Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No, MS coś z tym zrobił, a co sony zrobiło z jakością materiałów z których zrobione jest ps4? Z jakością psn? Z padem na 5h? Z cenami remasterów? Serwisem? 

Szkoda wymieniać i ośmieszać tego trójnoga.  :pawel:

No mi osobiscie jakos materialow w konsoli nie przeszkadza, wyobraz sobie, ze konsola sama sie nie rusza lezac na szafce. Co do jakosci PSN - z ostatnia aktualizacja naprawili szybkosc pobierania, podobnie jak problemy z Natem niektorych, dali 10GB przestrzeni, czyli wszytsko na co narzekales.  :cool:  :lapka:

Biorac pod uwage, ze remastery glownie w tym temacie jaraja botow moge zgodzic sie jedynie z serwisem i padem, ale osobiscie wole czesciej ladowac pada niz grac w rozmazane multiplatformy...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie wiem, gram sobie w 4K i downscale'uję gierki, na moim TV 21 cali z czterech metrów wygląda obłędnie. Jak pobiegniesz po PS6 na premierę to w 2025 zobaczysz o czym mówię.

W 2025 na rynku nic sie nie zmieni

Dokładnie. Dalej bedziecie bulić za granie po sieci, tylko pewnie dwa razy tyle bo beda sukcesywnie podnosić ceny plusa jak dotychczas. Do tego ja bym juz zbieral pieniadze na kolejny NATHAN DRAKES EXCLUSIVE COLLECTION REMASTER (1,2,3,4,5,6,7) na PS6 :kaz:

Na PC remaster sie robi przesuwajac suwak grafiki w prawo :sir:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Konsole wyznaczające standardy graficzne. Starczy CW na dzisiaj.

To mam wklejać te cytaty Digital Foundry?

Opublikowano

No ba, kasa się przyda (dołożę do PS4), a MGS-a V kupię albo na PS3 albo kiedyś na PS4. A ten szkoda by się marnował, ktoś inny tanio może poobcować wcześniej.

I CO MI ZROBICIE ;)

Większej krzywdy niż rodzice cie rodząc to nie damy ci rady zrobić. 

Opublikowano

No, MS coś z tym zrobił, a co sony zrobiło z jakością materiałów z których zrobione jest ps4? Z jakością psn? Z padem na 5h? Z cenami remasterów? Serwisem? 

Szkoda wymieniać i ośmieszać tego trójnoga.  :pawel:

No mi osobiscie jakos materialow w konsoli nie przeszkadza, wyobraz sobie, ze konsola sama sie nie rusza lezac na szafce. Co do jakosci PSN - z ostatnia aktualizacja naprawili szybkosc pobierania, podobnie jak problemy z Natem niektorych, dali 10GB przestrzeni, czyli wszytsko na co narzekales.  :cool:  :lapka:

Biorac pod uwage, ze remastery glownie w tym temacie jaraja botow moge zgodzic sie jedynie z serwisem i padem, ale osobiscie wole czesciej ladowac pada niz grac w rozmazane multiplatformy...

To co robisz na konsolach? Ostre multiplatformy tylko na PC ze smokiem, bo na pewni nie na konsolach. 

Opublikowano

Milion przykladow co roku podaje dlaczego nie gram na PC, od gier, ktorych tam nie ma, albo sa robione teamy 15 osobowe na od(pipi) sie, albo sa zbugowane i oblezone przez cheterow, z ktorymi nawet zagrac nie mozna, albo trzeba 40 minut je(pipi)ac sie z plikami konfiguracyjnymi i edytorem rejestrow, bo tylko pececiarzom zawsze wszystko dziala - najsmieszniejsze ze glownie tym, ktorzy z wybudzajacym systemem nie potrafia sobie poradzic i reinstaluja systemy w takich przypadkach xDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiem, gram sobie w 4K i downscale'uję gierki, na moim TV 21 cali z czterech metrów wygląda obłędnie. Jak pobiegniesz po PS6 na premierę to w 2025 zobaczysz o czym mówię.

