Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Swoją drogą MGS V, Wiedźmin 3 i Bloodborne. Nie tak źle być graczem w 2015 jednak

Szkoda tylko, że BB i w3 (na ps4) chodzi jak (pipi) ...; x

BB w 60 klatek :obama: ale to nigdy nie nastąpi. 

serio? i ja w to grałem przez 80% czasu nie widząc żadnych znaczących dropów i z żalem wspominając jak na obu past genach chodził DS1?  :dafuq:

ekem, remaster DS2 na ps4/x1?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

które z nich i co mam rozumieć przez "ogranie", bo optymistycznie zakładam że masz wystarczająco honoru i godności człowieka, by nie oceniać tytułów zawierających online jedynie przez pryzmat singla?  :hi:

KHHobt0.jpg

Cholera, porządna kupka.

Opublikowano

Swoją drogą MGS V, Wiedźmin 3 i Bloodborne. Nie tak źle być graczem w 2015 jednak

serio? i ja w to grałem przez 80% czasu nie widząc żadnych znaczących dropów i z żalem wspominając jak na obu past genach chodził DS1?  :dafuq:

Nie, po prostu niektórzy wychodzi z założenia, że kłamstwo powtarza wielokrotnie staje się prawdą.

Opublikowano

Przechodziłem BB z dwa tygodnie temu i jest ok jeżeli chodzi o framerate. Jak odpaliłem to na premierę przed day1 patch to myślałem, że oczy wydłubie, praktycznie nie dało się grać w niektórych miejscach. Połatali to całkiem zgrabnie

Opublikowano

które z nich i co mam rozumieć przez "ogranie", bo optymistycznie zakładam że masz wystarczająco honoru i godności człowieka, by nie oceniać tytułów zawierających online jedynie przez pryzmat singla?  :hi:

KHHobt0.jpg

3I9KjMk.gif

Opublikowano

W jednym miejscu przez 50h gra mi zauważalnie zwolniła RAZ ale starh napisze że chodzi jak (pipi)

Opublikowano

W jednym miejscu przez 50h gra mi zauważalnie zwolniła RAZ ale starh napisze że chodzi jak (pipi)

Pierwszy most w old yharnam? To chyba jedyne miejsce gdzie gra zwalnia klatki, pewnie dlatego, że musi tam załadować masę przeciwników.

Opublikowano

Nie, tam gdzie były te ślimaki studenciaki. :D

Opublikowano

W dniu premiery chodziła jak (pipi) i nawet nie powiem ile trwał respawn... 

Opublikowano

Nie, po prostu niektórzy wychodzi z założenia, że kłamstwo powtarza wielokrotnie staje się prawdą.

Idealnie te zdanie pasuje do twoich urojeń od mocarza. 

@nobody

Tak to piszesz, że ogranie oznacza single+multi, a jestem ciekaw ile pograłeś w multi gearsów. :dafuq:

Ofc jak ja piszę, że multi gow>tlou, bo grałem w obie gry to już przylatujesz z pianą na ustach. :cool:

Po prostu z jedną platformą nigdy nie będziesz wiarygodny. Poza tym nawet jeżeli ograłeś to co chciałeś(ciekawe co poza wspomnianymi gearsami ograłeś) to po twoich klaperskich postach wygląda to jakbyś ograł na siłę, żeby ktoś nie pomyślał, że jesteś jednoplatformowy. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@mate5

do pełni szczęścia zabrakło mi tylko pudełkowego Okami HD, oraz Yakuz. 

myślę że spodobałyby ci się jej odsłona w feudalnej Japonii. tzw. myślę że mi też, bo wyszłą tylko w zakrzaczkowanej wersji :<

@Yeti

to nie jest do końca tak, bo online w co-opie dropy są i to miejscami spore. w dodatku frame pacing jest w tej grze niestabilny, przez co w niektórych miejscach towarzyszy nam 0.5 rwanie animacji (np. most w Starym Yarham). z drugiej strony jak przypomnę sobie nieprzeszkadzające im jeszcze większe dropy w Gearsach, na usta ciśnie się jedno pytanie prowo czy :pawel: ?

