Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wierzę że moje 230 złotóweczek pomoże im zrozumieć jak bardzo mylą się z Fifą i BF'em

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

figaro zarzuć tą listę exów wii w które nie pogram na innych konsolach i które nie są pierdółkami. 

Super Mario Galaxy - Kotlet mario

Super Mario Galaxy 2 - Kotlet mario od firmy, która jedzie na marce od x lat, a ta dalej stoi w miejscu (gameplay spoko, ale ile można skakać po grzybach)

Zelda TP - nikogo

Donkey Kong: R - nikogo

Mad World - nikogo 

Little King's Story - nie wiem nawet co to jest

Mario Kart Wii - nawet spoko do pogrania z kumplami

Smash Brawl - bijatyki nikogo

Metroid Prime 3 - nie rozumiem fenomenu tego czegoś

Kirby Epic Yarn (dla dziewczyny) - aha

Kirby's Return to Dreamland (dla każdego) - srsly?

Excite Trucks - Co to jest?

New Super Mario Bros - Kolejne mario od nintendo....

Zelda SS - Zelda zelda zelda, zero fabuły, sam gameplay, gra na jedno przejście

Punch Out - Dafuq?

Wario Land: Shake It (świetna platformówka) - Dafuq?

Sin and Punishment - aha

Xenoblade Chronicles - JEDYNA z nielicznych GIER NINTENDO, KTÓRA BYŁA WARTA OGRANIA 

WarioWare (nie prosiłeś o popierdółki, ale gra jest dosyć obszerna) - aha

Super Paper Mario - Mario,....

Zack and Wiki (synonim niedocenionego kryształu) - "KRYSZTAŁU"

Klonoa Door to Phantomile (tak, remake, ale znakomity) - nope

Silent Hill: Shattered Memories (najlepszy SH po czwórce) - Powiedzmy

Trauma Team - ???

Another Life: R - ok

Ivy the Kiwi (nie wiem czy jest gdzieś indziej) - ???

Deadly Creatures (jedna z gier, która ma pewne grono fanów) - tutaj sie zgodzę

Red Steel 2 - jak wyżej

de Blob - nach

Opoona (trochę popierdółka, ale...) - nach

Endless Ocean (mało jest tak relaksujących gierek, jak ta) - nope

Wymienił tyle gier, ale zapomniał o The last story #TypowyFigaro brandlujący się grzybami

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ano, właśnie. I The Last Story (przereklamowane ekhm). Oraz Pandora's Tower. 

Opublikowano

@nobody

Jedynka to jedna z fajniejszych nowych ip poprzedniej generacji, ale dwójka jakoś tak średnio się imo zapowiada. Ogram chyba jak będzie w EAA. 

Opublikowano

@nobody

Jedynka to jedna z fajniejszych nowych ip poprzedniej generacji, ale dwójka jakoś tak średnio się imo zapowiada. Ogram chyba jak będzie w EAA. 

EA po wypuszczeniu ME dobitnie zrozumiało, że gry tworzone nie pod casualowego odbiorce będą dla nich kulą u nogi. To właśnie przez słabą sprzedaż ME EA bało się w późniejszym czasie inwestować w nowe marki. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

jedynka była fajna, ale imo zbyt monotonna. teraz świat gry jest nieco bardziej otwarty, a online daje nadzieje na tytuł wart ceny premierowej. 

Opublikowano

A co niby tam będzie z tym online? 

Opublikowano

@Starh 

ale z DS1 im wyszło, a dwójka była wciąż solidna.

edit:

@suteq

nie wiem ale jeśli zespołowy parkour w fpp nie zostanie zdominowany przez częste wymiany ognia, może wyjść z tego coś fajnego. swoisty odpowiednik capture the flag w tych realiach może namieszać.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

@Starh 

ale z DS1 im wyszło, a dwójka była wciąż solidna.

To prawda, DS1 był jednym z lepszych "straszaków" tamtej generacji. 

Szkoda tylko, że marka tak skończyła. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wiecie jak brzmi marsz żałobny klapów? tak

https://www.youtube.com/watch?v=4LLcP7pcIWU

btw wiecie że pracownik Microsoftu dzwoni po naprawie gwarancyjnej do właściciela spytać czy wszystko jest ok? nie dość że dają kody w rekompensacie to jeszcze takie dbanie o klienta. Sony to pewno by zadzwoniło spytać czy dupa nie boli po dymaniu :kaz:

Opublikowano

figaro zarzuć tą listę exów wii w które nie pogram na innych konsolach i które nie są pierdółkami.