Dokładnie. Dalej bedziecie bulić za granie po sieci, tylko pewnie dwa razy tyle bo beda sukcesywnie podnosić ceny plusa jak dotychczas. Do tego ja bym juz zbieral pieniadze na kolejny NATHAN DRAKES EXCLUSIVE COLLECTION REMASTER (1,2,3,4,5,6,7) na PS6 :kaz:

Jak tam się gra w Mortala, PES, MGO3, Batman już naprawiony?

giphy.gif

PS. Rejwen chcesz te cytaty? Odpowiadaj typie!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Milion przykladow co roku podaje dlaczego nie gram na PC, od gier, ktorych tam nie ma, albo sa robione teamy 15 osobowe na od(pipi) sie, albo sa zbugowane i oblezone przez cheterow, z ktorymi nawet zagrac nie mozna, albo trzeba 40 minut je(pipi)ac sie z plikami konfiguracyjnymi i edytorem rejestrow, bo tylko pececiarzom zawsze wszystko dziala - najsmieszniejsze ze glownie tym, ktorzy z wybudzajacym systemem nie potrafia sobie poradzic i reinstaluja systemy w takich przypadkach xDDDD

No, ale patrzysz tylko na grafikę, rozdzielczość i cyferki więc pasujesz tam idealnie ze swoimi poglądami. :cool: 

Opublikowano

Nie gram w gówna, na szczescie gram na PC i mam wybór DOBRYCH i ORYGINALNYCH gier, a nie jakies popłuczyny. Ale pewnie naprawione, dzialaja 3x lepiej niz na konsolach, kosztuja 3x mniej i maja darmowe multi.

Opublikowano

Szkoda wymieniać i ośmieszać tego trójnoga. :pawel:

Nic nie zrobiło, dlatego nie warto kupować tego szrota w 2015 roku. Xbox One to tylko lepiej zbudowany szrot, ale wciąż szrot.

Zobaczymy co faktycznie wyjdzie w tym 2016 roku, a co ucieknie do 17.

Opublikowano

<szepcze, że kupiłeś wiiu> 

Opublikowano

giphy.gif

PS. Rejwen chcesz te cytaty? Odpowiadaj typie!

Jak tam sie gra w 20fpsach w Wieśka 3 i gry capowane na 30 fpsach w rozdziałce subHD ?

Jak sie tam buli za multi podczas gdy na PC zawsze był i zawsze bedzie za darmo ?

Jak sie tam gra w ( tu wstaw liste dobrych oryginalnych gierek PC only które zjadają na śniadanie te przehajpowane popłuczyny AAA z zabawek dla dzieci ) ?? 

Darujcie sobie konsolowe wiesniaki. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

No, ale patrzysz tylko na grafikę, rozdzielczość i cyferki więc pasujesz tam idealnie ze swoimi poglądami. :cool:

Nie - ale skoro 90% czasu spedzonego w grach od poczatku generacji to multiplatformy, to po co mam wybierac wersje gorsze, z 5 razy mniejsza spolecznoscia ?

Bo trofea trzeba synchronizowac ? Bo konsola ma 3 nozki ? Bo plastik na konsoli nie spelnia norm unijnych ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tak, zapomniałem, te pc eky, który wciągają 100& z tytanów.

SHOWER_LOGO.jpg

VS

11066637_739974866115107_360233793117370

Podpisaliście już dziś jakąś petycje, nie zapomnicie coś rzucić na kickstartera? Pecetowe biedaki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETi poziom przedszkolaka xD Jak ma boleć dupka to szybko znalezc screena z indyka na PC i zestwawic go z jedyna dobra gra jaka ma PS4 xDDD

Opublikowano

i ktora ma taki framepacing, ze recenzenci mysleli, ze dropuje do 10 klatek i ze uniemozliwia pokonanie przeciwnika, kiedy dropnie w niewlasciwym momencie :pawel:

I te tekstury.

Yeti, moja wierna SUKO, zayebac ci gameplay z unreala?

ZAYEBAC CZY NIE PIESKU?

