Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Spolecznosc xDDDDDDDDDDDDDD

Sony wie jak ZABIC spolecznosc GRACZY.

Ale co masz kolego do spolczenosci graczy na PS? Dzisiaj prawilnie cala forumkowa ekipa sie zebrala zeby pograc w mesjasza:

H3wZ2i0.jpg

Kulturka, emocje, zabawa, a nie obawy przed cziterami czy modlenie sie zeby rozowe M4 wypadlo :kaz:

Ok, pora wracac do GRANIA :sir:

Za to community na PC wygląda tak:

Dave Czezky
gra ktos w kantera? :)
  Oct 02 2015 22:45

Dave Czezky
dawajcie meczykj w kantera
  Sep 25 2015 21:52

Dave Czezky
gramy w kantera, wbijac
  Sep 24 2015 22:18

Dave Czezky
gramy w kantera?
  Aug 18 2015 18:13

Dave Czezky
gramy w kantera?
  Aug 14 2015 19:49

Dave Czezky
gra ktos turniejowy w \csa?
  Aug 13 2015 17:41

I za każdym razem zero odpowiedzi, pomijając te kąśliwe od kąsolomaniaków.

3215979-walec.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Listę eksów masz wyżej. Nie ma ich na konsoli konkurencji thus są exami.

Może dlatego, że inFamous to ogólna bieda? Wiem z doświadczenia. SO jest klasę wyżej, wiem bo grałem.

sa exami nie przecze ale nie sa swietnymi exami w miazdzacej wiekszosci, a o to sie pytalem bo ty sie masa ogranych super exow chwaliles

ogolna bieda z doswiadczenia? mam rozumiec ze ogrywales second son tak?

Opublikowano

przeciez obie konsole sa tak niepelnosprawne jesli chodzi o ilosc dobrych exow (oddaje szacunek, ze pod koniec tego roku xone wysunie sie na prowadzenie) ze jesli patrzec tylko na to to nikt nie powinien obecnie tych konsol praktycznie kupowac - a jednak wielu z nas ma next geny i sie nawet dobrze nimi bawi - czemu? bo multiplatformy

No nie bardzo, ja gram w większości w exy, tak samo jak 3/4 mojej listy znajomych

Czemu ? Bo je posiadamy i sa najlepsze w swojej klasie i nie musimy sie oszukiwać ze multiplatformy :yao:

Opublikowano

Skończyłem jedynkę i próbowałem z dwójką. Rozumiem, że SS zaskoczył graczy jakąś rewolucyjną zmianą czy dalej nuda?

Nie, jak ktoś nie polubił poprzednich części to ss też mu się nie spodoba.

Opublikowano

Rowniez grałem w infamous 1, 2 oraz ss te gry nie maja startu do Sunset Overdrive. Czemu ? Bo sa po prostu go,wniane jak 99% exow na plejstacje

Opublikowano

Grałem w infamous i w Sunset więc mam prawo głosu . INFAMOUS TO GÓWNO

Czezky co do pc to ja się z tobą zgadzam ale ty i tak tylko w cs'a grasz więc co ci po exach .

Jerome zasielpiony klapek. Patrze na twój gamertag i jedyne co ogrywałeś to gry z ea access :>  Mniej niz 0 po prostu nawet nie spróbowałeś innych gier a się wypowiadasz.

O czym ty piszesz? :o Na klocu ogralem nba 2k15, ufc, alien isolation, the wolf among us and dragon age 3

Opublikowano

Infamous może jedynie konkurować z Crackdownem, ten sam poziom.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sama prawda w tych postach.

@Jerome: :yao: x 999

Oczywiscie, ze prawda. Niby mialem grac w klocowe exy? Nie, bo to (pipi) dla mnie.

Tyle, ze mam obie, a ty masz to czym sa dla mnie xboxowe exy.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

iks kur.wa de z tych klapow nie trzeba ich orać, wszystko robią za ciebie

Opublikowano

Zagrałbym w tego Sunseta, może kiedyś wyjdzie na ps4 skoro ip nie należy do MS :Coolface: 

Opublikowano

jedyna obiektywna opinia bota o SO to ta sutqa

Opublikowano

Wynika z tego, ze mialem wszystkie xboxy. Dla mnie duzo lepsza konsola jest ps4 dlatego kloc sie kurzy.

Opublikowano

jerome idz moze poszukaj czapki bo idzie zima albo idz pograc w bloodborne'a

Opublikowano

Infamous 1 nie był taki zły, ale Sunset Overdrive to zupełnie inna liga, 2 klasy wyżej. 

Ja bym powiedział, że 10 klas wyżej.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/sunset-overdrive

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/infamous-second-son

Jak te boty lubią się oszukiwać, ale dzień w dzień od dwóch lat nieustanna beka z x-dałna, to nawzajem sobie wmawiają jakieś bzdury. :dynia:

Opublikowano

Przecież wy byście o najlepszej grze napisali że jest chuyowa gdyby była exem na plejstejszon, działa to też w drugą stronę i nie wiem czemu się jeszcze oszukujecie.

Opublikowano

nawet srednia graczy wieksza przy IF a to sie liczy przeciez najbardziej ale juz yeti przywyczailem sie, ze boty jak syryjczycy na naszym forum klamstwem i obluda buduja swoje getto botowskie

Opublikowano

Klapy tak bardzo walczo, tak samo jak kiedyś wmawiały wszystkim, że Killzone to jest deal breaker i ósmy cud świata. Z góówna bata nie ukręcisz, no ale keep trying jednoplatformoce. Za kilka lat nie będziecie nawet wspominać tej gry tak samo, jak teraz nie przyznajecie się do kilzłoma.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

multi w dwojce killzone>>>>>>>>multi z kazdej czesci halo, do tego najlepsza i najwieksza spolecznosc w historii forum, wojny i liga klanowa przeszla do LEGENDY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.