Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gram sobie dzisiaj w Bloodborne jak codziennie od 2 tygodni i widzę, że znajomy wbił i gra w BF4, zaświtała myśl że można by zagrać w tę wspaniałą strzelankę.

Zakładam imprezę, wysyłam zaproszenie - menu w PS4 jest naprawdę szybkie - wchodzi znajomek do imprezy... i?

I człon, ja go słyszę, on mnie nie słyszy mimo, że widzi, że przy moim głośniczku pojawia się animacja kiedy mówię. Przypomniały mi się te wszystkie najgorsze chwile spędzone przy próbach grania na PS3 po sieci.

:frog:

Jak dla mnie to PSN dalej 1/10. Na XBL od lat bez problemu gram z wszystkimi i wszystkich słyszę, mimo wolnego i częściowo nieergonomicznego menu w One.

Ale cieszy, że niektóre operacje sieciowe przyspieszyły. Może rzeczywiście oszuści z sony coś tam próbują robić z tą sraką.

a co do kupna AMD to wyczytałam gdzieś, że w razie sprzedaży tej firmy utraci ona licencję na produkcję procesorów zgodnych z x86, którą posiada na mocy umowy z Intelem.

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jaka panika w necie że MS chce kupić amd xd na gejonly irasojurasy już mają pot na plecach :dynia:

Nie sądzę, by było to jakieś trzęsienie ziemi, jeśli mówimy o światku konsolowym.

Opublikowano

Wiesław dzień jak co dzień niestety.

Opublikowano

Tymczasem na fejsbuku Piranha Bytes

11026230_788489824595072_652192183705136

Jakis kod binarny... ciekawe czy sprobuja reanimowac gothica czy robia kontynuacje Risen

edyta: ok rozszyfrowalem kodzik i wiadomosc jest nastepujaca: "3 days left"

Opublikowano

Przed E3 było to samo, a skończyło się na dobrze znanych kotletach z grafą z poprzedniej generacji i mmo o piratach :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

To na E3 nie bylo greatest line-upu? Niech sie zdecyduja w koncu... :Coolface:

Opublikowano

No tak lepiej pokazac gry na 2017 jak sony. xD

Opublikowano

Znów beka z Xzłoma? Już nie mogę się doczekać. Sony odpuszcza GS, w koncu 80% rynku w Europie należy do PS4. Za to będą na TGS, gdzie microsoft jedynie pojawi się aby wyczyścić kible po imprezie, będą na PGS i w grudniu wielka impreza baronów w Las Vegas, czyli PS Experience. Trzy imprezy, a microsoft co tam? Powolne żegnanie marki na GC?

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To na E3 nie bylo greatest line-upu? Niech sie zdecyduja w koncu... :Coolface:

Na e3 MS pokazal the greatest lineup na rok 2015

Na gamescom pokaze the greatest lineup na 2016 :fsg:

Opublikowano

to przekonanie że sebixowate exy na 8 są lepsze od Daru od Bogów (za Edge)   :obama:

to przekonanie że w 2016 TLG, Horizon, Ratchet, SF V, U4, Star Ocean V i Tales Of Berseria mają się czego obawiać ze strony MS  :obama:

Opublikowano

Wiadomo jaki udzial PS4 ma w USA? Ciekawy jestem czy tam jest duza roznica bo z tego co wiem to hamburgery lubia xboxy bardzo.

Opublikowano

Max 60 do 40

Opublikowano

Tymczasem na fejsbuku Piranha Bytes

11026230_788489824595072_652192183705136

Jakis kod binarny... ciekawe czy sprobuja reanimowac gothica czy robia kontynuacje Risen

edyta: ok rozszyfrowalem kodzik i wiadomosc jest nastepujaca: "3 days left"

Nowy Gothic :banderas:

Opublikowano

Gothic skonczyl sie na pierwszej czesci

Opublikowano

Nie dam sie spowokowac :reggie:

Opublikowano

E no dwójka z nocą kruka była spoko

Opublikowano

To nie mgs.

Gothic 2 byla swietna.

Opublikowano

to przekonanie że w 2016 TLG, Horizon, Ratchet, SF V, U4, Star Ocean V i Tales Of Berseria mają się czego obawiać ze strony MS :obama:

To przekonanie że te gry wyjdą w 2016 xD

To przekonanie że to niby świetne produkcje xD

4 gierki warte ogrania, a poki co żadna nie prezentuje sie jako must have

Edytowane przez kubson

Opublikowano

SFV nie mial byc w tym roku? Byl na liscie Yetiego. Jakies Star Ocean widze tez piata czesc ale rozumiem ze jak pedalski tasiemiec z Japonni to trzeba szanowac? :pawel: 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TLG miało byc w 2012 wiec wiesz :reggie:

Opublikowano

Uncharted CZTERY, Street Fighter PIEC, remake Racheta sprzed Figaro wie ilu lat, Star Ocean PIEC - same swiezynki, oryginalne i ambitne tytuly.

Quantum Fucking Break, Recore, Scalebound - beka z MS, tasiemiec na tasiemcu same mainstreamowe tytuly i pif pafy dla Januszy,

that klapers logic.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.