Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wyszła Forza 6, zaraz będzie Halo 5 i pierwszy dodatek do polskiej gry roku, Gyrosy już czekają na półce (poczekasz na mnie Sutku, prawda? :lapka: ), a ja ledwo co zacząłem biegać Diamentowy Piesełem... Jest nam za dobrze tej jesieni :obama:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czekaj...

Myślę.........

Eee........ Hmmmm.....

BB?

Nie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

(pipi)a widze xbox jest jak koran. Jak powiesz na nie złe słowo to odrazu 10 się na Ciebie rzuca.

Opublikowano

Ty już kupiłeś te ps4 czy dalej dziadujesz ze szrotem3? 

Opublikowano

No kupil. Z wolfem.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przestańcie to jest zbyt śmieszne xD

Opublikowano

No kupil. Z wolfem.

A on nie pisał, że w tego wolfa to grał u kumpla? 

Opublikowano

xD jakie janusze gamingu

Plejstejszon to obecnie synonim obciachu i wiochy

Słuchać Soleo, jezdzić Passatem 1.9 140 tys przebiegu, chodzić do remizy na wiejskie potańcówki w celu wyrwania młodej głupiej (nene)ki, która i tak nie chce dać, grać na plejstejszon

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

No kupil. Z wolfem.

A on nie pisał, że w tego wolfa to grał u kumpla? 

że co xDDDDD

Chyba mnie mylisz z kimś innym.

Opublikowano

No kupil. Z wolfem.

Co ty chcesz dobra gierka, (pipi), że na każdej konsoli chodzi w 1080p/60 (nawet na pastach ma 60fps tyle że w 720p) no nie wiem co tak słabo

Opublikowano

No gdzie jesteście klapusie? Nie bronicie już kawałka swojego plastiku? Poddajecie się bez walki? Ficek, Izi......?

Yeti?

Mendrek? :yao:

Opublikowano

możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

jezu jak gardzie robactwem xD

ale może cytuj całość posta tak nie co

dziś gdzieś po 5h odpalonej gry

zamknąłem gre, uruchomiłem jeszcze raz i normalnie stałe 30fps

możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

czy to jest prowo czy prawdziwy debil xD

NO SUPER KU,RWA MUSIAŁEŚ GRĘ ZRESTARTOWAĆ NA KONSOLI BO RAM SIĘ ZAPCHAŁ

CZAISZ TYPIE JAK TO ZJE,BANIE BRZMI CZAISZ GURWA

Opublikowano

na xbonie max odpalony w tle od tygodnia, konsola uspiona, pewnie zamiast do ramu upycha juz do chmury bo sie nie miesci

Opublikowano

Proszę was... Halo? Forza? Gears? Wszystko rzemieślnicza robota. Produkcje bardzo solidne. W każdy z nich chętnie zagram i będę bawił się wybornie, ale jadąc tylko na solidnych tytułach zaczyna dopadać człowieka rutyna. Dobrze, że Xbox będzie moją trzecią konsolą tej generacji, bo braki tej konsoli nadrobię na wii u i ps4.

I w sumie jako gracza multiplatformowego to mam gdzieś, że na xboxach od zawsze brakowało gier przełomowych. Ale stawiając się w roli kogoś kto będzie miał tylko xboxa, to szkoda mi tej osoby. Po prostu współczuję jak gracz graczowi, bez zawiści.

Obecnie poza TLOU które przyszło z ps3 i BB, nie ma na ps4 gier wybitnych. Fakt jest ich o dwa tytuły więcej niż u Microsoftu, niemniej oni nadrabiaja w grach bardzo dobrych. Obecnie obie te konsole są siebie warte i obie mają mocne zapowiedzi. Choć tutaj Sony górą. Wygrałem jeśli chodzi o gry jest Wii U i to zdecydowanym. Można śmiać się z Mario i całej reszty Nintendo świata, ale to jak wiele patentów i wybornego gameplayu zawierają gry od big N to nigdzie indziej nie ma. Gry Aaa z piękną grafika, a oryginalniejsze niż te żałosne indyki. Nintendo orze na paletku konsolowym, ale i pc przy tej konsoli to żałosna maszyna imitująca coś na czym można odpalić gry. To na Wii U można zrozumieć czym kiedyś były konsole i czemu zawsze były lepszym wyborem dla graczy, nawet jeśli pecety parokrotnie prześcigały je parametrami.

Opublikowano

ale bez kitu, driveclub po ograniu np nowego colina na PC wyglada jak gra z PS3 :||||||

No dobra, chuy z grafika, ale ten model jazdy...

Ja pyerdole, jakim fanbojem trzeba byc zeby sie zmuszac do gry w takie cos?:|

Opublikowano

A jak bekowo brzmi granie w 1080p 120fps na tv 22" z 3metrów

Opublikowano

ej, moze nikt nie powiedział m$ o tym :/ to moze by bylo full hd w gierkach na xbonie częściej

Opublikowano

Soulsy po raz n-ty i gra o noszeniu drabin z multi dla retardów = tytuły wybitne  :rofl:

Opublikowano

BB gra przelomowa xDDDDD Gra wygalda jak soulsy, rusza sie jak soulsy, mechanika jak soulsy tylko ze nie ma Souls w tytule ale rozumiem ze nie jest to juz tasiemiec tylko niszczator gamingowych swiatow bo na plejstejszon.

Na poczatku nastepnego roku dostajemy DS3 ale rozumiem ze to juz nie bedzie gra wybitna bo na 3 platformy?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

SONY jest górą ale w grach widmo i to by się zgadzało.

Opublikowano

dla nich to i god of war jest wybitny :rotfl:

Opublikowano

Na ps4 przeszedlem drivecluba i transistor(czyli lacznie z 10h grania) po czym konsola stoi i sie kurzy, fantastyczna konsola, zalujcie chlopaki jak nie macie.

Tlou ogralem na ps3, a BB wyglada jak gra z ps2(ale mam, w przeciwienstwie do polowy klapow :dynia:)

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.