Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To na chwilę obecną Xbox ma lepsze gry bo te które wyjdę się nie liczą, tak?

No a gra się w gry czy w zapowiedzi? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jako użytkownik ps4 i XOne napiszę parę zdań. Proszę nie odbierać tego że faworyzuje jedną firmę, nigdy nie byłem fan boyem i nie będę.

Ps4 :

Wykonanie konsoli :

Tandetny plastik

Wykonanie pada :

Bazarowe badziewie, bateria tragiczna, pad po kilku miesiącach zaczął skrzypiec, trzeszczec.

Kultura pracy konsoli :

Czasami mam wrażenie że konsola odleci z półki, zwłaszcza przy grach w 60 klatkach i indorach (Tower of Guns)

Psn... Bez komentarza, kpina

Gry :

The order 1886 - killer graficzny, korytarz, gra na raz

Killzone shadow fall - killer graficzny, multi ratuje grę

Driveclub - killer graficzny, korytarz, setki aut future,(nuda) tasowaanie się jak śnieg i deszcz pada

Bloodborne - majstersztyk

Infamous - prawie tech demo (coś tam się udało z fabuła zrobić)

XOne :

Wykonanie konsoli bardzo dobre.

Pad wykonany rewelacyjnie, nic nie skrzypi, baterie 3maja bardzo długo

Kultura pracy, konsoli prawie nie słychać pracy

Usługi sieciowe bajka.

Gry :

Przeważnie różnice polegają w multi platformach na tym że ps4 ostrzejszy obraz i lepsze wygładzanie ale gry na ps4 lubią klatki gubić.

Forza horizon 2 - takie gta w świecie samochodów

Total overdose - nowe IP, bardzo fajna gra

Ryse - killer graficzny, tech demo

Dead Rising 3 - mega miodna gra, graficzne trochę padaka

Halo master chief collection - tak się robi remake,(God of War na ps4, remaster na odwal się)

Gyrosy - bajka.

Na chwilę obecną sony ma według mnie ciekawsze gry, problem w tym że nie wiadomo kiedy wyjdą, bo zapowiedzi, zapowiedziami a daty mogą bardzo się zmieniać.

Tyle mojego, nie miałem na myśli faworyzacji itd. Piszę po prostu to co widzę przed oczami.

Myslisz, ze jak masz 2 konsole to ktos cie wezmie na powaznie?

Total overdose? Myslalem, ze my o Xbonie a nie pierwszym xboksie rozmawiamy...

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

a nie? ja grałem. A TY? 

Opublikowano

Tylko fan boye sony jakoś nie wspominają że ich konsola, działa jak jeden duży głośny wiatrak, że pad jest w wersji beta.

Klapki na oczy na full HD i jazda.

Opublikowano

mi czasem przeszkadza, ale nie pamiętam żeby któremuś z ku botów przeszkadzał wirnik F-16 wmontowany w 360-tkę, więc to chyba nie jest problem po włączeniu 5.1, lub słuchawek

Opublikowano

5 minut w saturnie się nie liczy figaro.

Opublikowano

Mi bardzo przeszkadzał wirnik F-16 z x360, nawet jak zrobili instalacje wszystkich gier na HDD. No ale co było poradzić skoro girsów i PGR3/4 nie było na maszynach do pisania :/ W PS4 już mi się nie chciało czekać na cichy model a hałas przeszkadzał mi bardziej (zestarzałem się) to przerobiłem sam konsolę na najcichszą w Polsce.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

a nie? ja grałem. A TY?

Też grałem.

i przeczysz korytarzowi?

Opublikowano

nie wiem jak wy, ale ja lubię jak w bloodborne w ostatniej chwili robię unik przed ciosem bossa i pad mi zatrzeszczy jak by miał się za moment skruszyć w dłoniach i jeszcze wyskoczy komunikat, że zaraz bateryjkę trzeba będzie ładować, gaming na krawędzi tylko na guwnie obesranym

Opublikowano

a nie? ja grałem. A TY?

Też grałem.

i przeczysz korytarzowi?

Po prostu bawi mnie, że teraz nawet wyścigi nazywacie korytarzykiem

Opublikowano

Dzieci DRIVECLUB to przemiodne i przebogate wyścigi z zayebistą oprawą A/V, ładną lista furexów i miodniuśkim modelem jazdy + trasami. Do tego otoczka społecznościowa i dużo fajnego i taniego DLC. To wszystko za 99,- trzeba mieć coś na oczach, żeby tego nie widzieć albo być niezłym burakiem.

Opublikowano

To nie ty miałeś/masz kolczyk ze znakiem playstation? xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

mnie też to bawi, zwłaszcza w kontekście Forzy Motorstorm, ale te odliczanie od 3 w dół po wypadnięciu z trasy jest obrzydliwe

Opublikowano

Rozumiem że każdy zesra się z głodu i będzie za swoim obozem, ale sorry poziom wykonania ps4 jak i pada, padaka. Wymuszone full HD, kosztem klatek, o psn już nie wspomnę.

XONE wali tragicznym wygładzaniem krawędzi w grach, 720p to już jakąś kpina.

Rozumiem faforyzowanie danej konsoli, ale trzeba też przyznać się do tego że jedna jak i druga konsola nie jest idealna.

Opublikowano

Czezky znowu gra na konsolach?

Opublikowano

To nie ty miałeś/masz kolczyk ze znakiem playstation? xD

Mam nadal pośród całej kolekcji. Miałem też 3 razy One i 3 razy X360 i mowie jak jest.

Opublikowano

czezki chce plusy dostawać, sprytnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.