Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Last Guardian

Horizon

Persona 5

Setsuna

Ni-Oh

Ratchet Clank

Witness

Uncharted 4

Star Ocean 5

Gravity Rush 

Gravity Rush 2

Hellblade

Rime

Odin Sphere

Gran Turismo 7

World of Final Fantasy

No Man's Sky

Amplitude

Shadow of the Beast

Drawn to Death

I to wszystko tylko w 2016. A przecież jeszcze nie wszystko zapowiedzieli.

2016 - oficjalnie rokiem Playstation. 

Przecie to lista yetiego na 2014/2015

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mazzeo... kur... co jest z tobą chłopie, jeszcze na początku tego roku byłeś normalny, a teraz (pipi)iesz ludzi posiadająych inny kawałek plastiku jak ostatnich rumunów. W tamtym roku walczyłeś o ten kawałek plastiku, a teraz porównujesz ludzi do robaków, wczoraj komuś w statustach śmierci życzyłeś.

Co jest z tobą chłopie :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi Wezyr, to że 60 klatek coś polepsza to mit wykreowany przez taboreciarzy. Tylko nieprzyjemnie się gra, najlepiej jak jest tak 25-30 - idealny framerate. Ludzkie oko i tak nie widzi więcej niż 48, jak odpalłem najlepszą gierkę ever the last of us© na PLAYSTATION© 4© to odpaliłem 60fps i i kurde wogle sie nie dalo w te (pipi) tak grac, odpalem na 30 klatek i znowu cholera mesjasz i (pipi) jak dobrze no (pipi). przestan czytac te jakies na internecie i sam se looknij i zoaczycz ze 30 fps to naepsza metoda grania a nie jakies cos ze 60fps i myslisz ze cos tam krecisz a ta naprawde frajerzysz na dżiforsie za 5k golda i mowia ci ze jak 60 to lepiej anie lepiej i wogle. lol xd

To, że zagraj w grę wymagającą pełnego skupienia typu WipEout, raidy w World of Warcraft czy dynamiczną rozgrywkę sieciową jak Halo czy Titanfall w 30fpsach. Niby się da, ale jak ktoś widział jak gra się w te tytuły w 60 to raczej odpuści. Zwłaszcza w WipEout gdzie na Phantomie zakręty (często wężem) robisz z kilkoma klatkami wyprzedzenia. W trakcie gry to ułamek sekundy, ale wolę wiedzieć co się w nim dzieje.

W samograje pokroju Tomb Raider czy Kapiszony nie ma to znaczenia i tam mogą skupić się na ładniej grafice w 30, ale w grach skillowych 30fpsów to jak niepełnosprawność.

xD jak niemka spermę :banderas:

Miałem napisać w tamtym poście, że szanuje prowo, ale z lewakami nigdy nie wiadomo :dunno:

Jednak co miało być a nie jest. Touché, dałem się podejść jak dziecko.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Last Guardian

Horizon

Persona 5

Setsuna

Ni-Oh

Ratchet Clank

Witness

Uncharted 4

Star Ocean 5

Gravity Rush 

Gravity Rush 2

Hellblade

Rime

Odin Sphere

Gran Turismo 7

World of Final Fantasy

No Man's Sky

Amplitude

Shadow of the Beast

Drawn to Death

I to jest wlasnie standardowe Sory, to juz nie pierwszy raz kiedy przekladaja zapowiedziane gry ktore oczywiscie wczesniej przez caly rok znajdowaly sie na listach prawdy. Uncharted, NMS, Rime, Witness, Persona, wszystko mialo wyjsc w tym roku i bylo na kazdej liscie fanbojow toczacych te wojenki :pawel:

Z kolei taki Final Fantasy Versus XIII to przez cala poprzednia generacje byl na listach prawdy :dynia: Nie ma co, Sony wie jak skutecznie omamic swoj fanbase.

Opublikowano

Czy te World of Final Fantasy to jakaś marna podróbka WoWa? Tyle, że bez rajdów, community i dobrego podziału na role?

FF powinno wrócić do korzeni ... bo to sie dzieje z tą serią to masakra ;/ 

Opublikowano

Capcom tez nienajlepiej sie zachowuje :niedobrze:

Teraz tylko czekac na Pachinko MGSa i wielka trojca z Japonii pojdzie sie (pipi)ac.

