Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

i jeszcze raz powiedź ile będziecie mieli gier

dlc, pacz i jakiś remaster... coś ominąłem? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gdzie się klapy podziały ? bo widzę, że tylko Mendrek został :/

Mamy kermita, który robi robote w CW, więcej nie trzeba

Opublikowano

i na ch uj Gran Turismo 7?  :dynia:

[AKTUALIZACJA] Gran Turismo 6 jest nadal wspierane przez deweloperów i nie chodzi tylko o kolejne sportowe wozy (ostatnio ze stajni Hyundai). Polyphony opublikuje dzisiaj aplikację Course Maker, dzięki której z łatwością stworzymy swoje własne trasy wyścigowe.

Gran Turismo Maker  :cool:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

DLC do najlepszej gry 2015 oraz DLC to najlepszej wyścigówki tej generacji. Plus najlepsza wersja AC: Syndicate. Jak komuś brakuje gier na ten rok, to się pytam - gdzie byli rodzicie, czy wyłączacie czasem konsolę i wychodzicie na powietrz? 

Opublikowano

Figaro ogarnij się, bo przyjade do ciebie i zniszczę ci wiiu na twoich oczach. :problem: 

Opublikowano

GT6, CARS - ktora gra nastepna lepsza od Forzy 5.1 xDDDDD

Opublikowano

czaicie że w jubileuszowym paczu do dc ma być śnieg?

już wiemy w czyim domu będą prawdziwe białe święta  :daddy:

ms ledwo ogarnął deszcz a tu jep - paczyk i znowu ms 100 lat za murzynami

Opublikowano

Tyle gier :obama:

wiedzmin-3-serca-z-kamienia-edycja-limit

Plus Fallout 4 i może SW:B, ale tu poczekamy do bety, no i zapomniałbym o MGO3 z forumkiem. #community

PS. Czytaliście analizę DF o TR i Halo 4.5?

2846638-6228875380-micha.gif

Powiem tak, gierki z x360 z lepszymi teksturami w full hd. Microsoft tak wydymał tym xbonem, a może raczej x360 HD, jak Plichta naiwnych ludzi Amber goldem. Poziom oszustwa i wydymania podobny :kaz:

To jest bardzo słabe nawet jak na Ciebie YETI. Siadaj pała! :notbad:

Opublikowano

średnia na waszym kochanym MC mówi co innego :daddy:

yeti jara się battlefrontem XDDDD

Jakoś mnie to nie dziwi skoro grał w butterfielda 4. :rotfl: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ficek znowu jakies omamy.

Opublikowano

czaicie że w jubileuszowym paczu do dc ma być śnieg?

już wiemy w czyim domu będą prawdziwe białe święta  :daddy:

ms ledwo ogarnął deszcz a tu jep - paczyk i znowu ms 100 lat za murzynami

w betonowych 30fps z aż 8 samochodami na zamkniętej trasie????!!! PS4 jedyny prawdziwy nextgen :obama:

Opublikowano
To jest bardzo słabe nawet jak na Ciebie YETI. Siadaj pała! :notbad:

Mówisz Yetiemu że słabe, a na końcu dajesz emotkę "notbad"

I jak ja mam szanować tych botów? 

Opublikowano

No ale najładniejszy deszcz tej generacji.

Opublikowano

snieg juz jest od grudnia 2014roku w driveclubie przeciez, 21 patchy wydanych do tej pory,9+/10, pierwsza 100 najlepszych gier ever wg edge, najlepsze community w historii forum obok k2, bol dupy donsterydo, ktory twierdzi ze nagrody w wyzwaniach powinno fundowac samo sony, grafika lepsza niz w rzeczywistosci, najlepszy mix arcade z symulacja, jubileuszowy dwudziesty drugi sprawi, ze bedzie to gra na pelna dyche

Opublikowano

juz nawet wiiu chca zamieniac na xbona ladnie sie pozmienialo

Opublikowano

średnia na waszym kochanym MC mówi co innego :daddy:

Podloga Bona sufitem plejstacji.

Opublikowano

xDDDD a kto patrzy na srednie? na pewno nie boty, donsterydowy przeciez do dzisiaj twierdzi, ze sunset aka o jeden procent wiecej niz second son to deal breaker tej generacji, a pedau w rurkach to badziewna wydmuszka

byloby 21 patchy w dniu premiery drivecluba bylaby srednia w okolicach 90%, mozecie mi wierzyc na slowo

Opublikowano

Znowu lekow zabraklo :)

Opublikowano

wspolczuje

Opublikowano

Jakbym miał wierzyć tobie to to samo jakbym miał brać na poważnie wpisy mendrka. :yao: 

Opublikowano

xDDDD a kto patrzy na srednie? na pewno nie boty, donsterydowy przeciez do dzisiaj twierdzi, ze sunset aka o jeden procent wiecej niz second son to deal breaker tej generacji, a pedau w rurkach to badziewna wydmuszka

byloby 21 patchy w dniu premiery drivecluba bylaby srednia w okolicach 90%, mozecie mi wierzyc na slowo

No to dobrze, że nie była bo tak to mielibyśmy kolejnego crapa z zawyżonymi ocenami

Opublikowano

Gdyby babcia miała antenkę to by radiem była, potwierdzone info.

Czyli co DLC do gry która jest dostępna na wszystkie konsole, jubileuszowe DLC do gry na 7 i najlepsza wersja rakowego AC o jeżdżeniu dorożkami, ok wysiadam.

a plus DLC do BB czyli do gry którą kupiło 5% klapów na tym forum xD

I to wszystko jest lepsze od remastera GOWa, Forzy 6, Halo 4.5 i nowej Lary..........

Opublikowano

Żywot Ficka, posiadacza plejstejszyn:

- zadeklarowany fan arkejd rejserów / Sony wykończyło wszystkich devów robiących takie gry na PS, jedyne na co może liczyć to kolejne SP do DC,

- zadeklarowany fan japońskich gierek / nie kupił jedynej japońskiej kosy na PS4

:gayos:

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.