Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ocho, Mazzeo zaraz wymieni 10 fanatykow, ktorzy do dzisiaj graja w HALO 1 xD

lepiej wymień 10 osób poza sobą które przesiadły się z 360tki i teraz grają tylko na ps4, mam na myśli tu kogoś sensownego a nie jakiś randomów których poznałeś podczas strzelania do groty w destiny

hej easy wymienisz czy zmiękła ci rura?

Mazzeo i jego sensowni znajomi ^^. Pierwsza konsola w zyciu (poza pegasusem) to Xbox 360 i od tamtej pory tylko 3 serie w glowie - Halo, Gearsy, Forza.

Najwieszky fan HALO i MS, ktory 1 Xboxa widzial w archiwalnych wydaniach PSX'a.

O czym ja mam z Toba synek dyskutowac ?

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no, ale wymienisz tych ludzi czy nie

Opublikowano

8/8

A zapłaciłes haracz? :kaz: :kaz: :kaz:

W MGO max to 8 vs 8 wiec wiecej nawet nie trzeba :dunno:

Musialem zaplacic, ale gurwa warto dla takich dni jak dzis, non stop nagurwianie i oranie randomow Diamond Dogs style :daddy: na caly dzien grania moze raz przegralismy :fsg:

Opublikowano

no, ale wymienisz tych ludzi czy nie

1. Bluber - najwiekszy fan MS w CW, ktoremu nawet przez mysl nie przyszlo, by po udanej 360tce kupic Xbona 720p.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Konami da rade w kwestiach utrzymywania tego MGO przy zyciu bo po tygodniu czy 2 mapy sie pewnie w koncu znudza.

Ekipke mamy zgrana i co zaskakujace nawet Masorz z Dark Millenia daja rade!!!! Wiekszych zgrzytow nie bylo poza Kill Stealsami pomiedzy mna i Bansaiem :> Od kiedy poszedlem w Non Leathal problemu juz nie ma.

A co tam na iXiboksiku? Jest przynajmniej 6 osob do grania w Multi czy atak randomow?

Opublikowano

Kill Stealsami pomiedzy mna i Bansaiem :>

Zlodzieju yebany!!!!!!!!!

Ale i tak najlepszy byl Yano wymawiajacy moj nick :dynia:

Opublikowano

A co tam na iXiboksiku? Jest przynajmniej 6 osob do grania w Multi czy atak randomow?

Od kiedy to społeczność musi być od jakiejś liczby, żeby dało się fajnie grać?

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

W MGO są czasami takie emocje ze "o ja (pipi)e" Fanek może potwierdzić ( btw nic osobistego ale w momencie w który trafiłeś każdy miał w (pipi)e jakieś (pipi)owe newsy o Battlefroncie którego nikt z nas nawet za darmo by nie chciał ). Niech dodadzą jeszcze więcej map jedna czy dwie nowe klasy i kilka postaci specjalnych ( Raiden Quiet Volgin ) I dla mnie to będzie najlepsze Multi w jakie grałem od dekady.

Opublikowano

Opublikowano

Poważne pytanie jak tam MGO na iXiboksie?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDD

I najwazniejsze jak na PC w 240fps wyszly juz trainery?

:dynia:

Opublikowano

Lepiej poczekac na lepsza wersje :)

Ja i tak nie zagram bo nie moje klimaty.

Opublikowano

Lepiej poczekac na lepsza wersje :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

w sumie to jest ten moment, gdzie mozna pozazdrościć konsolowcom, bo na pc z trainerami i haxami to się nie będzie dało grać 

Nie moge sie doczekac tych filmikow na YT z ofertami trainerow :obama:

Uploaded 5 hours ago:

https://www.youtube.com/watch?v=lCemIaNcpYw

I komentarze XDDD

finally found a working hack... this is great

you did an aweseome job here. nice cheat and video ;D

It is one of the strongest Cheats out there!

works! and fully undeteced wow :)

good cheat for good gamers :dynia:

Pamietam jak testowalem swojego GTXa 780 i odpalilem BFa 3 i CoDa MW3, co chwile jakies yebane haxy, szczegolnie w codzie. Do Online tylko konsole, sa wyjatki typu Starcraft, Hearthstone czy nawet CS gdzie staraja sie to chociaz tepic regularnie, ale wole juz placic i miec ten spokoj ducha, nie yebac sie z configami, ustawieniami graficznymi (no bo na tych lepiej widac!!!!!!), a najgorsze co moge spotkac to jakiegos przegrywa ktory probuje myszki uzywac.

Opublikowano

Hej :lapka:

Opublikowano

Ile jest map dostępnych w mgo 3?

Opublikowano

lepiej wymień 10 osób poza sobą które przesiadły się z 360tki i teraz grają tylko na ps4, mam na myśli tu kogoś sensownego a nie jakiś randomów których poznałeś podczas strzelania do groty w destiny

Mazzeo i jego sensowni znajomi ^^. Pierwsza konsola w zyciu (poza pegasusem) to Xbox 360 i od tamtej pory tylko 3 serie w glowie - Halo, Gearsy, Forza.

czyli nie wymienisz, tak jak myślałem.

Opublikowano

Pisałem jakiś czas temu, że szkoda, że nie ma już cytryny, pandy i YETI w CW?

Przepraszam Zielonych, Niebieskich i Pedo-Kerbisiów. Jednak rak oczu.  :frog:

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Hahahaha jak unikasz odpowiedzi. Gurwa jaki z ciebie jest żałosny bezbek. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:obama:

Takie osobniki po słowach tego typu i braku podania dowodu powinny być eliminowane z tego tematu.

Opublikowano

Ale co ja komu mam udowadniac ? mam podawac swoja liste znajomych? No jak ktos nie widzi jak wyszczuplala lista uzytkownikow MS, ktorzy po 360tce przeszli na PS4 to gratuluje optymizmu.

Zostawiam to, bo chocby na polskim rynku zostal sam z Wezyrem z Bialegostoku to Mazzeo i tak napisze ze:

ze sytuacja xboxa nie byla jeszcze tak dobra !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra już się nie kompromituj więcej dla własnego dobra. Po prostu przestań pisać.  :empathy3:

Opublikowano

W MGO są czasami takie emocje ze "o ja (pipi)e" Fanek może potwierdzić ( btw nic osobistego ale w momencie w który trafiłeś każdy miał w (pipi)e jakieś (pipi)owe newsy o Battlefroncie którego nikt z nas nawet za darmo by nie chciał ). Niech dodadzą jeszcze więcej map jedna czy dwie nowe klasy i kilka postaci specjalnych ( Raiden Quiet Volgin ) I dla mnie to będzie najlepsze Multi w jakie grałem od dekady.

"Napierdalaj, tam są, (pipi)a, gdzie , przegrupowanie, napierdalaj, (pipi)a (pipi)a"   :D

Opublikowano

XBoX z lepsza siecia itd? Gdzie, ja sie pytam. 300tys serverow na swiecie, a w PL oczywiscie zadnego, ale polaczky sie ciesza.

A co u nas na zachodzie? Normalka, czyli w domu PS4, XOne - zreszta wszystko. Jesli chodzi o siec to wszystko praktycznie to samo u Sony i Microshitu - wszytsko dziala podobnie. Jednak nie ma co sie oszukiwac, PS4 zjada klocka na sniadanie ogolnie.

Opublikowano

No, ale wymienisz tych znajomych dla mazzeo czy dalej nie umiesz uargumentować rzeczy, które piszesz? 

Opublikowano

masz zdrowie sutek karmić takiego trolla

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.