublikowano

Xboty z Polski to zaślepione fanboye walczące w przegranej sprawie.Microsoft pluje na Polaków i Europejczyków a wy się cieszycie. Nie widzicie że traktuje was jak graczy drugiej kategorii?

Polscy zieloni gracze dostali pozdrowienia od samego Króla Spencera, a sonyboty nawet tego nie dostali od kaza tylko od razu penisa w tyłek. :kaz:

Opublikowano

haha kolejny genialny ex na ps4 - srednia 77 i 5h grania i ogladania widoczków - wy serio się tym jaracie? podgracze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.