Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co te 343 zrobiło z tym Halo xD Avengers plus Transformers. A gdzie tu klimat poprzednich części?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ty w ogóle grałeś w jakieś halo tak przy okazji?

Opublikowano

mi się podobało dopóki nie zobaczyłem człowieka velociraptora i gnomów ogrodowych :kaz:

no ale gunplay mają fajny

Opublikowano

Jedyneczka i dwójeczka skończona, podwójnie. Z kumplem też. No i trójeczkę pograłem trochę, DAAAWNO temu.

Multiplayer dwójki ograny przez setki godzin (jedno z najlepszych mp ever)

Opublikowano

Okej, wolałem zapytać bo z Tobą to nigdy nic nie wiadomo. Sam rozumiesz. :lapka:

No i ja się zgadzam, Halo 1-3 ma świetny gameplay, szczególnie 3, jest unikalny. 4 to takie Call of Halo. Nie podobało mi się. 

Opublikowano

Ragus jednak góvno obesrane c' nie?

Pierwsze 2 godziny > cały wiedźmin

Opublikowano

No (pipi)a ten początek <3

Opublikowano

mi się podobało dopóki nie zobaczyłem człowieka velociraptora i gnomów ogrodowych :kaz:

no ale gunplay mają fajny

no już nie wybrzydzaj, ludzie są zachwyceni

_1387036051.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Grubo...

Opublikowano

Grubo...

W czym problem, kontrowersyjny komentatorze? 

Opublikowano

Grubo...

W czym problem, kontrowersyjny komentatorze? 

Snajperka?

Opublikowano

Co te 343 zrobiło z tym Halo xD

zrobili to, o czym fani marzyli od parunastu lat?

Mógłbyś kulturalnie rozwinąć tą myśl?

Opublikowano

Marzyli aby zrobili z gry kolejnego coda? :niedobrze: 

Opublikowano

Ehehehehe :D

Czyli co? Twoim zdaniem zrąbane hitboxy w grze multiplayer to problem czy nie?

Opublikowano

fani serio chcieli zostawić kosmitów z Kapitana Bomby?

Opublikowano

Porównanie do CoDa opór nietrafne.

Pominę już nawet, że w niewielu grach FPS położenie względem wroga jest tak kluczowym powodem by podjąć lub odpuścić walki. W CoDzie seria w nogi czy kolano może zabić Cię niemal natychmiastowo jeśli wróg nie odpowie, a kill streaki to codzienność. W dodatku dają Ci perki byś kosił jeszcze szybciej. W Halo czegoś takiego nie ma. To, że w Halo dodano jetpack i kilka innych ciekawostek tylko rozwija tę genialną grę. Przecież prezentacja Warzone z E3 to GOTY. 343i znają się na FPSach i tylko udowadniają, że gra idzie w dobrym kierunku. To, że kogoś bolą zmiany to już jego problem :dunno:

Opublikowano

Każdy kto grał w betę Halo 5 wie że gra zmiażdży system, no ale Gifaro aka 10 lat za Xboksem, wie lepiej  :reggie:

Opublikowano

Może jemu chodzi bardziej o festyniarski singiel (do którego odnosi się trailer), a wy piszecie o multi. Tak zgaduję.

Opublikowano

Może jemu chodzi bardziej o festyniarski singiel (do którego odnosi się trailer), a wy piszecie o multi. Tak zgaduję.

Dokładnie. O multi się nie wypowiadam, bo nie grałem w tych nowszych.

Ten trailer to bez kitu współczesne Power Rangers. Albo coś od Platinum Games.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

już w pierwszym fall of reach z 2001 roku opisy walk spartan wraz ze swoją drużyną ukazywały jak są silni i jak rozp/ierdalają na atomy kosmiczne ścierwo właśnie w tym stylu pokazanym na tym intro. W grach niestety nie było to za bardzo oddane głównie z powodu ograniczeń, przez co master chief w grze padał od needlera albo pasożytów flooda jak jakiś lamus.

Teraz nie dość że 343 przywróciło do życia Blue Team czyli bohaterów tej pierwszej książki w uniwersum halo, to jeszcze starają się oddać rzeczywistą potęgę tych chodzących czołgów. Choć zapewne i tak na legendary będziemy padać od jednego hita od sangheili :)

Opublikowano

już w pierwszym fall of reach z 2001 roku opisy walk spartan wraz ze swoją drużyną ukazywały jak są silni i jak rozp/ierdalają na atomy kosmiczne ścierwo właśnie w tym stylu pokazanym na tym intro. W grach niestety nie było to za bardzo oddane głównie z powodu ograniczeń, przez co master chief w grze padał od needlera albo pasożytów flooda jak jakiś lamus.

Teraz nie dość że 343 przywróciło do życia Blue Team czyli bohaterów tej pierwszej książki w uniwersum halo, to jeszcze starają się oddać rzeczywistą potęgę tych chodzących czołgów. Choć zapewne i tak na legendary będziemy padać od jednego hita od sangheili :)

ok, dzięki za wyjaśnienie :lapka:

Opublikowano

Właśnie ograłem demko FM6 będące przedsmakiem samochodowo-wyścigowych fruktów w 1080p i 60fps, jakie lada moment dostaną przedstawiciele  zielonej  magnaterii :banderas:  

A kiedy to chińskie obesraństwo GT7 zostanie w końcu zapowiedziane? W połowie 2016 roku z realizacją w trzecim kwartale 2017? :yao:  :yao:  :yao:

Daty dotyczą rzecz ciemna GT7 Prologue :kaz: 

Opublikowano

jezus maria jak ten silnik pięknie chodzi nawet podczas zadym. :obama: Konami pomimo stosu pogardy mają w rękach prawdziwego Asa Kier. Przecież nawet jak zleją już cross geny o minimum rock solid 30 fps nie ma się co (raczej) martwić.

Ostre spoilery z prologu po 2:40 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.