Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 betonowe 60 fpsów, na Xboxie betonowe 45 do 60 xd 

Kolejna gra, kolejna lepsza wersja. Czuję się zyebanym graczem.

No popieram.

Przecież to nowe Halo wygląda strasznie siermiężnie w porównaniu do takiego Destiny - mówię tu o feelingu ruchów postaci (balans ciała np. w biegu z pukawką), strzelania (porównajcie sobie takiego shotgun'a z tego gameplay'a, a strzelby w grze od Bungie...). Po prostu rozgrywka wygląda na strasznie powolną i taką no cóż zalatującą ostatnią generacją.

Mam takie wrażenie, że ludzie to kupią a po miesiącu wrócą do starych tytułów np. Destiny lub zaczną grać w nowego Battlefronta. 

Ty chyba nigdy w halo nie grałeś. :/

Przecież strzelanie w destiny jest średnie, w halo jest świetne i to właśnie jedna z tych rzeczy dla których kupie 5. W dodatku rozgrywka jest szybka w singlu, a w multi to w ogóle trzeba ogarniać. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Starh widzę znowu dal popis xDD.

Opublikowano

Ja tylko wyraziłem swoje zdanie, przecież możecie mieć inne  :sir:

Może się przekonam do giereczki, bo pograć zamierzam. 

Opublikowano

No ale kur.wa. Masz zdobyte jedno osiągnięcie za 5gs w MCC i piszesz opinie jakbyś ograł chociażby całą jedną grę. 

Po prostu to sie kur.wa nie dodaje. :dunno:

Ja ograłem 5 części i 6 w połowie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale kur.wa. Masz zdobyte jedno osiągnięcie za 5gs w MCC i piszesz opinie jakbyś ograł chociażby całą jedną grę. 

Ograłem za czasów x360, ale potem sprzedałem konsole (pierwszy wypust Falcona) wraz z kontem (były na nim gierki). 

Później grałem na ps3, bo eksy mi lepiej leżały (no i Sony nie olało wsparcia konsoli tak jak M$ 2-3 lata przed końcem gen).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przecież to nowe Halo wygląda strasznie siermiężnie w porównaniu do takiego Destiny - mówię tu o feelingu ruchów postaci (balans ciała np. w biegu z pukawką), strzelania (porównajcie sobie takiego shotgun'a z tego gameplay'a, a strzelby w grze od Bungie...). Po prostu rozgrywka wygląda na strasznie powolną i taką no cóż zalatującą ostatnią generacją.

Mam takie wrażenie, że ludzie to kupią a po miesiącu wrócą do starych tytułów np. Destiny lub zaczną grać w nowego Battlefronta. 

beats-me-I-dont-know-IDK-no-idea-Steve-M

PRZECIEŻ JEST DOKŁADNIE NA ODWRÓT XDDDDDDDDDDDDD

weź jeszcze napisz że kampania w Destiny jest lepsza niż w Halo, jak jeden as z gameonly xD

(pipi) troche mi żal klapów, nigdy nie doświadczą takiej czysto growego eksajtu spowodowanego zayebistością gameplayu i skillowym multiplayerem, zamiast tego serwujecie nieustanne jaranko do graficzki i zabłoconego Drake'a, gardze

klapy to sobie mogą zrobić midnight launch event do jubileuszowego patcha albo cyklicznej konserwacji PSN

Opublikowano

ma perma, chyba

psycha siadła

Opublikowano

weź jeszcze napisz że kampania w Destiny jest lepsza niż w Halo, jak jeden as z gameonly xD

W Destiny jest jakaś fabuła, bo nie zauważyłem?

Opublikowano

Panda kiedy wraca?

Jak sie za niego wstawisz :kaz:

Opublikowano

design swiata miazdzy i niszczy ten z halo, strzelanie podobne, singiel lepszy w halo bo w destiny to mmo offline (choc psychofani mowia, ze niby ten dodatek cos tam zmienia), multi lepsze w halo choc jego fenomenu nie kumam jak i calego tego uniwersum ale super sie sprzedaje, zbiera dobre oceny i wymaga skila wiec szanuje

Opublikowano

Później grałem na ps3, bo eksy mi lepiej leżały (no i Sony nie olało wsparcia konsoli tak jak M$ 2-3 lata przed końcem gen).

co (pipi)a  :rotfl:

Opublikowano

za designem świata w Destiny nic nie stoi, żadna fabuła i żaden lore więc jak może niszczyć w tym względzie Halo?

no dobra ale jemu chodzi o sam DESIGN, miejscowki ktore sie zwiedza etc.

kazdy chyba przyzna bez bicia ze Destiny to najwieksze (pipi) tysialecia jesli chodzi o sam lore czy story, juz w knacku jest chyba wiecej tresci xd

Opublikowano

design swiata miazdzy i niszczy ten z halo, strzelanie podobne, singiel lepszy w halo bo w destiny to mmo offline (choc psychofani mowia, ze niby ten dodatek cos tam zmienia), multi lepsze w halo choc jego fenomenu nie kumam jak i calego tego uniwersum ale super sie sprzedaje, zbiera dobre oceny i wymaga skila wiec szanuje

Skąd to niby wiesz? :dafuq: 

Opublikowano

Bo sie sprzedaje xd

Opublikowano

Jak się ma 12 lat to się można jarać takimi grami. 

Opublikowano

Bansai śmieszku czy ty się nie podniecałeś czasem czymś takim że niby super historyjka i system walki?  :Coolface:  :czesc:

14214_tales-of-graces-f8716.jpg

Opublikowano

zagrałem w demo destiny i samo strzelanie jest wzorowo zrobione, jakby nie rakowy model biznesowy gry to bym może nawet grał

Opublikowano

xdddd

Disgaea%205_%20Alliance%20of%20Vengeance

<333 widzę dalej da się robić wieżę z naszych ludzików, pięknie

Opublikowano

Bansai śmieszku czy ty się nie podniecałeś czasem czymś takim że niby super historyjka i system walki?  :Coolface:  :czesc:

14214_tales-of-graces-f8716.jpg

Bo super.

Opublikowano

Talesy sa za(pipi)iste, system walki w graces cud miod i orzeszki, choc najlepsze talesy to Vesperia :lapka:

Opublikowano

Vesperia była świetna, czekam aż może kiedyś pojawi się w wstecznej kompatybilności na xo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.