Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Fear....is a basic human emotion...... :banderas:

Co to byla za gra :fsg: Dobrze wywazone elementy straszenia i strzelania, swietny bullettime, krew bryzgajaca z wrogow na prawo i lewo, kuhwa jak strzeliles do kolesia z shotguna to czules rozrywajace sie miesa jego ciala :fsg: Szkoda ze 2 i 3 to juz nie to samo ale jedynka ograc musi kazdy  :shotgun:  :daddy:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja czykam na HAZE 2 na plejstejszyn 4, halo killer

Opublikowano

buttery smooth 60fps, dynamic resolution and low level AF as sacrifice but other wise looking great.

No i takie kompromisy rozumiem. Szkoda, że klapy nie ogarniają i wolą stałe 1080p i plynniutki frejmrejt miedzy 20, a 30 klatek.

:obama:

podsumujmy

Gears of war - 1080p/60fps

Forza 6 - 1080p/60fps

Halo 5 - 1080p/60fps

meanwhile na chińskim plastikowym guwnie

Driveclub - 1080p i plebejskie 30 fps

Bloodborne - j/w

Shadow fall - 20-60fps

Order 1886 - gdzieś koło 900p

xDDDD a to ps4 miało kosić niby

nawet mi klapów nie żal :cool:

Zapomniałeś dodać że w graficznie exy na xboxie one wyglądają jak gry x360 z podbitą rozdziałką. Forza 6 wygląda jak Forza 4 HD i w porównaniu z Driveclubem wygląda jak gra na ps2.  Nie powinno cię to dziwić gdyż xkorki jest o 50% słabszy od ps4. Zobacz że nawet remaster gears of war chodzi jedynie w 30 fps a graficznie wygląda o klase gorzej od remastera uncharted 2 który śmiga w 60 fpsach.

Opublikowano

Czesc panie tabelko, a mozesz mi tak z samego rana przypomniec w ilu fpsach chodzi multiplayer w uncharted 2, podobo multi bylo calkiem popularne na ps3, troche szkoda gdyby tego zabralko w remasterze za 240zl, licze na szybka odpowiedz, dziekuje i zycze milego dnia, pozdro.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chciałbym się podłaczyć do pytania i dlaczego gra kosztuje 240 zł kiedy to girsy 130 z pełnoprawna kampanią i multi?

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No bo przecież trzy części zremasterowane bez multi :yao: i ekskluzywny dostęp do bety U4 :Coolface:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Darkness wydaje się mieć taki fajny klimacik...

Jedynka rządzi, bardzo specyficzny i jeden z ostatnich oryginalnych fpsów nie będących kopią call of duty czyli, że korytarz i prujesz do przodu. Ale fakt, faktem strzelanie trochę zwalone jest w dwójce poprawili to ale też zmienili klimat z grafiką coś ala cel shading żeby niby w stronę komiksu ukłon, ale trochę bez sensu. No i w The Darkness trzeba koniecznie zobaczyć jedną scene i słuchać ciemności, którą voice actuje Mike Patton.

:twisted:

A i z dobrych troche starszych fpsów to jest pakiet Riddicka (pierwsza część jest opór dobra, generalnie Starbreeze to świetne studio, które akutalnie zajmuje się nowymi Wolfensteinami po innym szyldem)

Opublikowano

endru taki słaby i taki przewidywalny. Wystarczy, że wkleję to:

MLlhacf.jpg

by zawstydzić całą "bibliotekę" gierek na PS4. No ale graficzka jest ważna, wiadomo.

Opublikowano

Czesc panie tabelko, a mozesz mi tak z samego rana przypomniec w ilu fpsach chodzi multiplayer w uncharted 2, podobo multi bylo calkiem popularne na ps3, troche szkoda gdyby tego zabralko w remasterze za 240zl, licze na szybka odpowiedz, dziekuje i zycze milego dnia, pozdro.

