Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Troll to jest fanek czy bartek. izi jest po prostu głupi. :lapka: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klapy jak zajarane bluzganiem podczas grania w Multi xddd Normalnie jak pierwszy papieros za garażami w gimbiazie XD.

Opublikowano

Tylko Dzeroma tutaj brakowało :( Może mu dupa pęknie i sam sobie z forum pójdzie!

Opublikowano

Ja tylko na chwile. Nie jara mnie ten temat dla gimbusow. Tutaj nawet trolowanie jest nudne, wiec spoko Willy i sie nie martw :Coolface:

Opublikowano

No skoro dla gimbusów to pasujesz tutaj idealnie, bo jesteś przykładem 30+ gimbusa. 

Opublikowano

jestescie zazdrosni bo nie jestescie LEGENDA w zadnej grze

Opublikowano

No, ale wymienisz tych znajomych dla mazzeo czy dalej nie umiesz uargumentować rzeczy, które piszesz?

a napiszesz, kiedy ostatnio nie mogles przez PSN grac online ?
Opublikowano

Pamiętam jak izi płakał, że nie ma z kim grać na Xone, zapomniał tylko dodać, że miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta, a połowa pozostałych nie miała Xone. Chłopaka przerastało dodanie paru ludków z forumka, którzy mieli konsolę, tak samo jak znalezienie DLC do Ryse na Marketplace  :reggie:

Opublikowano

No, ale wymienisz tych znajomych dla mazzeo czy dalej nie umiesz uargumentować rzeczy, które piszesz?

a napiszesz, kiedy ostatnio nie mogles przez PSN grac online ?

A kiedy pisałem, że nie mogłem grać online przez psn? 

Pamiętam jak izi płakał, że nie ma z kim grać na Xone, zapomniał tylko dodać, że miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta, a połowa pozostałych nie miała Xone. Chłopaka przerastało dodanie paru ludków z forumka, którzy mieli konsolę, tak samo jak znalezienie DLC do Ryse na Marketplace  :reggie:

:rotfl:

Opublikowano

Pamietam jak odpalilem Forze Horizon gdzie w klubie bylo 180 osob, z czego jezdzily 3.

Uslyszalem wtedy ze gra po prostu jest juz stara i wiekszosc ja dawno opchnela (pomimo ze w statystykach spora ilosc osob nie przegrala w nia dluzej niz 15h, a byly tez konta duchy, ktorych serwery chyba nigdy nie widzialy - pewnie Mazzeo zakladal ^^). No niestety nie bylo zbytnio z kim grac w te za(pipi)iste exy...

To juz w niedzialajacego DC ludzie na forum dluzej graja xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pamietam jak odpalilem Forze Horizon gdzie w klubie bylo 180 osob, z czego jezdzily 3.

Uslyszalem wtedy ze gra po prostu jest juz stara i wiekszosc ja dawno opchnela (pomimo ze w statystykach spora ilosc osob nie przegrala w nia dluzej niz 15h, a byly tez konta duchy, ktorych serwery chyba nigdy nie widzialy). No niestety nie bylo zbytnio z kim grac w te za(pipi)iste exy... xDDDDDD

No to ciekawe, bo Horizon 2 była w top 3-4 ogrywanych gier na Xone do premiery Forza Motorsport 6. No ale kto miał z izim grać jak on ludków z konsolą w znajomkach nie miał :D

Czekał chyba jak go ktoś telepatycznie do gry zaprosi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to ciekawe, bo Horizon 2 była w top 3-4 ogrywanych gier na Xone do premiery Forza Motorsport 6.

W sumie mogłoby się więc zgadzać... :Coolface:

Opublikowano

chyba musze wieczorem porobić screeny z dasha z friendlista i rankingami w grach kto w jaka gre ile godzin przegral żeby zniszczyc easyego w końcu :)

Z 5x wrzucałem takie zestawienia, oczywiście izi za każdym razem znikał na parę dni  :reggie:

Opublikowano

miał 50 os. na liście znajomych z czego z 1/3 to jakieś martwe konta

Pozostala 50tka z 360tki powiedziala, ze nawet do exow Ona nie kupi, a Ci co mieli jak Farm, Preston i reszta rzadko kiedykolwiek go wlaczali. Wlacz myslenie Wezyr.

chyba musze wieczorem porobić screeny z dasha z friendlista i rankingami w grach kto w jaka gre ile godzin przegral żeby zniszczyc easyego w końcu :)

ale tylko "sensownych", ok ?!

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Licytacje na "przyjaciol" z internetu xD Konsolorze co za typy :dynia:

Opublikowano

Nie wiem czy izi się połapał, że właśnie potwierdził, że chciał grać na Xone z ludkami co konsoli nie mieli. Żelazna logika  :sorcerer:

Opublikowano

Ocho - Dresikowi z Bialegostoku juz psycha peka. xD

Don - czekam na liste Twoich 180 kumpli grajacych w Forze Horizon.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ten gif i gif z wyma(pipi)acym maciem nigdy mi sie nie znudza i zawsze mam banan na twarzy gdy je widze xDD

Opublikowano

Izi czyli masz w znajomych wszystkich co graja w dc na forumku? Ale wszystkich.

Opublikowano

Ocho - Dresikowi z Bialegostoku juz psycha peka. xD

Don - czekam na liste Twoich 180 kumpli grajacych w Forze Horizon.

A może 300?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.