Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dawid, jakie Exy ja się pytam ? masz na myśli te ochłapy od króla Spencera, którymi was karmi ? :kaz:

Opublikowano

Japa, bo puszcze znowu wiedzmina/ut w ultra60 i sie obsrasz swiatecznym twarogiem

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD mendolina zniszczony, rayos zniszczony, piekny dzien na forum

nie gadajcie mi, ze zostalem sam jako ostatni prawdziwy klap...jest jeszcze ktos na forum ktory posiadal na wlasnosc wszystkie konsole sony i jednoczesnie nie kupil nigdy konsol konkurencji? 

No jest jeszcze Yeti, ale nie wiem czy on sie liczy  :dunno:

yeti mial przeciez x360 z czego kojarze, do tego yeti nie mial vity i nie wiem jak z psp

Opublikowano

Puścisz co najwyżej możesz bąka z dupy Dave.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Puścisz co najwyżej możesz bąka z dupy Dave.....

Witness!

Soul schodzi z kolan Czezkiego! :obama:

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

- konsolowe exy z psszrota

- konsolowe exy z xsmiecia

- przewspaniale, hardkorowe gry dostepne tylko na PC

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

jakie konsolowe exy poza kilkoma gierkami z xboxów? znowu majaki po kłuciu w dupę?

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

jakie konsolowe exy poza kilkoma gierkami z xboxów? znowu majaki po kłuciu w dupę?

D4, Soma, Fairy Fencer F, Neptunia, Ori

Sunet ograny na xbox one, nie przypadl mi do gustu, jak i wszystkim na forum bo malo kto tu to skonczyl w ogole :sir:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

Sunet ograny na xbox one, nie przypadl mi do gustu, jak i wszystkim na forum bo malo kto tu to skonczyl w ogole :sir:

Ori chyba na klocu też jest

ale dziś wyjątkowo mi się czyta temacik, takiej formy klapy i podklap mednrek jeszcze nie prezentowali

yeti już wstydzi się tu wchodzić (wejdzie za 5 dni i napisze, że był zajęty graniem na ps4), mendrek napisze za trzy strony jakby nic sie nie stało, i zapewne znowu wspomni z dupy o tym, że fifa na pc, która nikogo ma cziyerów i brzydką grafike 

ale tutaj czytam, że heven zaczyna powoli deptać powyższym mistrzom po piętach, ide po popcorn i zapraszam do dyskusji  

Edytowane przez gekon

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

Ja skończyłem. Takie 6/10 bym dał. :lapka: 

Opublikowano

9/10 i najlepsza gra chuyowego roku pańskiego 2014 :reggie:

Ale żeby to docenić, trzeba być wychowany na

dreamcast-boot-o.gif

:lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć sutku że jedyna gra którą ograł bym sobie na szrocie to 6/10? xDD

Opublikowano

w 2014 tylko Bayo2 i MK8

Opublikowano

co? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko na PC masz:

- multiplatformy

CO TY PYERDOLISZ OCELOT?

Co ja pyerdole? Co ty brales, to pytanie. Mendrek ci w dupala zaaplikowal mocarza z pyerdolisz glupoty jak on sam? 

- Journey

- Forza

- Halo

- Destiny

- Bloodborne

- The last of us

- Resogun

- Infamous

- Gran Turismo

- Mariosy, bayo 2 i inne (pipi)ki na wiiu

rozumiem ze ty jestes wyznawca pc master race, sam uwazam przeciez ze pc tez ma za(pipi)iste gry, ale nie zmienia to faktu ze jest dobry tuzin gier ktore nie wyszly i nie wyjda na pc. A to ze tobie jakas gra sie nie podoba i nie szkoda ze jej nie ma na pccie to nikogo nie obchodzi  wiec zamknij dupe i odkliknij caps locka 

Opublikowano

tak, infamous i destiny. Jednemu sie nie podoba, dla drugiego jest za(pipi)ista. Zeby juz nie uzywac ad-personow, prosze cie nie badz ignorantem i zrozum ze sa ludzie dla ktorych to super szpile i gdyby wyladowaly na kompa (szczegolnie destiny ktore mi rzeczywiscie takze nie podchodzi), to pewnie miliony by sie ucieszyly.

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć sutku że jedyna gra którą ograł bym sobie na szrocie to 6/10? xDD

No mi się średnio podobało. Zbyt taki gimbowy styl gry. Sam gameplay spoko, fajnie się skacze, strzela, zabija potwórki, ale fabuła, a raczej "fabuła", wspomniany styl, chuyowe żarty i chuyowe postaci strasznie mnie odpychały. 

Nie wiem jak I:SS, ale dla mnie Infamous 1/2>>>>>Sunset. :dunno:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tak, infamous i destiny. Jednemu sie nie podoba, dla drugiego jest za(pipi)ista. Zeby juz nie uzywac ad-personow, prosze cie nie badz ignorantem i zrozum ze sa ludzie dla ktorych to super szpile i gdyby wyladowaly na kompa (szczegolnie destiny ktore mi rzeczywiscie takze nie podchodzi), to pewnie miliony by sie ucieszyly.

Im wiecej gierek tym lepiej, ale wspolczesne exy to nie to samo co kiedys i nie za bardzo mi ich brakuje szczerze mowiac.

Opublikowano

Mi Sunset przypadł do gustu i jak dla mnie jest duzo lepsza produkcja niz infamousy

Jedynkę skończyłem, dwójki nie dałem rady, trojka ukończona i jednak Sunset bije na łeb, głownie dzieki świetnemu systemowi poruszania sie prze miasto, fajne pukawki i fajni bossowie chociaz gra jest dość prosta

Tutaj filmik z walki z bossem

http://youtu.be/V2JFZEtzYb0

Aaaaa no i nie mozna zapomnieć o soundtracku :banderas:

Opublikowano

IF przy SO to popierolka.

Opublikowano

xD pewnie dlatego że to 2 różne gry których jedyną cechą wspólną to otwarty świat. Co za psychol.

Opublikowano

No jedna jest chuyowa, a druga zayebista.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.