Super Mario Galaxy - Kotlet mario

Super Mario Galaxy 2 - Kotlet mario od firmy, która jedzie na marce od x lat, a ta dalej stoi w miejscu (gameplay spoko, ale ile można skakać po grzybach)

Zelda TP - nikogo

Donkey Kong: R - nikogo

Mad World - nikogo

Little King's Story - nie wiem nawet co to jest

Mario Kart Wii - nawet spoko do pogrania z kumplami

Smash Brawl - bijatyki nikogo

Metroid Prime 3 - nie rozumiem fenomenu tego czegoś

Kirby Epic Yarn (dla dziewczyny) - aha

Kirby's Return to Dreamland (dla każdego) - srsly?

Excite Trucks - Co to jest?

New Super Mario Bros - Kolejne mario od nintendo....

Zelda SS - Zelda zelda zelda, zero fabuły, sam gameplay, gra na jedno przejście

Punch Out - Dafuq?

Wario Land: Shake It (świetna platformówka) - Dafuq?

Sin and Punishment - aha

Xenoblade Chronicles - JEDYNA z nielicznych GIER NINTENDO, KTÓRA BYŁA WARTA OGRANIA

WarioWare (nie prosiłeś o popierdółki, ale gra jest dosyć obszerna) - aha

Super Paper Mario - Mario,....

Zack and Wiki (synonim niedocenionego kryształu) - "KRYSZTAŁU"

Klonoa Door to Phantomile (tak, remake, ale znakomity) - nope

Silent Hill: Shattered Memories (najlepszy SH po czwórce) - Powiedzmy

Trauma Team - ???

Another Life: R - ok

Ivy the Kiwi (nie wiem czy jest gdzieś indziej) - ???

Deadly Creatures (jedna z gier, która ma pewne grono fanów) - tutaj sie zgodzę

Red Steel 2 - jak wyżej

de Blob - nach

Opoona (trochę popierdółka, ale...) - nach

Endless Ocean (mało jest tak relaksujących gierek, jak ta) - nope

Wymienił tyle gier, ale zapomniał o The last story #TypowyFigaro brandlujący się grzybami

Jezu dostałem raka

Opublikowano

Bluber, ale weź wracaj do budy zamiast wypisywać debilizmy.

Mazzeo, dobry utwór, ale na pewno nie najlepsza wersja.

edit: aaa, to Starh napisał. A to wszystko jasne. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A wyje.bał ci ktoś kiedyś plaskuna w czoło?

Opublikowano

Losowo z tej listy wybralem gameplay z Kirby's Return to Dreamland  XD no super, bohater poziomka w magicznym kapeluszu 3 razy wiekszym od niego i jego przyjaciel kaczka napie,rdaja inne poziomki 15 razy wiekszym od siebie mieczem. Jakim trzeba byc przegrywem, zeby w to grac. 

Opublikowano
Losowo z tej listy wybralem gameplay z Kirby's Return to Dreamland  XD no super, bohater poziomka w magicznym kapeluszu 3 razy wiekszym od niego i jego przyjaciel kaczka napie,rdaja inne poziomki 15 razy wiekszym od siebie mieczem. Jakim trzeba byc przegrywem, zeby w to grac. 

Znakomita gra ze znajomymi :) Polecam dla ogarniętych.

Bluber, zedytowałem, przepraszam misiaczku. #Starh #jesteś #podludziem #slyszysztymnie?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Calkiem mozliwe ze to fajna gra w co-opie, ale Figaro, sa pewne granice. Jak skakanie Marianem po grzybach jestem jeszcze w stanie zrozumiec, to tego juz nie. 

Opublikowano

Calkiem mozliwe ze to fajna gra w co-opie, ale Figaro, sa pewne granice. Jak skakanie Marianem po grzybach jestem jeszcze w stanie zrozumiec, to tego juz nie. 

Jedyne co wyczytuję z tego posta, to "Jestem słaby, jestem słaby, jestem słaby, jestem słaby psychicznie".

