Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co te 343 zrobiło z tym Halo xD Avengers plus Transformers. A gdzie tu klimat poprzednich części?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ty w ogóle grałeś w jakieś halo tak przy okazji?

Opublikowano

mi się podobało dopóki nie zobaczyłem człowieka velociraptora i gnomów ogrodowych :kaz:

no ale gunplay mają fajny

Opublikowano

Jedyneczka i dwójeczka skończona, podwójnie. Z kumplem też. No i trójeczkę pograłem trochę, DAAAWNO temu.

Multiplayer dwójki ograny przez setki godzin (jedno z najlepszych mp ever)

Opublikowano

Okej, wolałem zapytać bo z Tobą to nigdy nic nie wiadomo. Sam rozumiesz. :lapka:

No i ja się zgadzam, Halo 1-3 ma świetny gameplay, szczególnie 3, jest unikalny. 4 to takie Call of Halo. Nie podobało mi się. 

Opublikowano

Ragus jednak góvno obesrane c' nie?

Pierwsze 2 godziny > cały wiedźmin

Opublikowano

No (pipi)a ten początek <3

Opublikowano

mi się podobało dopóki nie zobaczyłem człowieka velociraptora i gnomów ogrodowych :kaz:

no ale gunplay mają fajny

no już nie wybrzydzaj, ludzie są zachwyceni

_1387036051.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Grubo...

Opublikowano

Grubo...

W czym problem, kontrowersyjny komentatorze? 

Opublikowano

Grubo...

W czym problem, kontrowersyjny komentatorze? 

Snajperka?

Opublikowano

Co te 343 zrobiło z tym Halo xD

zrobili to, o czym fani marzyli od parunastu lat?

Mógłbyś kulturalnie rozwinąć tą myśl?

Opublikowano

Marzyli aby zrobili z gry kolejnego coda? :niedobrze: 

Opublikowano

Ehehehehe :D

Czyli co? Twoim zdaniem zrąbane hitboxy w grze multiplayer to problem czy nie?

Opublikowano

fani serio chcieli zostawić kosmitów z Kapitana Bomby?

Opublikowano

Porównanie do CoDa opór nietrafne.

Pominę już nawet, że w niewielu grach FPS położenie względem wroga jest tak kluczowym powodem by podjąć lub odpuścić walki. W CoDzie seria w nogi czy kolano może zabić Cię niemal natychmiastowo jeśli wróg nie odpowie, a kill streaki to codzienność. W dodatku dają Ci perki byś kosił jeszcze szybciej. W Halo czegoś takiego nie ma. To, że w Halo dodano jetpack i kilka innych ciekawostek tylko rozwija tę genialną grę. Przecież prezentacja Warzone z E3 to GOTY. 343i znają się na FPSach i tylko udowadniają, że gra idzie w dobrym kierunku. To, że kogoś bolą zmiany to już jego problem :dunno:

Opublikowano

Każdy kto grał w betę Halo 5 wie że gra zmiażdży system, no ale Gifaro aka 10 lat za Xboksem, wie lepiej  :reggie:

Opublikowano

Może jemu chodzi bardziej o festyniarski singiel (do którego odnosi się trailer), a wy piszecie o multi. Tak zgaduję.

Opublikowano

Może jemu chodzi bardziej o festyniarski singiel (do którego odnosi się trailer), a wy piszecie o multi. Tak zgaduję.

Dokładnie. O multi się nie wypowiadam, bo nie grałem w tych nowszych.

Ten trailer to bez kitu współczesne Power Rangers. Albo coś od Platinum Games.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

już w pierwszym fall of reach z 2001 roku opisy walk spartan wraz ze swoją drużyną ukazywały jak są silni i jak rozp/ierdalają na atomy kosmiczne ścierwo właśnie w tym stylu pokazanym na tym intro. W grach niestety nie było to za bardzo oddane głównie z powodu ograniczeń, przez co master chief w grze padał od needlera albo pasożytów flooda jak jakiś lamus.

Teraz nie dość że 343 przywróciło do życia Blue Team czyli bohaterów tej pierwszej książki w uniwersum halo, to jeszcze starają się oddać rzeczywistą potęgę tych chodzących czołgów. Choć zapewne i tak na legendary będziemy padać od jednego hita od sangheili :)

Opublikowano

już w pierwszym fall of reach z 2001 roku opisy walk spartan wraz ze swoją drużyną ukazywały jak są silni i jak rozp/ierdalają na atomy kosmiczne ścierwo właśnie w tym stylu pokazanym na tym intro. W grach niestety nie było to za bardzo oddane głównie z powodu ograniczeń, przez co master chief w grze padał od needlera albo pasożytów flooda jak jakiś lamus.

Teraz nie dość że 343 przywróciło do życia Blue Team czyli bohaterów tej pierwszej książki w uniwersum halo, to jeszcze starają się oddać rzeczywistą potęgę tych chodzących czołgów. Choć zapewne i tak na legendary będziemy padać od jednego hita od sangheili :)

ok, dzięki za wyjaśnienie :lapka:

Opublikowano

Właśnie ograłem demko FM6 będące przedsmakiem samochodowo-wyścigowych fruktów w 1080p i 60fps, jakie lada moment dostaną przedstawiciele  zielonej  magnaterii :banderas:  

A kiedy to chińskie obesraństwo GT7 zostanie w końcu zapowiedziane? W połowie 2016 roku z realizacją w trzecim kwartale 2017? :yao:  :yao:  :yao:

Daty dotyczą rzecz ciemna GT7 Prologue :kaz: 

Opublikowano

jezus maria jak ten silnik pięknie chodzi nawet podczas zadym. :obama: Konami pomimo stosu pogardy mają w rękach prawdziwego Asa Kier. Przecież nawet jak zleją już cross geny o minimum rock solid 30 fps nie ma się co (raczej) martwić.

Ostre spoilery z prologu po 2:40 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.