Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

12034454_990646434291597_251730645270495

12031493_990646404291600_479415608645719

24 samochody na trasie, betonowe 60fps = rozczarowanie  :teehee:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No i co z tego Ficek skoro FM6 niszczy cokolwiek w tym gatunku Sony jest w stanie wypluc.

Opublikowano

Zostawcie ficka. To mentalny gimbus. Dla niego pewnie crysisy to super gierki bo jest super grafika. xD

Kur.wa gdybym miał takie podejście jak klapy to bym napjerdalał w takiego ryse. :teehee:

Opublikowano

Grafe z ps2 to ma ten ch.ujowy tlg. Kur.wa, 8 lat klapy czekają, a ona wygląda jak z pierwszej prezentacji. xD

I jeszcze te dziecko z animacją jak dałn, chyba korepetycje od ND brali. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ficek zachowuje sie jak typowa blachara, kasy jednak tylko na marny substytut styklo :reggie:

Opublikowano

Preview Eurogamera z Wattam.

"I eat you then I poop you out."

These are the first words spoken to me by Katamari Damacy creator Keita Takahashi.

Japońskie dziwadła niczym z PSXa tylko na Czwóreczce :banderas:

wattam-1.gif

BombFriends.0.jpg

Za to na Xboxie jaranko zachodnim, nudnym guwnem. Ehh.

Opublikowano

Tak jakby 90% japońskich dziwadeł nie było synonimem nudnego guwna.

Opublikowano

wattam-1.gif

Podoba mi się to użycie dwuwymiarowego tła za trójwymiarową mapą. Ładne. Tylko mam nadzieje, że liczba w prawym górnym roku to nie jest framerate.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Recki SOMA :banderas: Kolejny zayebisty, nietuzinkowy eks na PS4, który nie polega na pif pafie.

79 :yao:

https://www.youtube.com/watch?t=122&v=gYvfq7Vui4Q

nie martwcie sie klapiszcze jak dobrze pojdzie za rok sobie zagracie :yao: x2 

beka was straszna buhahahah

JAK TO WYGLĄDA!  :fsg:

a na szrocie ps4 co? w 2016 samograj uncharted, dinoboty i chińskie bajki które nikogo, ps4 [*] No cóż kolejny rok XO nieprzerwanie od 2005, to już tradycja :)

Opublikowano

These are the first words spoken to me by Katamari Damacy creator Keita Takahashi.

wattam-1.gif

BombFriends.0.jpg

REL-Android.png

Opublikowano

Nie ma to jak podniecać się byle góvnem tylko dla tego że zrobili je skośnoocy zboczeńcy.

Opublikowano

Nie ma to jak podniecać się byle góvnem tylko dla tego że zrobili je skośnoocy zboczeńcy.

Nowa gra twórcy Katamari Damacy to "byle guvno"? Pawcio, co Ty? W mordę nie chcesz?

Opublikowano

Kolejna porcja screenów z nowego Tomb Raidera, no trzeba przyznać świetnie to wygląda, postarali sie tym razem, jak next genowy tytuł!

Tomb-Raider-DE-Screenshot-03.jpg
recentral2014-01-2715rns7h.png
original.jpg
tomb_raider_definitive_edition_12.jpg
tomb_raider_definitive_edition_10.jpg

Opublikowano

wattam-1.gif

BombFriends.0.jpg

REL-Android.png

już wiele razy pisałem, kupujsz ps4 za 2k i grasz w gry z androida, jaka podkonsola takie gry i pseudo jaranie się tym ale EC zazdroszczę i czekam na wersje XO  :)

Opublikowano

Noo Larcia jest śliczniutka, nie tylko graficznie gusta.png Będzie grane mocno. Mam nadzieję, że da się grę przejść z możliwie jak najmniejszą ilością strzelania, bo z takiego Uncharted/Tomb Raider 2013 przygodówka jak z koziej dupy trąba.

Opublikowano

Nowa gra twórcy Katamari Damacy to "byle guvno"? Pawcio, co Ty? W mordę nie chcesz?

A niech to nawet  będzie gra jezusa mam to w chuyu. To tak jakby nagle mgs2 nie był najbardziej zyebaną grą po tej stronie galaktyki bo to gra Kojimy. Mówie chińskie gierki myśle okemi a nie jakieś muchomory.

Opublikowano

Noo Larcia jest śliczniutka, nie tylko graficznie gusta.png Będzie grane mocno. Mam nadzieję, że da się grę przejść z możliwie jak najmniejszą ilością strzelania, bo z takiego Uncharted/Tomb Raider 2013 przygodówka jak z koziej dupy trąba.

Ale wiesz, że Fanka screeny to TR z 2013 roku?

Opublikowano

Noo Larcia jest śliczniutka, nie tylko graficznie gusta.png Będzie grane mocno. Mam nadzieję, że da się grę przejść z możliwie jak najmniejszą ilością strzelania, bo z takiego Uncharted/Tomb Raider 2013 przygodówka jak z koziej dupy trąba.

A nie mówiłem?

Opublikowano

To tak jakby nagle mgs2 nie był najbardziej zyebaną grą po tej stronie galaktyki bo to gra Kojimy.

Tr06h1f.gif :czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A niech to nawet  będzie gra jezusa mam to w chuyu. To tak jakby nagle mgs2 nie był najbardziej zyebaną grą po tej stronie galaktyki bo to gra Kojimy.

:banderas:

PS. To prawda

PPS. Beka z tego chinskiego gunwa na gifie

Opublikowano

Ale wiesz, że Fanka screeny to TR z 2013 roku?

To kamień z serca, bo właśnie przechodzę lokalizację z drugiego screena  :Coolface:

Opublikowano

Oceniamy gry po gifie, tak? Tacy z was gracze, tak? 

A gnijcie sobie w tym pokoiku pełnym open worldów, znaczków na mapie i ekranu zamieniającego się w czarno biel kiedy macie mało energii.

GNIJCIE.

Opublikowano

Figaro, ale o co ten potworny ból dupy, że ludzie wolą przeżywać Mass Effecta, który ma za sobą świetne gry, książki, komiksy i film animowany, no OGROMNE UNIWERSUM, niż skakać grzybkiem i udawać konesera, bo japonia kawaii i mai waifu.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.