Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Raczej xboty zakłamują rzeczywistość, bo wiedzą że w najważniejszych cechach kupili najgorszą platformę ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Coś polska mowa za trudna dla największej cebuli tego forum.

Opublikowano

Grajac w eksy sony czlowiek sie bedzie meczyl nawet jakby dzialaly w 120fpsach.

(no, na razie to chyba nie ma zadnego nawet w 60ciu :dynia:)

Jest. I to kilka.

Opublikowano

Najważniejszych cechach. XDD

Kur.wa dzieci plejstejszyn tylko grafika. Obecnie wszystkie killery graficzne na plejstejszyn 4 aka guwno obes.rane 4 są szrotami. Killzone smooth 30-45fps, order pasy 900p, driveclub early access, until down 20fps. Wszystko killery graficzne, a guwno jako gry. 

Mendrek to chyba ukryta opcja pecetowa bo to wlaśnie tam się podniecają grafiką najwięcej i dzieci plejstejszyn widzę podobnie robią. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Insu, w poprzedniej generacji miałem konsolę która brylowała w tej właśnie kolejności.

Niemniej nie oznacza to, że to są moje priorytety. Odniosłem się do bredni suteqa, poprawiając kolejność.

Ja patrzę na gry przez pryzmat generacji w których wyszły i tak je oceniam ;)

Opublikowano

Jedyne brednie tworzysz ty i reszta dzieci plejstejszyn jak yeti czy endrju.

Tak btw #YETIUSUNKONTO

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Grajac w eksy sony czlowiek sie bedzie meczyl nawet jakby dzialaly w 120fpsach.

(no, na razie to chyba nie ma zadnego nawet w 60ciu :dynia:)

Jest. I to kilka.

Wymieniaj. Tylko bez remasterow z ps3 plz.

Opublikowano

Mendrek miałeś 360tkę czy coś znowu bredzisz ?

Opublikowano

Kupą to są te rozmazane pseudoporty na xboxa, co to jest zakałą obecnej generacji, i wstyd mi przed blaszkami gdy myślę o xszrocie.

Tylko Playstation ;)

Opublikowano

Grasz w najgorsze wersje gier jakie tylko mogą być cebularzu. Wstyd mieć takiego moda na forum.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przed blaszkami może być ci też śmiało wstyd za ps4 ;) ;) ;)

Opublikowano

Fear....is a basic human emotion...... :banderas:

Co to byla za gra :fsg: Dobrze wywazone elementy straszenia i strzelania, swietny bullettime, krew bryzgajaca z wrogow na prawo i lewo, kuhwa jak strzeliles do kolesia z shotguna to czules rozrywajace sie miesa jego ciala :fsg: Szkoda ze 2 i 3 to juz nie to samo ale jedynka ograc musi kazdy  :shotgun:  :daddy:

najlepszy shotgun w grach, zaraz po tym z gears of war

i jedyna gra przez którą spadłem z krzesła

Opublikowano

Na PS3 w zeszłej generacji były najlepsze (bo jednak content przeważał), plus najładniejsze graficznie exclusive'y (nagrody!).

Teraz wiadomo, że są nowe konsole, ale mi to nie przeszkadza. Jak się przesiądę, to się będę cieszył...

Ins, weź się w końcu ogarnij. W każdej generacji Playstation było najlepszym wyborem. To jest po prostu taka tendencja, po prostu Sony najlepiej się zna na konsolach.

Opublikowano

Mendrek widze solidna dawka mocarza z rana skoro dla niego 1 dodatkowa misja>stabilny framerate. :rotfl:

Podgracz w pełnej klasie. 

Opublikowano

Najlepsze  gry na PS (muahahaha) i najładniejsze (no te 3 gry robią) ale ty i tak pipko grałaś w upośledzone multiplatformy. Kombinuj dalej słaby oponencie wojenkowokonsolowy. 