Opublikowano

Capcom przynajmniej nie skonczył na tabletach i komórkach. A nowy Resident napewno sie robi bo dla nich to żyła złota. Ale to co sie zrobiło w konami to nie wiem jak nazwac. Miec takie serie w rekawie i skonczyc w (pipi)e. Przeciez te gry sie słabo nie sprzedawały. Pes co roku dobra sprzedaż, teraz MGS to samo. Dziwna decycja Konami.

Opublikowano

To chyba jednak prawda ze szef Konami po prostu jest chory psychicznie ...

Opublikowano

Last Guardian

Horizon

Persona 5

Setsuna

Ni-Oh

Ratchet Clank

Witness

Uncharted 4

Star Ocean 5

Gravity Rush 

Gravity Rush 2

Hellblade

Rime

Odin Sphere

Gran Turismo 7

World of Final Fantasy

No Man's Sky

Amplitude

Shadow of the Beast

Drawn to Death

Nie zmienia to faktu że w 2016 roku na PS4 wyjdzie najwięcej exów  ze średnią powyżej 80, 85 i 90 na metacritic. Mogę się o to założyć lecz botom i złomiarzom brakuje  odwagi aby przyjąć zakład :reggie:

Opublikowano

Dziwisz się? 

Jeden wyparł się z zakładu i udaje głupiego, drugi jest niepoczytalny i dostał perma przed rozstrzygnięciem zakładu co zaskutkowało moją automatyczną wygraną. Jak niby można poważnie traktować klapy?

Edytowane przez suteq

Opublikowano
ze średnią powyżej 80, 85 i 90 na metacritic.

Fanów czy "profesjonalnych" recenzentów ?? Bo praktyka pokazuje że to bardzo czesto dwie dmiametralnie rózne średnie są. 

Opublikowano

plejstejszon robaki to ci ludzie z gustem, którzy na potęge kupują dodatek do destiny

No trudno by kupowali na potege ludzie na Xboxie, skoro jest ich garstka (a i tak pewnie wieksza czesc lyknela).

Zeratul z ekipa Xboxa juz maja maksymalne levele, 12h raidu za soba, trzeci raz wylevelowane te same egzotyki ! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No pewnie ma, przecież to jedna z głównych osób, które strzelają do groty nestle. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mazzeo... kur... co jest z tobą chłopie, jeszcze na początku tego roku byłeś normalny, a teraz (pipi)iesz ludzi posiadająych inny kawałek plastiku jak ostatnich rumunów. W tamtym roku walczyłeś o ten kawałek plastiku, a teraz porównujesz ludzi do robaków, wczoraj komuś w statustach śmierci życzyłeś.

Co jest z tobą chłopie :scratch_one-s_head:

japa rumunie

Opublikowano

Czy te World of Final Fantasy to jakaś marna podróbka WoWa? Tyle, że bez rajdów, community i dobrego podziału na role?

Nie. To klasyczne jrpg z turowym systemem walki, tak jak wysmakowani fani lubią.

Opublikowano

Nie. To klasyczne jrpg z turowym systemem walki, tak jak wysmakowani fani lubią.

aha, kto co lubi, ja lubię gry wymagające skilla :dunno: WoW to nie będzie, bo nie ma lepszego MMORPG od WoWa.

Opublikowano

raportować czy nie tak co?

Opublikowano

Oby. Coś tam Square przebakiwalo ze sukces Bravely Default uswiadomil im jaką popularnością cieszy sie klasyczne JRpg bla bla bla wiec moze zrobią coś co odkupi ich winy po tragicznym FF13 i reszcie tego gówna.

Opublikowano

Ten FF13-2 to nie była jeszcze jakaś tragedia. Dało sie spokojnie pograc. Ale fajnie cos w tym Square-enix sie dzieje. Nowy Star Ocean, Projekt setsuna, Nier2 , ff7 remake i nowy Dragon Quest. Bedzie w co grać dla fanów jrpg.

Opublikowano

Tragiczne to było FF13 i FF13 LR. W tym ostatnim to juz nie mogłem patrzyc na te beznadziejne postacie. A przypominam ze panowie ze Square chcieli jeszcze robic gry z Lightning.

Opublikowano

Dla mnie pierwsze XIII było lepsze (choć wciąż słabe). 

XIII-2 to frankenstein, gra bez jakiegokolwiek charakteru i osobowości, zlepek focus testowanych dupereli, tragicznej fabuły itd. Jedynie system walki trochę poprawili. No i Noel był spoko.

Niemniej mam wiarę w nowe S-E. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.