Opublikowano

Losowo z tej listy wybralem gameplay z Kirby's Return to Dreamland XD no super, bohater poziomka w magicznym kapeluszu 3 razy wiekszym od niego i jego przyjaciel kaczka napie,rdaja inne poziomki 15 razy wiekszym od siebie mieczem. Jakim trzeba byc przegrywem, zeby w to grac.

Znakomita gra ze znajomymi :) Polecam dla ogarniętych.

Bluber, zedytowałem, przepraszam misiaczku. #Starh #jesteś #podludziem #slyszysztymnie?

Mam w powazaniu to, co myśli o mnie persona twego pokroju.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Próbujesz zdyskredytować moją listę gier takimi argumentami jak "nie wiem nawet co to jest". Myślę że sobie poradzę.

Opublikowano

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Donkey Kong: R

Mad World

Mario Kart Wii

Smash Brawl

Metroid Prime 3

Kirby Epic Yarn (dla dziewczyny)

Kirby's Return to Dreamland (dla każdego)

New Super Mario Bros

Zelda SS

Wario Land: Shake It (świetna platformówka)

Xenoblade Chronicles

Super Paper Mario

Klonoa Door to Phantomile (tak, remake, ale znakomity)

Silent Hill: Shattered Memories (najlepszy SH po czwórce)

Red Steel 2

I sporo innych, o których w tej chwili zapomniałem. 

wywaliłem totalne pierdółki no sorry ale gra o nurkowaniu i ratowaniu żółwi xDDDD i tak ostro przymykam oko na to listę. Połowa gier z marianami, druga połowa umiarkowane zainteresowanie w latach 2006-2010. Warte ogrania kilka gier, bardzo słabo jak na 90mln sprzedanych konsol.

Serio współczuje jeśli w poprzedniej generacji jechałeś na wii omijając ps360 i te wszystkie hiciory z prawdziwych konsol a nie zabawki do fitnessu gdzie można pograć w mario.

ale patrząc na gry wiiu to jest postęp u nintendo, dalej bieda aż piszczy ale dużo lepiej od wii, powoli do przodu, mają jeszcze szanse z NX wrócić na właściwy tor.

Opublikowano

Ludwes, do Twojego tegorocznego megalajnapu na PS4 dopisz jeszcze koniecznie ten zaiste prawdziwy gwóźdź do trumny xboxa:

http://www.ppe.pl/news/39130/wciel-sie-w-krwiozerczego-dinozaura-w-primal-carnage--extinction---premiera-w-pazdzierniku.html

:dynia:  :dynia:  :dynia: 

Opublikowano

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Mad World

Mario Kart Wii

Smash Brawl

Metroid Prime 3

New Super Mario Bros

Zelda SS

Xenoblade Chronicles

Super Paper Mario

Red Steel 2

wywaliłem totalne pierdółki no sorry ale gra o nurkowaniu i ratowaniu żółwi xDDDD i tak ostro przymykam oko na to listę. Połowa gier z marianami, druga połowa umiarkowane zainteresowanie w latach 2006-2010. Warte ogrania kilka gier, bardzo słabo jak na 90mln sprzedanych konsol.

Serio współczuje jeśli w poprzedniej generacji jechałeś na wii omijając ps360 i te wszystkie hiciory z prawdziwych konsol a nie zabawki do fitnessu gdzie można pograć w mario.

ale patrząc na gry wiiu to jest postęp u nintendo, dalej bieda aż piszczy ale dużo lepiej od wii, powoli do przodu, mają jeszcze szanse z NX wrócić na właściwy tor.

Daddy Mendrkiem Microsoftu. Tfu. Fajną macie elytę.

Opublikowano

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Mad World

Mario Kart Wii

Smash Brawl

Metroid Prime 3

New Super Mario Bros

Zelda SS

Xenoblade Chronicles

Super Paper Mario

Red Steel 2

Daddy Mendrkiem Microsoftu. Tfu. Fajną macie elytę.

Nie moja wina że nintendo robi ci złoty deszcz na twarz od 2005 ;)

Jak tam figar ile jeszcze wiiu pożyje, z rok? Nintendo po raz trzeci oleje swoich fanów, tfuu! Tak gardzę tymi leśnymi dziadami którzy zatrzymali się w latach 90tych a design swoich gier wzorują na czymś takim:

maka-paka.jpg

Opublikowano

Już, już, wszystko będzie dobrze. Pooglądaj nowe filmiki z Warzone, poczujesz się lepiej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.