Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Halo 4.5

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Halo 4.5

KYLND4.gif

Opublikowano

No to już wiadomo dlaczego poprawili celowanie na DS4, dla Headshotów na Brutalu. Będzie wesołe granie na święta, dziękuje Microsoft za tymczasowe zagarnięcie Lary Croft :D

a w temacie remastera uncharted xdddddddddddddd

Takie coś tylko on mógł napisać :P

Mając takich wyznawców z PS4 będzie tylko gorzej, nic tylko przyklasnąć :)

Nowa lara time ex na XO? Nie ma problemu, my dostajemy w tym roku nowego Drejka na krawedzi zlodzieja, Lara wyjdzie za 3 miesiace i sie ogra ze wszystkimi dlc i wieksza iilosca p na ekranie.

Drejk opozniony? Nie ma problemu, dostajemy kolekcje, a ze bez mutli? Kto by to chcial, przeciez przejscie na kraszing akurat starczy do marca gdzie dostaniemy kombo U4+ nowa Lara.

Nowa Lara na ps4 na Swieta 2016? Nie ma problemu, 3x kolekcja na kraszing, potem kapiszony 4, nastepnie jedziemy na turniej strip fajtera piec, jeszcze miedzy czasie jubileuszowy pacz do DC, battle fucking front, pozniej juz tylko skonczyc Agenta i Last guardian i nastepuje ostateczne rozwiazanie sprawy xbotow za pomoca premiery Rise of Tomb Rajda, Holiday 2016 :banderas:

Tylko klapy potrafia sobie tak tlumaczyc ze jednak nie sa w (pipi)e xD

co ? kolejna część lara croft presents : uncharted będzie czasowym eksem ? okej, zagram w to może za 2 lata jak dadzą w plusie, podobnie jak w inne far kraje. albo i nie. szkoda czasu na podniecanie się grami z taśmy 

imo lepsze jest jaranie się 3 sezonem ( :yao: ) czwartoligowego killer instinct w obliczu absencji street fighter 5. 

To sony jeszcze musi placic klapom zeby ci grali w ta bijatyke (xdddddddddd) niby na jakims turnieju? Ladna bieda.

this is for the players. a dla podgraczy killer instinct. podobno są nawet jakieś turnieje w toto :kaz:     

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

akurat ten model biznesowy z kiler instinct w bijatykach jest zayebisty.
Jakby wydali tak nowego calibura, ktory przez caly okres generacji bylby udoskonalany i wspierany nowym kontentem, to bylbym wniebowziety.

Opublikowano

Dejw Ty sie z PS4 przeprosiles czy co? Drajwklabik? Ponoc na PC tyle lepszych scigalek :notsure:

Opublikowano

Kazub mi odpisal w CW :obama: Czy to znaczy ze jestem slawny?

Opublikowano

no trudno żeby nie był wspierany kontentem, skoro na premiere wypuścili demo, a potem dodają po kawałku resztę gry  

Kazub mi odpisal w CW :obama: Czy to znaczy ze jestem slawny?

nie wiem, może....

w sumie to nie wiem kim jesteś  :dunno:

Opublikowano

Znowu mi odpisal czlowiek z gifa :obama:

Opublikowano

no trudno żeby nie był wspierany kontentem, skoro na premiere wypuścili demo, a potem dodają po kawałku resztę gry  

Ty, ale kumasz, ze jak masz tekkena, to masz gotowy material na nastepna czesc i 57 postaci, a killer instinct bylo robione od podstaw?

Poza tym KI mialo sporo contentu na premiere. No chyba, ze ty grasz kazda postacia w tekkenie i 8 to malo.

To by tlumaczylo czemu wytarlem toba podloge w T5 na zlocie w gdansku :daddy:

Poza tym crapcom wydaje w full price 10 wersji kazdego street fightera, ktore niczym sie od siebie nie roznia.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zgadnijcie ile kosztuje SW Battlefront z season passem?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Bundle/Star-Wars-Battlefront-Edycja-Ultimate/4ff5fa45-0de1-443a-94c7-696c85344c40

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

izi już przelewa pieniążki. 

Opublikowano

Tyle samo co bf4 i hardline wiec nie wiem skad to zaskoczenie.

Opublikowano

w uk jedyne £105 xDDDDDDDDDD ale trzeba byc jaskiniowcem zeby tyle dac za gierke xDDDDDDDDDD

cale szczescie ze jest ea access, ogra sie jak kiedys tam bedzie

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No raczej żadne zaskoczenie tylko po prostu ta cena jest chora i dlatego ciśniemy beke. 

Opublikowano

Przy bf4 mozna bylo robic z tego beke teraz jest to po prostu smutne.

Opublikowano

bf4 i hardline miał więcej contentu w pudełku

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czy ja wiem. Chyba ze liczysz single player ktory nikogo w bf4. Nie wiem jaki sp byl w hardline.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No gorszego niż w 4 chyba nie może być. Powiem Ci w środę. :lapka: 

Opublikowano

Kampania w Hardline jest gorsza od BF3 co jest sporym "osiągnięciem"  :dynia:

Opublikowano

Ta w bf4 byla gorsza od bf3 wiec jest szansa,ze bedzie lepiej od bf4

Opublikowano

Jak myślicie, pokażą w końcu w tej piątce twarz Halo???

Opublikowano

Nie, bo jest coś w stylu premiery HL3. 

Wszyscy na to czekają, a jakby to już się stało to byłoby wielkim rozczarowaniem. 

Opublikowano

EA próbują na siłe ustalac nowe ceny gierek czy co :reggie:

Opublikowano

Jak myślicie, pokażą w końcu w tej piątce twarz Halo???

Na pewno nie. W ostatnim PSXE był wywiad z Timem Longo, Creative directorem z 343 Industries, który stanowczo temu zaprzeczył.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.