Tendencja jest dołująca. Im dalej tym gorzej. PSX>PS2>PS3>imigrant<PS4

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ty mnie obrażasz ins, a ja z dobrym gestem i radą, byś otarł lzy i krew z tyłka, i wreszcie docenił coś, co nie tylko daje najwięcej radości, ale jest też tradycją w Polsce od czasów PSX-a.

No nic dalej trzymam oba kciuki, byś zmądrzał ;)

Opublikowano

Chodzi ci o gry? W takim razie nie na plejstejszyn. :cool:

Nie no konsole kosztują teraz średnio 1400zł, a ten dalej kisi sie z guwnianym ps3 ogrywając najmocniejsze 74 na MC zamiast grać w hity. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gadacie z typem ktory ma konsole sprzed 10 lat i gra kooorfa w to (pipi):

Tokyo_Jungle_screenshot.jpg

citizen-game-tokyo-jungle-482874630.jpg

I ten oto klap bedzie mowil wszystkim czy wazniejsza jest rozdzielczosc, grafika czy fps xD xD xD Beka jakiej w tym temacie nie bylo

Ach ta grafika, ach ta rozdzielczosc, Ach te fpsy :banderas:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Miałem każdą konsolę Sony męndo, zwykle zaraz po premierze. No ale nie jestem bezmózgiem, który się ogranicza do jednej marki, od której zacząłem przygodę z grami. Huh cięzko byłoby teraz nadal zachwalać Commodore. Podejrzewam, że jak w końcu zaruchasz to pewnie będziesz prześladować tą jedną, jedyną, pierwszą i ostatnią zapewne.

Opublikowano

No tak, bo to co napisałem to czysta logika. Dlatego rozumiem, że z braku siły do walki z logiką i suchymi faktami, należy wejść ad persona. Typowe.

Tokyo Jungle to jedna z tych niewielu gier na tyle specyficznych, że trudno by trafiała w mainstreamowe gusta. Ja też bym jej 8 nie dał, ale to i tak jest bardzo dobra gra. Ot, taki paradoks ;)

Opublikowano

mendrek to jest taki islamista plejstejszyn. 

Opublikowano

Piszesz mi podgraczu, że mam ocierać krew z tyłka bo najwięcej tobie przyjemności sprawia plejstejszyn i jest tradycją piratów ? Weź ty się ogarnij.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins nie chodzi mi by mieć, ale odpowiednio docenić! Moim zdaniem nie potrafisz odpowiednio docenić Playstation, a także całościowej wartości i wkładu jaki ta marka wniosła i wnosi na rynek (jesteśmy nawet na forum z PSX w nazwie) ;)

Opublikowano

No tak, bo to co napisałem to czysta logika. Dlatego rozumiem, że z braku siły do walki z logiką i suchymi faktami, należy wejść ad persona. Typowe.

Tokyo Jungle to jedna z tych niewielu gier na tyle specyficznych, że trudno by trafiała w mainstreamowe gusta. Ja też bym jej 8 nie dał, ale to i tak jest bardzo dobra gra. Ot, taki paradoks ;)

9/10 od Eurogamera dla TJ, no ale dla bezguściów blachobotów crap. Gra która hołduje oldschoolowej rozgrywce, ale skoro nie ma krasnali i skórek do kupienia (ale są kozy!), to już crap, żal mi was...

to na kiego grzyba pyerdolisz jednego dnia ze jakis szmatlawiec daje 9/10, a teraz ze ty nie dalbys 8/10? Bierz leki, i szybkiego powrotu do zdrowia klapie zaorany z fiksacja analna

ty potrafisz docenic za to kompy ktore w ogole umozliwily jakiekolwiek mysli o kreacji konsol, xboxa ktory wniosl konkurencje do niemalze monopolowego rynku konso. swoja droga doceniasz takze marke sony posiadajac jej przestarzaly sprzet. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Doceniam to co warto, jeżeli chodzi o plejstacje, czyli bankowo nie PS3 i PS4. Ciebie boli sucha odbytnica o wszystko. Emotka na końcu ;)

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.