Opublikowano

W dniu premiery chodziła jak (pipi) i nawet nie powiem ile trwał respawn... 

no mi tez. przez całe 40 min. dopóki nie zainstalował się day one patch i postanowiłem uruchomić ja ponownie. :pawel: loadingi poprawiono po 3 tyg. 

@suteq

nie więcej jak kilka h częsci drugiej. jedno z najlepszych i najbardziej skillowych multi ever, ale... no właśnie wciąż bardziej podoba mi się taktyczne mp tlou i flow walki o przetrwanie w post apo podczas meczy  :dunno: w ciągu niespełna dwóch i pół roku na bonera pojawi się 2 razy więcej marek które mnie jarają, w stosunku do x1, więc i serio czuje nimi jarango, by go kupić gdzieś pod koniec generacji (Scalebound i Gearsy 4 <3)

Ofc jak ja piszę, że multi gow>tlou, bo grałem w obie gry to już przylatujesz z pianą na ustach.  :cool:

lol co? xD 

ps to jak tam nasz zakład? :kaz:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

O co ty niby chcesz się zakładać? Że kupisz kloca czy co sobie znowu ubzdurałeś? xD

A no i pokaż mi gdzie w gearsach spada framerate do 15fps jak w BB w coopie? Według ulubionego przez klapów DF najniższy poziom klatek to 25 przez 2 sekundy, a w multi 57fps.  

No i wiesz, że od Gearsów 2 trochę czasu minęło i multi w gearsach się trochę zmieniło? 

I nie "lol co? xD" tylko tak. :cool: 

Opublikowano

pfff a po choy mam kupować tego szrota w tym roku, jak jedyne co na nim jest to SO i Ori? nie, nie pisałem o bonerze

ohohoho teraz już w co-opie xD hurr durr nie pokażę i nie pisałem o remasterze :czesc:

tak wiem że się zmieniło i teraz jest to mix shootera i skradanki o którym zawsze marzyłem 

przecież wiesz że ja to robię dla sportu i twojej atencji (nene)... sutuś  :rose:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nie wiem o co Ci w takim razie chodzi, bo się błąkasz w zeznaniach, ale chyba zacznę Cie ignorować, żeby Ci zrobić na złość.  :bunny:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to nie ja się błąkam tylko ty się gubisz wyjeżdżając desperacko z pytaniem o framerate w co-opie zamiast offline i remasterem zamiast oryginału 

chyba zacznę Cie ignorować, żeby Ci zrobić na złość.   :bunny:

nie wytrzymasz beze mnie nawet tygodnia

Opublikowano

hahahah, kisnę, 300%, szkoda że nie 1000%, nawet mi nie żal tej blacharni, gdzie tylko 30% z nich odpaliło tą gre w full hd i 60fps, a reszta to era PS3/X360,  a co najwyżej xbona. A na kolanach z pełnymi ustami to będzie ty rejwenku, jak forumek w październiku będzie grał w MGO, a ty będziesz czekał aby w 2016 pograc po sieci z dwoma innymi blacharami z tego forum.

Co za podgatunek, ale przynajmniej beka dobra.

Swoją drogą, co osoby piszące na tym forum w dziale PC obchodzi jakaś reszta, która ma kompa z biedy? Może być ich nawet 99%, ale jeżeli PC daje możliwości (oczywiście za odpowiednią kasę) na granie w 95% tytułów w detalach o których konsolarze pogadają jak wyjdzie PS ileś tam, to jakim argumentem dla posiadacza takiego kompa z NASA za 1mld $ (bo pewnie tylko taka maszyna pozwala odpalić MGS V w grafice ładniejszej niż PS4) ma być to, że cała reszta posiadaczy blachy nie uświadczy takich cudów? To nie jest kwestia przypadkowości i szanowania jakieś marki, co się przekłada na "argumenty" w stylu: ja nie mam problemu z PSN, zawsze działa idealnie. To jakie masz PC zależy tylko od ciebie (jeszcze grubiej: z PC jesteś panem swojego losu), w przypadku konsol jest tak, że owszem, 100% konsolorzy będzie grało na zbliżonych warunkach ( co jak wiemy, nie oznacza w dzisiejszych czasach "dobrych warunkach, wkładasz i grasz"), ale żaden nie zbliży się  do tego 1% z PC, choćby wydał 1mld $ na 1000 calową Bravie. Dlatego pewnie posiadacze konsolek tak bardzo się przejmują losem reszty, bo jak oni dostaną sprapraną wersję gierki, to taki posiadacz 1000 calowej Bravi w drodze do sklepu po gierkę już wie co go czeka "lecz choćby przyszło tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów, i każdy nie wiem jak się wytężał, to nie udźwigną, taki to ciężar.

