Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Troll to jest fanek czy bartek. izi jest po prostu głupi. :lapka: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klapy jak zajarane bluzganiem podczas grania w Multi xddd Normalnie jak pierwszy papieros za garażami w gimbiazie XD.

Opublikowano

Tylko Dzeroma tutaj brakowało :( Może mu dupa pęknie i sam sobie z forum pójdzie!

Opublikowano

Ja tylko na chwile. Nie jara mnie ten temat dla gimbusow. Tutaj nawet trolowanie jest nudne, wiec spoko Willy i sie nie martw :Coolface:

Opublikowano

No skoro dla gimbusów to pasujesz tutaj idealnie, bo jesteś przykładem 30+ gimbusa. 

Opublikowano

jestescie zazdrosni bo nie jestescie LEGENDA w zadnej grze

Opublikowano

No, ale wymienisz tych znajomych dla mazzeo czy dalej nie umiesz uargumentować rzeczy, które piszesz?

a napiszesz, kiedy ostatnio nie mogles przez PSN grac online ?
Opublikowano

Pamiętam jak izi płakał, że nie ma z kim grać na Xone, zapomniał tylko dodać, że miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta, a połowa pozostałych nie miała Xone. Chłopaka przerastało dodanie paru ludków z forumka, którzy mieli konsolę, tak samo jak znalezienie DLC do Ryse na Marketplace  :reggie:

Opublikowano

No, ale wymienisz tych znajomych dla mazzeo czy dalej nie umiesz uargumentować rzeczy, które piszesz?

a napiszesz, kiedy ostatnio nie mogles przez PSN grac online ?

A kiedy pisałem, że nie mogłem grać online przez psn? 

Pamiętam jak izi płakał, że nie ma z kim grać na Xone, zapomniał tylko dodać, że miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta, a połowa pozostałych nie miała Xone. Chłopaka przerastało dodanie paru ludków z forumka, którzy mieli konsolę, tak samo jak znalezienie DLC do Ryse na Marketplace  :reggie:

:rotfl:

Opublikowano

Pamietam jak odpalilem Forze Horizon gdzie w klubie bylo 180 osob, z czego jezdzily 3.

Uslyszalem wtedy ze gra po prostu jest juz stara i wiekszosc ja dawno opchnela (pomimo ze w statystykach spora ilosc osob nie przegrala w nia dluzej niz 15h, a byly tez konta duchy, ktorych serwery chyba nigdy nie widzialy - pewnie Mazzeo zakladal ^^). No niestety nie bylo zbytnio z kim grac w te za(pipi)iste exy...

To juz w niedzialajacego DC ludzie na forum dluzej graja xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pamietam jak odpalilem Forze Horizon gdzie w klubie bylo 180 osob, z czego jezdzily 3.

Uslyszalem wtedy ze gra po prostu jest juz stara i wiekszosc ja dawno opchnela (pomimo ze w statystykach spora ilosc osob nie przegrala w nia dluzej niz 15h, a byly tez konta duchy, ktorych serwery chyba nigdy nie widzialy). No niestety nie bylo zbytnio z kim grac w te za(pipi)iste exy... xDDDDDD

No to ciekawe, bo Horizon 2 była w top 3-4 ogrywanych gier na Xone do premiery Forza Motorsport 6. No ale kto miał z izim grać jak on ludków z konsolą w znajomkach nie miał :D

Czekał chyba jak go ktoś telepatycznie do gry zaprosi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to ciekawe, bo Horizon 2 była w top 3-4 ogrywanych gier na Xone do premiery Forza Motorsport 6.

W sumie mogłoby się więc zgadzać... :Coolface:

Opublikowano

chyba musze wieczorem porobić screeny z dasha z friendlista i rankingami w grach kto w jaka gre ile godzin przegral żeby zniszczyc easyego w końcu :)

Z 5x wrzucałem takie zestawienia, oczywiście izi za każdym razem znikał na parę dni  :reggie:

Opublikowano

miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta

Pozostala 50tka z 360tki powiedziala, ze nawet do exow Ona nie kupi, a Ci co mieli jak Farm, Preston i reszta rzadko kiedykolwiek go wlaczali. Wlacz myslenie Wezyr.

chyba musze wieczorem porobić screeny z dasha z friendlista i rankingami w grach kto w jaka gre ile godzin przegral żeby zniszczyc easyego w końcu :)

ale tylko "sensownych", ok ?!

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Licytacje na "przyjaciol" z internetu xD Konsolorze co za typy :dynia:

Opublikowano

Nie wiem czy izi się połapał, że właśnie potwierdził, że chciał grać na Xone z ludkami co konsoli nie mieli. Żelazna logika  :sorcerer:

Opublikowano

Ocho - Dresikowi z Bialegostoku juz psycha peka. xD

Don - czekam na liste Twoich 180 kumpli grajacych w Forze Horizon.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ten gif i gif z wyma(pipi)acym maciem nigdy mi sie nie znudza i zawsze mam banan na twarzy gdy je widze xDD

Opublikowano

Izi czyli masz w znajomych wszystkich co graja w dc na forumku? Ale wszystkich.

Opublikowano

Ocho - Dresikowi z Bialegostoku juz psycha peka. xD

Don - czekam na liste Twoich 180 kumpli grajacych w Forze Horizon.

A może 300?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.