Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, ale o co ten potworny ból dupy, że ludzie wolą przeżywać Mass Effecta, który ma za sobą świetne gry, książki, komiksy i film animowany, no OGROMNE UNIWERSUM, niż skakać grzybkiem i udawać konesera, bo japonia kawaii i mai waifu.

Żaden potworny ból dupy, ja jestem za przeżywaniem Mass Effecta oraz docenianiem gierek typu Wattam, które wcale nie polegają na "skakaniu grzybkiem".

Ponownie - gnijcie sobie w tym pokoiku i zamknijcie drzwi.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tacy z was gracze, tak? 

No tacy co graja w gry i je wspieraja chociaz a nie bawia sie w nekrofilie 30 lat po ich premierze :dunno:

Opublikowano

Tacy z was gracze, tak? 

No tacy co graja w gry i je wspieraja chociaz a nie bawia sie w nekrofilie 30 lat po ich premierze :dunno:

Ano, jak muzykę, to tylko taką popularną i na topie. Wiesz, taką z radia. Taką którą usłyszę w klubie. A nie jakieś starocie, o których już wszyscy zapomnieli., beka z przegrańców.

Opublikowano

Czyli rozumiem że wesprzesz swojego muchomorka na premiere? :lapka:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Oceniamy gry po gifie, tak? Tacy z was gracze, tak? 

A gnijcie sobie w tym pokoiku pełnym open worldów, znaczków na mapie i ekranu zamieniającego się w czarno biel kiedy macie mało energii.

GNIJCIE.

ehehe opisałeś własnie mgs v :rotfl:

Opublikowano

Oceniamy gry po gifie, tak? Tacy z was gracze, tak? 

A gnijcie sobie w tym pokoiku pełnym open worldów, znaczków na mapie i ekranu zamieniającego się w czarno biel kiedy macie mało energii.

GNIJCIE.

ehehe opisałeś własnie mgs v :rotfl:

Grałem kilka dni temu, płynność na plus, ale beka co zrobili z tą serią.

Te spowolnienia gdy cię zauważą xDDDD

Opublikowano

Możesz je wyłączyć ogarze.

Opublikowano

Można wyłączyć.

Opublikowano

MK4Xr8w.pngF6_034.bmp.jpg

Opublikowano

Ano, jak muzykę, to tylko taką popularną i na topie. Wiesz, taką z radia. Taką którą usłyszę w klubie. A nie jakieś starocie, o których już wszyscy zapomnieli., beka z przegrańców.

Dobra dobra, nie przekrecaj moich slow panie "koneserze". Pewnie 90% gier ktore juz wyszly i masz w planach ograc juz dawno ogralem i wsparlem pieniedzmi na premiere, takze beka wnusiu.

Jeszcze tylko czekac az znowu zaczniesz przeklejac teksty z gafa i powiesz ze gry sa jak wino, najlepiej uzywane, takie za 5 zl, czuc od nich bardziej "ducha" xD

Opublikowano

Tak, wiem. Ale jest defaultowo włączone. Dla mnie to obraza. Takie rzeczy nie powinny być opcjonalne - powinno być, albo nie być. Śmierdzi brakiem zdecydowania w game designie i próbą zadowolenia wszystkich i nikogo.

Opublikowano

Tak, wiem. Ale jest defaultowo włączone. Dla mnie to obraza. Takie rzeczy nie powinny być opcjonalne - powinno być, albo nie być. Śmierdzi brakiem zdecydowania w game designie i próbą zadowolenia wszystkich i nikogo.

no no, to przechlapane ma już ten MGS. W Forzy da się wyłączyć cofanie czasu i linie, ale nie przeszkadza to zwierzętom na wrzucenie tego jako argument o casualowości serii :reggie:

Opublikowano

Tak samo TLOU i "grać ale tylko z wyłączonym wallhackiem, na Grounded, tylko w nocy, stojąc na jednej nodze", inaczej się nie liczy!!111

Opublikowano

Co sądzisz o stroju mario, dzieki któremu jest nieśmiertelny w 3D World?

Jakaś opinia o auto playu w NSMBWii?

Opublikowano

Co sądzisz o stroju mario, dzieki któremu jest nieśmiertelny w 3D World?

Jakaś opinia o auto playu w NSMBWii?

Pierwsze bardzo, bardzo gardzę, drugie mam gdzieś (ale też gardzę).

Opublikowano

Tak samo TLOU i "grać ale tylko z wyłączonym wallhackiem, na Grounded, tylko w nocy, stojąc na jednej nodze", inaczej się nie liczy!!111

Akurat wyłączenie wallhacka to absolutny mus. Zwłaszcza, że gra aspiruje na skradankę i survival.

Opublikowano

nobody? Już wstałeś? 

:kaz:

Opublikowano

Trzeba wziąć na poprawkę to, że 90% graczy to dauny i nieogary więc się nie dziwie dlaczego pełno ułatwiaczy, ale póki są opcjonalne to jest wszystko si. No może nie do końca ale zdecydowanie mogę to przeżyć jesli gra ogólnie nie traktuje mnie jak debila wrzucając z godzine tutoriala i ciągłe prompty o tym jak grać strasznie tego nie cierpię ale ogólnie to tylko giereczki i mimo casul style MGS V bardzooo mi się podoba. 

Opublikowano

Trzeba wziąć na poprawkę to, że 90% graczy to dauny i nieogary więc się nie dziwie dlaczego pełno ułatwiaczy, ale póki są opcjonalne to jest wszystko si. No może nie do końca ale zdecydowanie mogę to przeżyć jesli gra ogólnie nie traktuje mnie jak debila wrzucając z godzine tutoriala i ciągłe prompty o tym jak grać strasznie tego nie cierpię ale ogólnie to tylko giereczki i mimo casul style MGS V bardzooo mi się podoba. 

A ja wolę jak developerzy mają jeden setting i na tym ustawieniu kreują całą grę. A co jak niektóre elementy level i game designu były zaplanowane z myślą o używaniu wallhacka? W sensie devowie tworzyli któryś poziom i go testowali głównie z wallhackiem? Może niektóre levele lepiej się gra z wallhackiem, a inne bez?

To samo z możliwością zmiany poziomu trudności w każdym momencie gry - gardzę.

Opublikowano

Jesli trzyma 60 klatek to grafa jest wystarczajaco za(pipi)ista, jesli nie, no to beka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.