Opublikowano

Ludzie narzekają na PS+ w tym miesiącu, a SONY dało co najmniej 2 ŚWIETNE gierki. Nie zrozumiesz gustów klapów...

Opublikowano

Ej, ale nie pisz nic do mnie, bo właśnie gram w MGO3. Odpal sobie tytana i poskacz kozą.

Opublikowano

Nie - ale skoro 90% czasu spedzonego w grach od poczatku generacji to multiplatformy, to po co mam wybierac wersje gorsze, z 5 razy mniejsza spolecznoscia ?

Co ty z tą społecznością? Na jakiej podstawie wyliczasz te dane? Na podstawie ludzi, których masz w znajomych?

Od kiedy to społeczność musi być od jakiejś liczby, żeby dało się fajnie grać? 

To jest idiotyczny argument, na obu konsolach istnieje spora społeczność tylko zapewne tak mówisz, bo nikt z toba nie chciał grać na xo. :cool:

Bo trofea trzeba synchronizowac ? Bo konsola ma 3 nozki ? Bo plastik na konsoli nie spelnia norm unijnych ? xD

No, a po co ja mam wybierać gorsza konsole jaką jest ps4? Dla 180p więcej i większej społeczności januszów z niedziałającym psn i bezużytecznym serwisem? xD

Nie wspominając o odrzutowcu pod tv i padzie na 5h. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spolecznosc xDDDDDDDDDDDDDD

Sebastiany yebane ze swoimi dagmarkami nad baltykiem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sony wie jak ZABIC spolecznosc GRACZY.

Opublikowano

A mi przez całe growe życie PC dał najwięcej zabawy.

Przede wszystkim multi, które nigdzie indziej tak nie wciąga + nie jest aż tak rozbudowane. Pamiętam godzinne posiedzenia w kafejkach przy Q3, CSie i innych gierkach. Pamiętam WoW'a, pierwsze raidy, gildie, wyjazdy za granicę na zloty. Warcraft 3 i custom mapy, nerdzenie w pierwszą Dote, potem LoLa, dostanie się na turniej, zarabianie trochę $ etc.

Piękne wspomnienia, które dostarczył PC. Jedno mnie boli w konsolach - jesteś całkowicie skazany na "widzimisię" producenta sprzętu, na PC możesz robić co chcesz tj. wymieniać, modyfikować, używać myszki jakiej chcesz, klawy jakiej chcesz, daca, słuchawek etc. PC to gry siecowe, lany, e-sport - konsole się do tego nie nadają. Jeżeli ktoś jest Januszem lub zwykłem graczem, który gra mało to nie ma lepszego sprzętu niż Konsolki, ale jak ktoś wymaga czegoś więcej to chyba wybór jest jasny. 

Śmieje się czytając wojenki xo vs ps4, bo obie konsole są podobne, obie skazują na to samo i każdy z nas mimowolnie się na to godzi. Jestem ciekawe czy ludzie też by dali się tak dymać Volvo gdyby kazało sobie płacić za granie w ich usłudze XD odpowiedź jest prosta - NIE, bo na rynku PC jest ciągła konkurencja i rozwój, a na rynku konsolowym zastój od lat i taka jest prawda. 

Gdybym miał teraz kupować konsole to byłby to na 100% tylko Xbox. M$ przynajmniej się stara, walczy o gracza, a Sony wystawia .!. w stronę konsumenta na każdym kroku.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No tak, zapomniałem, te pc eky, który wciągają 100& z tytanów.

SHOWER_LOGO.jpg

VS

11066637_739974866115107_360233793117370

Podpisaliście już dziś jakąś petycje, nie zapomnicie coś rzucić na kickstartera? Pecetowe biedaki.

Ta JEDNA, JEDYNA gra. Ile to już mija odkąd klapy mają jedną fajną grę na PS4, której nie ograsz na innej platformie w lepszej wersji/ nie ograłeś kilka lat temu?

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

nerdzenie w pierwszą Dote, potem LoLa, dostanie się na turniej, zarabianie trochę $ etc.

Dobrze ze nie musiales edytowac rejestru przed tym turniejem bo bys nie pojechal :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.