Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chyba jak bede mial ps4 to ogram tego infymysa i wydam ostateczny werdykt w kwestii i:ss vs sunset. :cool:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ten nowy Far Cry:Primal prezentuje sie o wiele lepiej niz Horizon od tego studia co robili killzonka.

Opublikowano

Nie ma po co. Obie gry to srednio zabawne (pipi) jedno ladne drugie brzydkie

Opublikowano

10-5_h5-infographic-92640374178f47f5a83d

nawet mi was nie żal klapy i blachary :fsg:

+ nowa promo grafa H5

07144634.jpg

:obama:  :fsg:

Opublikowano

Chce zobaczyc jak duzy bul dupki wywolam u niektorych. :cool:

A przypomne, ze poprzednie dwa infamousy mi sie bardzo podobaly, w szczegolnosci dwojka. Az wyzbieralem wszystkie znajdzki. :lapka:

Opublikowano

Chce zobaczyc jak duzy bul dupki wywolam u niektorych. :cool:

A przypomne, ze poprzednie dwa infamousy mi sie bardzo podobaly, w szczegolnosci dwojka. Az wyzbieralem wszystkie znajdzki. :lapka:

Skończyłem 2 pierwsze części i w zestawieniu z SO to słabo wypadają. Dużo bardziej podoba mi się gierka od Insomniac. Bardziej rajcowna.

Opublikowano

Taaa second son nuda jak ja cię, kolejny ex sony posiadający grafikę ale gdzieś zapomnieli dorobić gameplayu

Opublikowano

Second Son chojnia na calego, nie wiem jak wbilem platyne, ale to zrobilem ! SO to juz inna sprawa, goty '14. W tym roku pewnie bedzie  CoD lub Tomb Raider

Opublikowano

Blubi a podobaly Ci sie infamous 1 albo 2?

No i ja jestem zyebem od sanboxow. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq mi sie nawet jedynka infamous podobała, dwójki nie dałem rady ukończyć, SS skończony, pamietam jak izi pisał ze za drugim przejściem jest lepiej, uwierz nie było :yao: nigdy nie zapomnę ratowania ludzi z klatek xD

SO zjada serie infamous

Opublikowano

SO wybitny nie jest, jest to solidna bardzo dobra produkcja, natomiast infamous ss jest po prostu mierny

zreszta 

infamous;

SO;

Opublikowano

Nie no, SS przy SO to taki rodzinny Ford do dobrego Jaguara. Oboma da się jeździć, oba nie są wybitnie drogie, ale widząc je obok siebie zauważasz, że to w Jaguarze chciałbyś się znaleźć. Magia exów Microsoftu <3

Opublikowano

SO;

jezu jaki oryginalny pomysl na bossa, grindowanie na poreczach, ucieczka przed ostrzalem, strzelanie skakajac, jeszcze pomyslowe kolko wyboru broni w locie - prawdziwa magia exow microsoftu

szkoda, ze to kalka patentow z innej gierki takiego pewnego studia, ktore tworzylo serie platformowek z ktorych od stu lat boty mialy beke

Opublikowano

nikt nie pisze o oryginalnosci tylko o tym ze jest to produkcja lepsza, zreszta po twoim poscie dokladnie widac jaka z infamous sraka, ze musisz przytaczac gierki z poprzedniej generacji xDDDDDD

btw tutaj filmik z bossami

Opublikowano

grałem w SS. ukończyłem jedynkę na 2 sposoby i obczaiłem nieco lepszą dwójkę. wstyd mi za ludzi którzy na poważnie stawiają tę serię ponad SO, po której po prostu widać najlepsze cechy najlepszych Ratchetów z ps2 i 3, jak młodzieżowy art design, humor, mechanikę skoku i grindowanie po rurach, oraz zwariowany gunplay.

nie mijają 2 lata, a wraz z Gearsami 4 i Scalebound x1 ma już tyle samo killerów co x360 przez całą generację. 

ech chyba trzeba go będzie kiedyś kupić za te 4-5 lat :<

Edytowane przez nobody

Opublikowano

no wiadomka, ze SO jest lepsze niz SS ale podraznic sie mozna, tym bardziej dziwie sie jak lykaja bo sam kiedys pisalem, ze jak zagralem w SO to jakbym mial xone to od razu bym go kupowal, a SS zjechalem zarowno w dedykowanym temacie jak i w wlasnie skonczylem

byle do wiosny i ratcheta i uncharted

Opublikowano

no mnie z kolei rozpjerdalają ku boty, które piszą że Insomaniac wreszcie zrobiło dobrą grę od czasów Ratchetów na ps2, a jak zapytać ich o ogranie Tools Of Destruction, czy Crank in Time z ps3, to cicho japa albo argument typu kiedyś coś tam ogrywałem na ps2 :yao: :yao: :yao:

i najlepsze że to chyba nie jest trolling. [*] inna sprawa że po reboocie jedynki przydałoby się im coś świeżego jak właśnie SO. 

Opublikowano

tools  obok jedynki najlepszy ratchet ever, motyw space pirates byl genialny z pirate theme, crack tez byl super z tym lataniem w kosmosie

mnie znowu rozwalaja boty co nie graly w ratcheta albo/i smialy sie z tej serii, ze to zaden super ex, a nagle gloryfikuja SO, ktory garsciami bierze z serii ratchet co napisales

Opublikowano

Blubi a podobaly Ci sie infamous 1 albo 2?

No i ja jestem zyebem od sanboxow. :lapka:

Ja lubię sandboxy, ale Infamous 2 tez mi nie podeszedł. Jedynki nawet nie odpalałem. 

no mnie z kolei rozpjerdalają ku boty, które piszą że Insomaniac wreszcie zrobiło dobrą grę od czasów Ratchetów na ps2, a jak zapytać ich o ogranie Tools Of Destruction, czy Crank in Time z ps3, to cicho japa albo argument typu kiedyś coś tam ogrywałem na ps2 :yao: :yao: :yao:

i najlepsze że to chyba nie jest trolling. [*] inna sprawa że po reboocie jedynki przydałoby się im coś świeżego jak właśnie SO. 

ja nie grałem w ratcheta tod bo po miernym deadlocked totalnie przejadłem się tą serią to samo miałem z jakiem 3, który był cieniutki a tego na psp to odpaliłem chyba tylko dla filmików z daxterem

Opublikowano

fajny był jeszcze spin off z 2008 trwał tylko 4.5h, ale miał jeszcze bardziej rozbudowane sekcje platformowe z magnetycznymi butami, parę fajnych puzzli wymagających uważnego słuchanie tekstu pirackich szantów, a nawet jeden motyw rodem ze świetlikami z Pitch Black, czy kryllami z Gearsów :>

Opublikowano

Pogodzę was.

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

Ale to będzie kosić na moim 55HX850 :banderas:

NOWA GENERACJA TYLKO U SONY.

Czemu to ma taki format? Tylko nie pisz, że będą pasy jak w zamówieniu.

Opublikowano

quest of booty :) mnie od serii odrzucil dopiero all for one, tego ostatniego spinoffu nie gralem, a ponoc znowu sie udal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.