Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby MS odpyerdolił taki numer to Mendrek napisałby kilkstronnicowego posta  o tym jak to MS, w przeciwieństwie do pożyczonych konsol Sony które go wychowały,nigdy nie zdobędzie zaufania graczy.

No ale to przecież Sony  :yao:

Leżem i kwiczem XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

szef 343 takie teksty pare dni przed premierą

PR w ms jest na poziomie barona xboxa z fb

Opublikowano

Nie sądzę, żeby M$ wydał to na PC, nawet jeśli do uruchomienia będzie potrzeba WIN 10. Po prostu będzie to ostry strzał benisem w lico dla użytkowników bąka. Chociaż kto wie, $$$4 muszą się zgadzać.

Opublikowano

szef 343 takie teksty pare dni przed premierą

PR w ms jest na poziomie barona xboxa z fb

Oni tam już dawno powinni wymienić każdego odpowiedzialnego za pijar. 

Opublikowano

od zawsze i na zawsze - xone kon trojanski blacharzy

Opublikowano

oni nam smajt my im hejlo

1:1

:daddy:

Opublikowano

Wyjdzie tak jak i Forza wychodzi od 5 lat ;)

Opublikowano

Na dłoni prędzej wyrośnie mi kaktus wielkości Pałacu Kultury i Nauki nim Halo 5 wyjdzie na rdzewiaka :yao:

Opublikowano

Jakby to byla prawda to niezle jaja, ale dzieki temu scena Halo na swiecie moglaby rozrosnac sie i to bardzo. Dla fanow Halo wydaje mi sie, ze bylaby to dobra wiadomosc, dla fanow sprzetow pozywka do beki w cw  ;)

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

http://www.4gamer.net/games/990/G999024/20151021121/

On PlayStation VR:

-"Prices and release date will be announced when it is time."

On 4K Blu-ray/Ultra HD Blu-ray:

-"Current PS4 doesn't support Ultra HD Blu-ray."

-"Support is still under consideration."

On PS4 Performance Boost:

-"Can't talk about the specific content."

-"Thinks performance boost might requires a lot of timing when using something better than x86 architecture."

-"So in other words, it is possible."

-"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

On PS Vita:

-"No first party titles in development for PS Vita currently."

-"Will leave third party devs to do their best."

-"SCE main focus will be on the PS4."

Opublikowano

Mocniejsze ps4? Xd uczą sie od nintendo. Czekam na new new new 3ds-a

Opublikowano

jeszcze to gada SCE Executive Vice President xDDDDDD

Opublikowano

a myslalem ze szefa 343 nic nie pobije, dlugo nie trzeba bylo czekac :obama:

Opublikowano

-"SCE main focus will be on the PS4. High perfomance PS4."

poprawiłem, aby lepiej oddać charakter współczesnej branży :dog:

Opublikowano

-"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

Normalnie blacha!! :rofl:

:newell:

Opublikowano

złosliwi powiedza ze juz jest na rynku high performance ps4 na ktorym wkrotce ogramy halo 5

pc xd

Opublikowano

A najgorsze jest to, że chętnych debili nie brakuje, o czym świadczy przykładowy post z GAF-a:
"A higher performance PS4? I would be tempted if a good trade in deal is there. MS should consider it too perhaps."

Opublikowano

przeciez 80% klapersow by puscilo stare ps4 do zyda zeby miec higher performance

polowa forumka kupiła drugi raz ps4 tylko po to zeby miec ciszej na chacie wiec wiadomo ze z pocalowaniem chinskiej pałki przyjeli by taką z mocniejszymi bebechami

Opublikowano

przeciez 80% klapersow by puscilo stare ps4 do zyda zeby miec higher performance

polowa forumka kupiła drugi raz ps4 tylko po to zeby miec ciszej na chacie wiec wiadomo ze z pocalowaniem chinskiej pałki przyjeli by taką z mocniejszymi bebechami

Znów byłaby beka w "szprotkach biznesu" - ludzie próbowali by innym wpychać buble (często rozkręcane) ze jakieś dziwne ceny xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

wersja ps4/xone z obsluga bluray 4k wg mnie wczesniej czy pozniej bedzie ale oficjalnie nasram na moje ps4 jak wypuszcza higher performance wersje do gierek

Opublikowano

wersja ps4/xone z obsluga bluray 4k wg mnie wczesniej czy pozniej bedzie ale oficjalnie nasram na moje ps4 jak wypuszcza higher performance wersje do gierek

Ta, a potem zonka przyjdzie i ooo co posulo się? Nie martw się kupie nowe akurat widziałam w biedronce jakiej nowe bundle z harnasiem.

I ficus znowu 3 lata no przeciez nie moja wina zw mialem tylko plejstejszon xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przecież to pewne, że po puszczeniu w eter tego komunikatu kitajce z Sony lurkują teraz co bardziej popularne strony i fora poświęcone grom i badają teren, czy można ludzi wydymać jeszcze bardziej. Biorąc pod uwagę komentarze jakie już dziś się na ten temat ukazują, to na przyszłym e3 Sony pokaże HPPS4 i będzie można wymienić forumową ikonkę Kaza na jeszcze bardziej uśmiechniętą wersję, uradowaną z powodu jeszcze mocniejszego bolcowania idiotów :kaz:
I pisze to gość, który miał wszystkie konsole Sony :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.