Najpierw odpowiedz dlaczego remaster gears of war  chodzi 30 fpsów i wygląda o klasę gorzej od remastera uncharted 2 kóry chodzi 60 fpsów.

Opublikowano

The Coalition stawia na grafę w singlu czwóreczki, dlatego jest lock w remasterze by dałny się nie przyzwyczaiły to normalnego frejmrejtu. Klapy nie potrafią myśleć.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins  " Forza Horizon jest technicznie lepsza od Drivecluba" pamiętamy :reggie:

2660369-9594669841-26556.gif

2628021-7015855492-Excel.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Pamiętam jak grałem w drajwsrakę bez deszczu xD

1956878_1504191279828669_536486779828954

1836889_1504191323161998_705607492433306

10575369_1504191519828645_33490615111321

Jezu jaka padaka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wklejaj sobie dalej te gify wielkości twojego susiaka xD

cd82956e-1cbd-471d-a53d-2912fe6657d4.gif

Opublikowano

zaorane :obama:

Drodzy zieloni koledzy, za ile brać Xboksa One? Na reklamie forumka wyświetla mi się wersja 1TB z FM6 za 1799 zł, to jest dobra oferta? W sumie nie jest mi potrzebny tak duży dysk, więc równie dobrze mógłbym polować na używkę jakąś. Po ile mogą wyrwać coś fajnego?

Przymierzam się w końcu do kupienia next-gena c'nie 8)

Opublikowano

Kruku kruku ta oferta to pewnie limitka z FM6 ktora jest drozsza. Co do dysku to 500gb to nie jest za duzo ale zawsze mozna podpiac jakis zewnetrzny (ja mam 2TB). Lepiej wziasc te nowsze modele bo maja nowego pada z niby lepszymi bumperami i wejsciem na sluchawki 3.5mm.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

tak patrze, kolekcja nethana drejka remaster kosztuje 259zł xdddddd oni godnosci nie mają

Opublikowano

Mysle, ze i za 450 by kupowali - 150 za kazda kultowa czesc!

Opublikowano

zaorane :obama:

Drodzy zieloni koledzy, za ile brać Xboksa One? Na reklamie forumka wyświetla mi się wersja 1TB z FM6 za 1799 zł, to jest dobra oferta? W sumie nie jest mi potrzebny tak duży dysk, więc równie dobrze mógłbym polować na używkę jakąś. Po ile mogą wyrwać coś fajnego?

Przymierzam się w końcu do kupienia next-gena c'nie 8)

Błąd!Błąd Błąd! Kup koniecznie z dyskiem 1TB. Później mi/nam podziękujesz...

Halo 5 - 62(!!)GB :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Mysle, ze i za 450 by kupowali - 150 za kazda kultowa czesc!

Dodać do zestawu akszyn mena

Action_Man_Aqua_Blaster_figure.jpg

Napisać, że to Drejk, to i za 600 by poszło.

Opublikowano

Wyszly previewy do Tomb Raidera. Ekhm.

Graphically a new standard for XB1

Gameplay hasn't evolved much since TR2013

Levels are openish but progression is linear

Survival is close to non existent.

QTEs are boring and predictable

3/5 for the preview, he played 3 hours

Te trzy ostatnie linijki :yano:

Opublikowano

I tak wygląda o klasę lepiej od forzy horizon

dc_timelapse_chile_audi_r8_prores2.gif?w

Korytarzyk do open worlda porownuje :yao:  Jest juz Mocarz 2.0? Endrju chyba go właśnie testuje :kaz:

Opublikowano

Wyszly previewy do Tomb Raidera. Ekhm.

Graphically a new standard for XB1

Gameplay hasn't evolved much since TR2013

Levels are openish but progression is linear

Survival is close to non existent.

QTEs are boring and predictable

3/5 for the preview, he played 3 hours

Te trzy ostatnie linijki :yano:

Jezu jakbym czytał preview kolejnego anczarteda ... Oby nie szli drogą tej gównianej serii.

Opublikowano

DAD PIERWSZA LINIJKA :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.