Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej w Wii (oprocz Xenoblade) to chyba lubilem ze odpala gierki z GC, tam sa dopiero grube tytuly warte ogrania

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Figaro, dej no listę pozycji obowiązkowych na Wii (oraz GC :cool:), bo będę kupował. Może być przez PW.

:czesc:

Opublikowano

Tak sobie przeglądam listę gier wydanych na PS4 w tym roku i to nie wygląda źle. Jest HM2, OlliOlli2, Helldivers, Grim Fandango, Galak-Z, Rocket League, Axiom Verge, N++. No i BLOODBORNE. A już za chwileczkę następna Disgaea.

Nie no, poważnie, ten lineup, jakby tak przeanalizować cały rok, niszczy ten xboksowy. Forza, Halo i Tomb Raider, Ori. Ech, szkoda mi was, xboty.

xddd gierki z komorek lub vity, gierka z plusa ps3, ktora byla nikogo i nawet malo kto sciagnal ale nagle zrobili reskin w lepszej grafie na ps4 i goty i jeden jedyny bloodborne, lineup exow na ten rok na ps4 to ZENADA

Opublikowano

I co najlepsze to Ficus w BB nie gral bo za trudne i mu nie podchodzi, a niby jeszcze fan japonszyczny, nie no beka z typa jest konkretna XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ah to byly czasy jak mozna jeszcze bylo tak pisac :frog:

Opublikowano

dla mnie ten rok jest lepszy. podchodzę do niego jak boty których jedynym spełnieniem w roku byłoby Halo 5, a cała reszta tatałajstwa konkurencji im wisiała, bo zwyczajnie ich nie kręci.

z drugiej strony już bardziej szanuje sebowate, ale grywalne IX halo, czy VII forzy niż pseudo ambitne, bo świeże gówna, którym ktoś zapomniał dorobić satysfakcjonującego gameplayu, jakie stawia się w tym temacie przeciwko nim.

kto mając ps4 nie ograł w tym roku BB, a głosi wyższość exów ps4 jest zwyczajnie życiowym przegrywem.

jakość > ilość kurtyzano

Opublikowano

dla mnie ten rok jest lepszy. podchodzę do niego jak boty których jedynym spełnieniem w roku byłoby Halo 5, a cała reszta tatałajstwa konkurencji im wisiała, bo zwyczajnie ich nie kręci.

Chcesz sie naperdalac za takie klamstwa nobody?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czy tylko dla mnie post użytkownika nobody jest bez ładu i składu?

Opublikowano

I co najlepsze to Ficus w BB nie gral bo za trudne i mu nie podchodzi, a niby jeszcze fan japonszyczny, nie no beka z typa jest konkretna XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ah to byly czasy jak mozna jeszcze bylo tak pisac :frog:

zawsze mozesz mnie pocisnac, ze blooborne'a w sumie koledzy mi kupili i tez niewiadomo czy przetrwam poziom trudnosci i sie od niego nie odbije bo dopiero gre zaczal w sumie :P

nobody jakosc to jeden ex, ktory tez z tego co na razie ogralem technicznie tez jakos nie blyszczy, procz tego exy na ps4 to gierki z vity i komorek w 2015

oczywiscie jest w co grac - dobrze bawilem sie przy batmanie, swietnie bawie sie przy wiesku3,mkx czy mgs5 ale to dalej multiplatformy

Opublikowano

Ficek przecież BB przeszedł nawet Franek. No chyba nie jesteś gorszy od Franka? 

Opublikowano

ale w until dałna bym pograł, w sam raz żeby razem z kobietą grać/oglądać.

figaro zarzuć tą listę exów wii w które nie pogram na innych konsolach i które nie są pierdółkami. 

Opublikowano

Chcesz sie naperdalac za takie klamstwa nobody?

Czy tylko dla mnie post użytkownika nobody jest bez ładu i składu?

podkreślę jeszcze raz słowo byłoby. 