Konsolaki lewaki :reggie:

Opublikowano

myślę że działa to w taki sam sposób jak wielokrotne krytykowanie lansowania się konkretnym sprzętem, czy ekskluzywnym lineupem, z którego samemu się nie korzysta, lub nie posiada. za 5 lat, gdy CW wejdzie w erę hełmofonów 3D, 75% użytkowników także będzie przerzucać się bajerami, które istnieją tylko w ich wyobraźni

Opublikowano

na extreme party wczoraj byłe beka nieludzka było z 30 standów z ps4, na każdym wgrane ze 30 gier jak mgs, mad max, fifa, pro evo, diablo, ufc, driveclub bloodborne infamouse, no wsyztsko co dusza zapragnie... 90% standów ludzie napierdalali w knacka przez całą impreze XDDDDDDDDDDDD no ja nie wierzyłem, było najnowsze pro evo, które dla cywili nie było wczesniej dostępne, f1 2k16, a ludzie na(pipi)iali kryształy xd

Opublikowano

To bylo na maxa poyebane :pawel: Nie mgs, nie mad max, nie (pipi)a cokolwiek, ale KNACK :pawel:

Tym jestescie klapy - guwnem obesranym i tego chcecie od marki ktora tak szanujecie. Sony wie co robi dostarczajac ekskluzywne sraki na 5/10.

Najlepszy jest i tak moj piesek yeti skomlacy do boga, zeby doniesienia o booscie mocy XB1 nie okazlay sie prawdziwe, bo wtedy nie bedzie mial juz w ogole czym walczyc :pawel:

Opublikowano

Najlepszy jest i tak moj piesek yeti skomlacy do boga, zeby doniesienia o booscie mocy XB1 nie okazlay sie prawdziwe, bo wtedy nie bedzie mial juz w ogole czym walczyc :pawel:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bost tego złomu to będzie jak, knur wyda nową wersje z 3 razy szybszym ramem i o połowę wydajniejszym gpu, bo tak to możecie robić sobie nadzieje tymi newsami pisanymi przez ppe ((pipi)a, ppe xDDDDDDD), modlić się, odprawiać czary i chvj wie co jeszcze, a rzeczywistość pozostanie bez zmian. Zresztą sami developerzy mówią, ze żaden DX12 nie pomoże tej konsoli z porażeniem mózgowym, tu tylko pomoże wyłączenie maszyny podającej tlen i zakopanie tego szrota obok atari na pustyni. Guwno rozmazane lub gierki chodzące w full hd, ale wyglądające jak z poprzedniej generacji VS tytuły opisywane przez DF jako "czegoś takiego jeszcze w grach nie widzieliśmy".

Cóż za piekna generacji, gdyby mi ktos 3 latata temu powiedział, że sytuacja potoczy się w ten sposób, że tylko Sony wyda next gena, a społeczność xboxa w Polsce będzie składać się z dwóch braci z Białegostoku i kilku pacjentów ośrodka leczącego depresje oraz placówek typu Monar czy Pomost, to bym nigdy nie uwierzył. Jesteśmy już na etapie, że wydawcy wydają gry tylko drogą cyfrową na x-dałna, jeszcze góra dwa lata i bedziecie mogli brać przepustki z Monaru, jechać na pustynie w Meksyku i zapalić znicz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.