Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:fsg:

Ficek zamówiłeś już swoją kopię? 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

pytaj sie lepiej blubera to jego ulubiona rakowa seria

Opublikowano

Zrobiłem sobie wczoraj rundkę po lokalnych ( angielskich ) sklepach z grami. W takim CEX czy  nawet GAME gry na PS Vita są w ilościach śladowych dosłownie po 5 sztuk na półce. Gdzie konkurencyjny 3DS w Game ma cały regał - gry,akcesoria , sporo tytułów na DSa. Z drugiej strony w moim CEX leży z 10 PSV w cenie już od 79 funtów za OLED i bodajże od 119 za Slim. Tymczasem cena nowej PSV od dawna ani drgnie  :reggie:

Fapowanie do wyników sprzedaży ps4 w wykonaniu kiszącego ogóry to zawsze jest beka jak  zapominają o tym przebrzydłym bękarcie xD 

x9lR59Q.jpg

PS4 sprzeda się lepiej  niż 3ds, wiiu, nx i xone łącznie.

Opublikowano

wypraszam sobie, jedynie dwójka mi sie podobała

Opublikowano

@Ficek

No, ale ja to wiem więc nie muszę się jego o to pytać. Pytom Ciebie. :hi: 

Poza tym czasem mam ochotę zagrać w tego nowego asasyna czy nawet znowu spróbować unity, ale przypominam sobie 3 rzeczy: ch.ujowe misje śledzenia, ch.ujowe sterowanie i ch.ujowy wątek teraźniejszy. Od razu mi przechodzi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ac1 i ac2 pozyczylem

ac3 mialem z plusa

ac4 kupilem razem z ps4 bo wielu gadalo, ze to najlepsza czesc serii i piracki sandbox

ani jednej czesci nie skonczylem, najdluszej gralem w ac2 gdzie jakies 15h nabilem, trojke wywalilem po godzinie z hhd

ac4 moze gralbym dluzej i skonczyl ale to sterowanie i skradanie bylo nie do przyjecia, szczegolnie wspolny guzik biegoakcji - chce biec waska ulica, a ten mi zaczyna wchodzic na okna

Opublikowano

No to się zgadzam. Uproszczenie sterowania to chyba największa porażka w całej serii. Od tamtej pory mocno zaczęła gra odstawać.

2 to było coś. Pamiętam jak grałem na premierę, byłem rozyebany rozmachem. :fsg: 

Opublikowano

o boże znowu rozpiska w cw który assassyn najlepszy, pogadajmy jeszcze o napiwkach w knajpach i o macaniu bułek w sklepie

assassins creed 1 > cała reszta > assasins creed 3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

japa klapie

Opublikowano

xd

Opublikowano

AC1 najlepszy xddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

AC2>AC1 - resztę zaorać

Opublikowano

Black Flag też daję rade. 

Opublikowano

Black flag xdddd

Opublikowano

Black Flag jest spoko aczkolwiek misje są spier.dolone absolutnie koncertowo. 

Natomiast cały świat, klimat, piraci, statki itp. :banderas:

Skończyłem dwa razy. #raczek_nieboraczek #janusz 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat Blag flag był świetny i dał tej serii troszke świeżości. Po dwójce najlepszy Assasin.

Opublikowano

Ludzie zaczynają streamy Halo 5 i wielu ciągle wywala z serwerów :kaz:

Opublikowano

A-ale będzie działało

Opublikowano

Ludzie zaczynają streamy Halo 5 i wielu ciągle wywala z serwerów :kaz:

jesteś kur/wa najgorszym typem na tym forum, prędzej z mendrkiem i irasem bym łapę uścisnął.

Opublikowano

No i co tam klaptusie? Dalej podkręcacie głośność w telewizorach i medytujecie do rana w wieśku żeby oszukać sumienie?

Ja wrzuciłem moje guvno4 tam gdzie miejsce każdego x86 z linuxem

OmjyMsi.jpg

decybele: nie wykryto

Opublikowano

Wystarczy kupić nowy model a nie się pierdzielić w obudowy przez kilka miechów. No ale co kto lubi.

Opublikowano

Nowy model wyszedł w tym roku, a co z tymi co kupili wcześniej? Mieli sprzedać, kupi nowy model i nabijać tym krawaciarzom portfele? 

Opublikowano

No ja tak zrobiłem. Wytrzymać nie mogłem z tym szumem. Teraz wersja z MGSem chodzi praktycznie tak samo ja XO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.