Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No, ale prawda jest taka, że multi Halo ma mocarne. I jak ktoś stawia głównie na granie multi, to tegoroczna jesień należy do korkiego.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

porównywac halo do killzona, dc do forzy, sunseta do infamousa

ladnie te klapy maja najebane

a za pare minut kolejne poklady beki z gierek na 2019, może bete deep down pokażą w końcu

Opublikowano

Grodzka jest podobna do Moniki Bellucci, przeciez obie maja cycki.

I tak wlasnie wyglada zycie klapow, codziennie po odpaleniu ps4 witaja sie z Grodzka i wmawiaja sobie ze spedzaja czas z Monika.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

@up

Zamiast cyfry 4 wstaw 3 i będzie się zgadzało.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ale to gt7 moglo by sony w końcu pokazać bo żal fest jak trzeba czytać przy trzeciej już forzy na tej generacji porywnywania do drivecluba

Opublikowano

Zapowiada sie zayebiscie

A hejterzy, wychowani na dojrzalych szczelankach od sony, szukajacy w grach przede wszystkim graficzki i debile ktorzy nie sa w stanie docenic tego, ze Halo konsekwetnie podaza wlasna droga w branzy gdzie wszystko coras czesciej wyglada tak samo

Dupa cicho

Dlatego więc dostarczają strzelankę dla nastolatków...

Opublikowano

ale to gt7 moglo by sony w końcu pokazać bo żal fest jak trzeba czytać przy trzeciej już forzy na tej generacji porywnywania do drivecluba

Pierwszy zwiastun gt7 pokażą na przyszłorocznym e3, żeby klapy znowu płakały przed monitorami i darły się o najlepszym e3 w historii

Opublikowano

Killzone skończyło się na świetnej (mimo takich sobie ocen) jedynce. Później uprościli tę grę i zniszczyli. Przeszedłem mimo to dwójkę i trójkę ale to już nie było to, ostatecznym zabiciem serii okazał się Shadow Fall, którego guvność wyczułem od razu i sprzedałem 2 dni po zakupie.

Na dzień dzisiejszy Killzone najbardziej kojarzy mi się z zawiedzionymi oczekiwaniami, które miałem po jedynce, głosem Krzysztofa Jarzyny ze Szczecina w którejś tam części na PS3 i bólem oczu po próbie grania w to w trybie 3D.

Halo na pierwszy rzut oka nie wyróżnia się niczym ale jak pograć trochę więcej to łatwo utopić się w perfekcyjnej mechanice gry oraz samym uniwersum. Pomimo, że nie odpowiadały mi krasnale oraz bronie energetyczne to jednak Halo zapewniło mi znacznie lepszą rozrywkę niż Killzone.

Halo 3 w co-opie przeszedłem ze znajomymi z 10 razy. Słabsze ODST tak samo z 10 razy. Oczywiście na Legendary. Teraz znowu przechodzę od nowa wszystkie cześci (Halo Master Chief Collection). Odnowione filmy z Halo 2 powalają na kolana atmosferą. Mogli wydać tylko tę dwójkę jako remastera i zamiotłaby grubo.

Halo > ........ > Unearthed: Trail of Ibn Battuta > Killzone

Opublikowano

Jedyny killzone który był grywalny i całkiem fajnie wyglądał to Killzone Liberation

Opublikowano

nie no, pierwszy killzone był po (pipi)u fest, reszty nawet nie ruszałem. Przecież ta gra tak klatkowała, że lepiej  można było ją na screnach przechodzić.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Moja reakcja w trakcie pierwszej próby zagrania w Killzone na PS2:

22020_shrug-shrugging-meh-married-with-c

Po około półtorej godziny wyłączyłem tego średniaka, by wrócić do Halo na X1. :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Początek był słaby w KZ1 ale jak się dało szansę to się fajnie rozwijała gra. Ktoś wie, że można było różnymi postaciami przechodzić rozdziały? Ja grałem pod koniec wyłącznie grubasem, bo jego minigun działał jak snajperka - no może nie było to dopracowane ale przynosiło fun. Fabuła też była fajna.

Opublikowano

Kingdom Hearts II.8 ! Co za numeracja xD Na gafie pomyslili się o jedną cyferkę, miało być 9.

Opublikowano

Ale bomba na PS4

:banderas:
Opublikowano

Final Chapter Prologue Dream Drop Distance HD? 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale bomba na PS4

NIOH NIOH NIOH NIOH

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ale bomba na PS4

:banderas:

Jaralem sie dopoki nie wyleciala z miecza jakas babka aby z demonem walczyc, jakis wodny blob, demoniczny dekalog? Kur*a, marzy mi sie gra w feudalnej japonii, najlepiej open world, ale to nie jest to :/

Opublikowano

No na początku było fajnie, podobnie trochę do Bloodborne ciężkim klimatem otoczenia, później niestety się o.b.s.r.a.ł.o, co nie znaczy, że to nie będzie dobra gra.

Opublikowano

eeee dynasty warriors?

Opublikowano

Wodny blob, demoniczny dekalog, no brzmi jak chinska gierka.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie no troche szukacie czegos zeby sie jarac na sile bo bylo na konfie sony

slabe te gierki, kazda wyglada tak samo, poza dlc do BB

Opublikowano

Mi się tam podoba, oby poszli jak najbardziej w spokojna wymianę ciosów i bloków jak w pierwszym starciu i będzie miazga, nutka systemu z DS na plus. Czekam tylko na potwierdzenie, że za grę odpowiada Team Ninja (przerwa od NG powinna im zrobić dobrze), a że zje.bane designersko bossowie się znajdą to standard, nie jest tak źle. ;)

Opublikowano

Nie klam kermit, DS3 wyglada przeciez jak BB no i ten nioh zanim wyskoczyl wodny blob i demoniczny dekalog.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.