Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Lemy u inne alterki opanowaly juz nikogo... Tutaj zarazy sie pozbyto, to przeszła gdzie indziej.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W sumie to (pipi) mnie gdzie indziej obchodzi, byle nie tu xd ale moze wypadaloby ostrzec wladze tamtego forum ze jak trojcy dupa peknie to niech sie wystrzegaja PW ze spoilerami przy premierach wiekszych gier

PS. PC ssie - tak dla rownowagi trzeba to napisac

Opublikowano

przeciez na nikogo jest dosc ostrzy admini wiec to kwestia czasu, ze ich tam pobanuja, niech bluber podpuszcza to im zaraz zylka w dupsku peknie

Opublikowano

Ją i tak jestem pewny,że oni tu jeszcze wrócą pod innymi nickami :(

Opublikowano

Na ukochanym przez Figaro neogafie ktoś założył temat pytając czy Uncharted z Vity powinien być zremasterowany na PS4. Coś czuję, że na reakcję Sony nie trzeba będzie długo czekać. :reggie: 

Opublikowano

o boże, wszedłem na nikogo forum :pawel: ide zaparzyć herbaty

Opublikowano

przeciez na nikogo jest dosc ostrzy admini wiec to kwestia czasu, ze ich tam pobanuja, niech bluber podpuszcza to im zaraz zylka w dupsku peknie

Ku.rwa XD wszystkim z małą liczba postów wyłączyli możliwość plusowania bo te ulungi pisali na ircu że leci post na nikogo poczym we 3 włazili i się plusowali

Opublikowano

chciałem se w diablo 2 zagrać więc ukradłem kulturalnie torenta, wypakowałem toto i sie odpalić nie chce. wcześniej chciałem fallout 2, to jakieś zyebane kolory były i inne dziwne gó,wna. w internecie piszą, żebym jakieś testy kompatybilności robił albo pacze ściągał. nie mam na to czasu, yebać pc gaming

Opublikowano

No to sobie je odpal na konsoli.

Opublikowano

chciałem se w diablo 2 zagrać więc ukradłem kulturalnie torenta, wypakowałem toto i sie odpalić nie chce. wcześniej chciałem fallout 2, to jakieś zyebane kolory były i inne dziwne gó,wna. w internecie piszą, żebym jakieś testy kompatybilności robił albo pacze ściągał. nie mam na to czasu, yebać pc gaming

Platforma dla podludzi

Opublikowano

na konsoli odpalam inne giereczki. wkładam płyteczke do pudełeczka i w najgorszym razie ściągają się jakieś pacze, ale moge zaczekać i w tym czasie poruszać skórą na przykład

Opublikowano

nie masz na to czasu a wchodzic na forum i pyerdolic o tym ze kradniesz gry ktore chodza po 10zl masz? Mendrek ma swoich followersow :D

Opublikowano

na konsoli odpalam inne giereczki. wkładam płyteczke do pudełeczka i w najgorszym razie ściągają się jakieś pacze, ale moge zaczekać i w tym czasie poruszać skórą na przykład

W najgorszym razie? Za kazdym razem.

No i nadal nie bedzie to D2 i F2. Poza tym jakbys nie zayebal z torrenta tylko kupil sobie na gogu za dwa czizburgery z maca (a serie Fallout dawali nawet za free) to bys juz mial zoptymalizowana pod win7 wersje, taki pakiet "place wymagam".

Opublikowano

chętnie poczytam jak grasz w 15 letnią grę online na konsoli

Opublikowano

nie masz na to czasu a wchodzic na forum i pyerdolic o tym ze kradniesz gry ktore chodza po 10zl masz? Mendrek ma swoich followersow :D

Ocelot, nie kumasz i tyle.

Opublikowano

no rzeczywiscie, nie kumam. Ja ostatnio tez wpyerdolilem verbatima kupionego jeszcze na stadionie dziesieciolecia z ff7 do ps3 i pacz, (pipi)a nie dziala ... yebac konsole ide na kompa. Logika niemalze identyczna ...

Opublikowano

Nie mówiąc o tym, że na PS3 to jeszcze można by powiedzieć, że zagrasz w gierkę z PSX, ale na PS4 to chyba już nie ma tak dobrze, co :teehee:?

No więc jak do starej gry potrzebujesz starej konsoli, to do starej gry PC jak nie umiesz przestawić opcji kompatybilności to potrzebujesz starego PC.

Opublikowano

to diablo jednak sie odpala, tylko z kilkuminutowym opóźnionym zapłonem. niestety jest w takim małym okienku ze zyebanymi kolorami

Poza tym jakbys nie zayebal z torrenta tylko kupil sobie na gogu za dwa czizburgery z maca (a serie Fallout dawali nawet za free) to bys juz mial zoptymalizowana pod win7 wersje, taki pakiet "place wymagam".

na czym ? pjerdole to, poczekam aż dadzą w jakimś sidiekszyn

Opublikowano

:shieeet:

Opublikowano

to diablo jednak sie odpala, tylko z kilkuminutowym opóźnionym zapłonem. niestety jest w takim małym okienku ze zyebanymi kolorami

Poza tym jakbys nie zayebal z torrenta tylko kupil sobie na gogu za dwa czizburgery z maca (a serie Fallout dawali nawet za free) to bys juz mial zoptymalizowana pod win7 wersje, taki pakiet "place wymagam".

na czym ? pjerdole to, poczekam aż dadzą w jakimś sidiekszyn

Dali w 50 numerze w 2000 roku :pawel:

Opublikowano

no rzeczywiscie, nie kumam. Ja ostatnio tez wpyerdolilem verbatima kupionego jeszcze na stadionie dziesieciolecia z ff7 do ps3 i pacz, (pipi) nie dziala ... yebac konsole ide na kompa. Logika niemalze identyczna ...

Widzisz, a na oryginale byś pograł. Taka karma.

Edit:

Zapiekło, co?

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

O kur wa xDd

Opublikowano

no rzeczywiscie, nie kumam. Ja ostatnio tez wpyerdolilem verbatima kupionego jeszcze na stadionie dziesieciolecia z ff7 do ps3 i pacz, (pipi) nie dziala ... yebac konsole ide na kompa. Logika niemalze identyczna ...

Widzisz, a na oryginale byś pograł. Taka karma.

Edit:

Zapiekło, co?

nie bardzo. ale jakies te twoje teskty suche ku.rwa ze postanowilem minusa ktory mi zostal ci dac w nagrode.

Opublikowano

dałem ci minusa za darka skur,wysynu

i nie fikaj bo mam jeszcze jednego

Edytowane przez Kazub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.