Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To prowo czy prawdziwy debil?

klap

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ostatnio grałem sobie w 144hz i mogę to skwitować tylko tak :fsg:

Opublikowano

ale to tylko przez 3 godziny co nie?

Opublikowano

W 144Hz Ordera byś przeszedł w 5h x (30/144) = 1,04h

Opublikowano

As part of the ongoing litigation by Italian flooring company VIRAG, SCEA shared GT6 sales statistics with the Northern District Court of California. Magistrate Judge Laurel Beeler’s ruling in the court documents show this number to be 2.37 million copies for GT6, bringing the Gran Turismo franchise to 72.6 million copies sold across its 17-year history:

gran-turismo-6-boxartIn December 2010, the defendants released Gran Turismo 5, which included a simulated version of the Monza Track. In the course of designing Gran Turismo 5, the defendants willfully and intentionally chose to include the VIRAG® mark on a simulation of the bridge from the Monza Track.

Sony America distributed the Gran Turismo 5 game globally, including throughout the United States and North America, and to date over 10.89 million copies have been sold. The defendants’ unauthorized use and display of the VIRAG® mark continued in Gran Turismo 6, which was released in December 2013. To date, over 2.37 million copies of Gran Turismo 6 have been sold

It’s also interesting to note that GT5 sold an additional 230,000 copies since March of 2013 (when Polyphony last updated their sales page), a somewhat remarkable performance considering GT6’s release on the same console and the termination of GT5’s online services in May of 2014.

https://www.gtplanet.net/gran-turism...illion-copies/

xDDD sprzedał się gorzej od Forzy 5 bez oświetlenia na konsoli której ponoć nikt nie kupuje. Beka kosmiczna, GT7 to pewnie gdzieś w 2018 roku co najwyżej, bo cash grab w postaciu wydania szybkiego Gt6 i zamknięcia serverów GT5 się nie udał :cool:

dobrze tak tym chińczykom

Opublikowano

Japonia wstała z kolan

Nadal na kolanach i tak do konca bedzie.BIEDAKI nie doczekaja sie dobrej gierki na tym guwnie.Blagajcie dalej ale jedynie co dostaniecie to odpady ? ZROZUMIANO ? Nie to co u wujka Spencera, tam dostajemy najlepsze gry pod sloncem, czaisz ?

article-2075987-0F38FEB200000578-943_470

JAK ? JA SIE PYTAM (pipi) JAK ? Dajac  ODPADY,ODGRZEWANE GUWNA ? Gdzie te wasze goty na tym plajstajszonk ?

Knak ? Killzonk ? DE ORDER ? DREJFKLUB ?  INFEJMYS ? a moze MOD do soulsow ?  No tak wasz mesjasz nadchodzi, unchardead od naughty_dogs.

Przez te obiecywanki krawaciarzy zgnijecie z ta konsola. Taka prawda

Opublikowano

jeszcze 155 razy porownajcie Forze z DC, pomijajac budzetowa firme, ktora od tak wydala lepsza symulacje, z lepsza grafa w 1080p/60klatkami/zmiennymi warunkami pogodowymi i 45 autami na trasie...

project cars

XMs5m72.jpg

CuQo4cV.jpg

Forza 6

screenshot-original-6ljb1k.png

screenshot-original6x5uj8.png

:dynia: te drzewa w project cars i otoczenie, DAT GDDR5

Opublikowano

Myślałem, że nikt normalny nie bierze na poważnie postów iziego. Kolejny klap na mocarzu próbujący zracjonalizować, że wybrał gorszą konsolę.

BTW Panowie trochę wstyd, może i MGS jest chińską gierką, ale przynajmniej klapy grają i niewielu się tutaj udziela. Sam mam ciągły backlog. Wróćmy za kilka dni jak ludzie pokończą MGSa.

Opublikowano

Wezyr nie chce Cię martwić ale powód do racjonalizowania sobie zakupu ps4 już wyszedł, w marcu tego roku. za x1 dopiero wyjdzie. w 2016. :kaz:

also: dlaczego w VII gen. liczyły się przede wszystkim multiplatformy, a teraz już nie? 

Opublikowano

Bo teraz jest więcej exów, przynajmniej po jednym, dobrym na rok.

Opublikowano

Wezyr nie chce Cię martwić ale powód do racjonalizowania sobie zakupu ps4 już wyszedł, w marcu tego roku. za x1 dopiero wyjdzie. w 2016. :kaz:

also: dlaczego w VII gen. liczyły się przede wszystkim multiplatformy, a teraz już nie?

A mozesz wkleić te posty mówiące ze w VII generacji liczyły sie głownie multiplatformy ? Z góry dzieki, pozdrawiam

Chociaz wydaje mi sie ze to kolejna fanaberia klapeuszy bo wy musicie sobie wszystko wyobrażać, nawet gierki :yao:

Ja z tego co kojarzę to 3/4 osób które kupiły x360 wybrały go ze względu na exy i tak samo jest z xbox one

Opublikowano

Do momentu skończenia BB nie trzeba nic racjonalizować :cool: Ta gra to powód do kupna konsoli (jak Sunset na Xboxie).

