Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby MS odpyerdolił taki numer to Mendrek napisałby kilkstronnicowego posta  o tym jak to MS, w przeciwieństwie do pożyczonych konsol Sony które go wychowały,nigdy nie zdobędzie zaufania graczy.

No ale to przecież Sony  :yao:

Leżem i kwiczem XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

szef 343 takie teksty pare dni przed premierą

PR w ms jest na poziomie barona xboxa z fb

Opublikowano

Nie sądzę, żeby M$ wydał to na PC, nawet jeśli do uruchomienia będzie potrzeba WIN 10. Po prostu będzie to ostry strzał benisem w lico dla użytkowników bąka. Chociaż kto wie, $$$4 muszą się zgadzać.

Opublikowano

szef 343 takie teksty pare dni przed premierą

PR w ms jest na poziomie barona xboxa z fb

Oni tam już dawno powinni wymienić każdego odpowiedzialnego za pijar. 

Opublikowano

od zawsze i na zawsze - xone kon trojanski blacharzy

Opublikowano

oni nam smajt my im hejlo

1:1

:daddy:

Opublikowano

Wyjdzie tak jak i Forza wychodzi od 5 lat ;)

Opublikowano

Na dłoni prędzej wyrośnie mi kaktus wielkości Pałacu Kultury i Nauki nim Halo 5 wyjdzie na rdzewiaka :yao:

Opublikowano

Jakby to byla prawda to niezle jaja, ale dzieki temu scena Halo na swiecie moglaby rozrosnac sie i to bardzo. Dla fanow Halo wydaje mi sie, ze bylaby to dobra wiadomosc, dla fanow sprzetow pozywka do beki w cw  ;)

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

http://www.4gamer.net/games/990/G999024/20151021121/

On PlayStation VR:

-"Prices and release date will be announced when it is time."

On 4K Blu-ray/Ultra HD Blu-ray:

-"Current PS4 doesn't support Ultra HD Blu-ray."

-"Support is still under consideration."

On PS4 Performance Boost:

-"Can't talk about the specific content."

-"Thinks performance boost might requires a lot of timing when using something better than x86 architecture."

-"So in other words, it is possible."

-"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

On PS Vita:

-"No first party titles in development for PS Vita currently."

-"Will leave third party devs to do their best."

-"SCE main focus will be on the PS4."

Opublikowano

Mocniejsze ps4? Xd uczą sie od nintendo. Czekam na new new new 3ds-a

Opublikowano

jeszcze to gada SCE Executive Vice President xDDDDDD

Opublikowano

a myslalem ze szefa 343 nic nie pobije, dlugo nie trzeba bylo czekac :obama:

Opublikowano

-"SCE main focus will be on the PS4. High perfomance PS4."

poprawiłem, aby lepiej oddać charakter współczesnej branży :dog:

Opublikowano

-"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

Normalnie blacha!! :rofl:

:newell:

Opublikowano

złosliwi powiedza ze juz jest na rynku high performance ps4 na ktorym wkrotce ogramy halo 5

pc xd

Opublikowano

A najgorsze jest to, że chętnych debili nie brakuje, o czym świadczy przykładowy post z GAF-a:
"A higher performance PS4? I would be tempted if a good trade in deal is there. MS should consider it too perhaps."

Opublikowano

przeciez 80% klapersow by puscilo stare ps4 do zyda zeby miec higher performance

polowa forumka kupiła drugi raz ps4 tylko po to zeby miec ciszej na chacie wiec wiadomo ze z pocalowaniem chinskiej pałki przyjeli by taką z mocniejszymi bebechami

Opublikowano

przeciez 80% klapersow by puscilo stare ps4 do zyda zeby miec higher performance

polowa forumka kupiła drugi raz ps4 tylko po to zeby miec ciszej na chacie wiec wiadomo ze z pocalowaniem chinskiej pałki przyjeli by taką z mocniejszymi bebechami

Znów byłaby beka w "szprotkach biznesu" - ludzie próbowali by innym wpychać buble (często rozkręcane) ze jakieś dziwne ceny xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

wersja ps4/xone z obsluga bluray 4k wg mnie wczesniej czy pozniej bedzie ale oficjalnie nasram na moje ps4 jak wypuszcza higher performance wersje do gierek

Opublikowano

wersja ps4/xone z obsluga bluray 4k wg mnie wczesniej czy pozniej bedzie ale oficjalnie nasram na moje ps4 jak wypuszcza higher performance wersje do gierek

Ta, a potem zonka przyjdzie i ooo co posulo się? Nie martw się kupie nowe akurat widziałam w biedronce jakiej nowe bundle z harnasiem.

I ficus znowu 3 lata no przeciez nie moja wina zw mialem tylko plejstejszon xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przecież to pewne, że po puszczeniu w eter tego komunikatu kitajce z Sony lurkują teraz co bardziej popularne strony i fora poświęcone grom i badają teren, czy można ludzi wydymać jeszcze bardziej. Biorąc pod uwagę komentarze jakie już dziś się na ten temat ukazują, to na przyszłym e3 Sony pokaże HPPS4 i będzie można wymienić forumową ikonkę Kaza na jeszcze bardziej uśmiechniętą wersję, uradowaną z powodu jeszcze mocniejszego bolcowania idiotów :kaz:
I pisze to gość, który miał wszystkie konsole Sony :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.