Opublikowano

dmucham na zimne, wczoraj zaczalem i jakos poziom trudnosci mnie nie przeraza, da sie grac i ten podobno totalnie wysoki punkt wejscia mnie nie odrzuca, jednak jak pisalem w temacie - sens tak rzadko rozmieszczonych save pointow (czy tam lamp) jest do mnie troche niezrozumiany bo nie lubie zbytnio gier, ktora wrecz zmuszaja, do powtarzania danego fragmentu etapu/miejscowki po kilkadziesiat razy (choc wiem, ze sa fani takich pozycji bo np shovel khight czy spelunky sa oparte o ten sam pomysl), co na plus to na pewno fenomenalny art style (choc technicznie jest mocno srednio) i porzadny system walki jak na action rpg

Opublikowano

@nobody

No ale to nie odpowiada na moje pytanie kochaniutki. :lapka:

Ja mam tylko nadzieję, że ps4 starha się nie zjara jak będe ogrywał U4 i BB. :cool: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@suteq

Ficek go zrozumiał. Ty nie. Shame on you nigga :czesc:

Opublikowano

Ty kur.wa gnoju. :[

Edytowane przez suteq

Opublikowano

oczywiscie jest w co grac - dobrze bawilem sie przy batmanie, swietnie bawie sie przy wiesku3,mkx czy mgs5 ale to dalej multiplatformy

Ja w tym roku ograniczylem multiplatformy. Nie dalem sie nabrac jak rok temu na hajp na FC4 czy Mordor i odpuscilem sobie Batmana czy Mad Maxa. Dla mnie Wiedzmin 3 kosi wszystko w tym roku, zobaczymy jak tam Fallout 4 ale mocna strona wieska dla nas sa polskie klimaty i polski dubbing ktory niszczy wszystko. Na CoDa czy nowego Assassina nawet nie spojrze bo szkoda czasu. 

Ps. Beka ze znajomi kupili ci BB XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty kur.wa gnoju. :[

:banderas:  :kaz:

Opublikowano

dla mnie wiesiek3 to bylby niszczytator wszechswiatow i nie tylko goty ale i jedna z najlepszych gier ever gdyby nie ten cholerny system walki i hitboxy - w tej gierce niesamowicie chlonie sie klimat i historie ale walki....

Opublikowano

No dla mnie Wiesiek 3 jest bezapelacyjnie GOTY. Nie znalazłem tam raczej żadnych minusów, bo poziom framerate'u mnie nie dotyczył, bugi tak samo, bo ograłem grę dawno przed patchami, które bugowały grę. :cool::lapka:

A MM bardzo słaby, dobrze zrobiłeś HAVEN. 

BB by nie było u mnie goty, bo wiem, że żadna część nie przebije dla mnie genialnego Dark Souls i w żadną część już się tak nie wciągnę jak właśnie w tę część. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ponoć dziś Steam nie działał. Znowu.

Tak się zastanawiam, że od dawien nie pamiętam by mi na PS3 PSN nie działało. Nie wiem jak na PS4, ale jak na PS3 (konsola zeszłej generacji) to zadziwiająco dobre są połączenia, z wyjątkiem gier Namcock bo są skąpi...

Opublikowano

Jakby wyszla Persona 5 to by bylo pozamiatane.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

wow, jest październik a klapy nadal próbują walczyć o miano konsoli z najlepszym line-upem. Radzę zbierać siły na przyszły rok bo będzie znowu wpierdol :cool:

ratchet, uncharted, persona5>quantum break

scalebound, last guardian czy horizon nie licze bo boje sie, ze wypadna, reszta exow na razie mehhhh, rime czy no men sky wielka niewiadoma, oferta multiplatorm kozacka

Opublikowano

Jest cos ciekawego z multplatform oprócz Deusa, Dooma i ME Androbieda?

Opublikowano

Czy ja wiem czy taka kozacka. Pewniaki to Deus Ex, Mafia 3 raczej, South Park i co niby poza tym?

Mass Effect pewnie wypadnie na 2017. 

Te gry mnie interesują więc je wymieniłem.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.