Poza tym multiplatformy w tamtej generacji były coś warte. Pierwsze Assassiny, pierwsze CoDy w klimatach wojny XXI w., Dead Space'y, Batmany, RDR i można tak długo. Poprzedniej generacji konsole przeżyły boom w świadomości masowej, a wydawcy pełni nowych pomysłów (i początkowo) nie ograniczani mocą nowych konsol rządzili na listach wydawniczych. Obecnej generacji wiele multiplatform to jawne raki i sytuacja się odwróciła, to tytuły ekskluzywne są powodem do kupna konsoli.

Opublikowano

pisał o tym w VII edycji m.in. Ins. i serio nie każ mi wygrzebywać postów sprzed 3000 stron, które o tym zaświadczą, bo i tak byłoby to marnotrawstwem czasu. 

btw, 3/4 osób wybrało x360 ze względu na verbatimy. :kaz:

Ps I zapomniałeś o xD

@Wezyr kupiłbyś ps4 dla Sunseta i większościa gorszych multiplatform?

Opublikowano

pisał o tym w VII edycji m.in. Ins. i serio nie każ mi wygrzebywać postów sprzed 3000 stron, które o tym zaświadczą, bo i tak byłoby to marnotrawstwem czasu. 

Wygrzeb inaczej takie rzeczy nie istnieją.

W ogóle jak nobody pisze, że ma mieszane uczucia co do mgs V to znaczy, że fałszywy mesjasz do ogrania za 50zł. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ps I zapomniałeś o xD

Oczywiście (tak kupiłem oferującą gorsze multiki PS3). Zwłaszcza, że multiplatformy nie mają tak wielkiej różnicy jaka była między PS2, a pierwszym Xboxem. No i tej generacji, multiki? Not really :reggie:

No i obronię akcji z Verbatimami, nie widziałem ani jednej przerobionej 360. PS2, PSX i PSP? Praktycznie każdą.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

akurat ja jestem tym dobrym w CW, więc nie kłamię.

no bo fabularnie mam mieszane uczucia. gameplayowo to masterpiece z AI które wśród innych skradanek nie znajdziesz. poza tym mnie nie wk,urwiaj ok?

Opublikowano

Prawda została napisana. MGS V jest przehajpowaną częścią na 8, ale nie sądziłem, że przeczytam to od Ciebie. :obama: 

Opublikowano

@Wezyr

a ps4 dla dwie klasy lepszego BB i nadrobienia tlou in 60 fps nie kupi. that's good one sir  :teehee:

@Suteq

jest na 9. na razie.

Opublikowano

Kto powiedział, że nie kupię PS4? Tyle, że z trzech konsol najlepiej prezentują się (kolejno) WiiU, XOne, a potem PS4. To Wiedźmin przekonał mnie do zakupu. Byłem o krok od kupna WiiU, ale na drodze stanął Wiesiek. Potem Sunset. Potem Halo. Potem piękne Ori. W między czasie wskoczyło Rare Collection, Forza5 i Titanfall. Do kupna mam jeszcze Forzę Horizon 2 i Gears of War: Ultimate. Na horyzoncie 3 szlagiery na ten rok. Ja nie wiem z co mam się brać.

Poza tym nie przesadzaj z dwie klasy gorszym SO. Ta gra to serio przecudna, przemiodna i wciąga jak bagno. Czasami na ekranie dzieje się tyle, że głowa mała. Serio, ktoś kiedyś pisał o przekonywaniu do najlepszego produktu.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ps I zapomniałeś o xD

xD to tak samo jak plejstejszon wybierano ze względu na przeróbki :kaz:

Nie wspominając juz o tym ze osobiście nie znam nikogo kto by miał przerobionego ixa, na liście miałem swego czasu dwie osoby co piracily i tyle, za to na osiedlu, w szkole każdy ale to (pipi) każdy miał przerobionego plejaka

Opublikowano

jeszcze 155 razy porownajcie Forze z DC, pomijajac budzetowa firme, ktora od tak wydala lepsza symulacje, z lepsza grafa w 1080p/60klatkami/zmiennymi warunkami pogodowymi i 45 autami na trasie...

project cars

XMs5m72.jpg

CuQo4cV.jpg

Forza 6

screenshot-original-6ljb1k.png

screenshot-original6x5uj8.png

:dynia: te drzewa w project cars i otoczenie, DAT GDDR5

prowo czy prawdziwy ?

te ząbki FM6 wy(pipi)ały mi oczy. troszkę beka że firma robi grę przez 10 lat i udaje im się zrobić deszcz na ilu? 6 trasach ? a wpada no name z kick startera i kładzie WIELKIEGO Developera na kolana xD

Opublikowano

Na kolana to ciebie kaz posadził :yao:

Bo tak deszcz to najważniejszy ficzer wyścigów na torach xD

Btw czemu nie ma dobrych wyścigów szutrowych jak RalliSport Challange 2 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.