Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Paper Mario <3

Cały ten arc z tym geekiem był genialny.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra giera, wolałem ją od tych wszystkich części RPG.

Opublikowano

Ranking wartości brandów według Forbes'a:

1. Apple

2. Microsoft

.

.

.

79. Sony

Może Biedronka przygarnie sony? :)

HALO 5 ukończone, GOTG w kategorii FPSów, jak to wygląda, jak to się rusza  :xboss:  jakość nieosiągalna dla szrtoa4 bez gier. 

Opublikowano

Dobra giera, wolałem ją od tych wszystkich części RPG.

Ee, no nie, za dużo wrzucili bullshitu i irytujących questów.

Opublikowano

Suteq, DC to obecnie 9/10, a po jubileuszowym patchu... sam się domyślasz. :reggie: Zresztą Dejw Czerwsty już się wypowiadał DC>guwno>forza, chyba tak mniej więcej wyglądała jego recenzja.

Szanuj swojego pana suko, bo znowu bedziesz sie bal wchodzic na forum :>

Opublikowano

Najlepsze jest to, że na DriveClub wrzucają osoby, które albo nie grały albo nie umieją grać w najlepszego racera na rynku. 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że na DriveClub wrzucają osoby, które albo nie grały albo nie umieją grać w najlepszego racera na rynku. 

yyyyy what? 

Mario-Kart-8.jpg

20141003070710.jpg

Opublikowano

Macio to idealny przykład choragiewki. Patrze na jego gry ograne na xbox one i na ps4 i jakoś tak smutno. Obecnie gra w trylogię uncharted bb nie ruszone. Na xbox one też takue ori nie ruszone:).

Ori ograłem na PC, 42 achievy wbite na 50. Czy tam więcej. 

Jestem chorągiewką bo nie ograłem BB? XD 

Takie rzeczy tylko w CW, :facepalmz:

Założyłeś kanał promowałeś xboxa bardziej niż ktokolwiek na tym forum. Robiłeś zdjęcia takiej ilości gier jaką posiadasz a w sumie mało co z tego ograłeś. Potem znowu na ps4 i tam też mało co ograłeś z exów. Ja rozumiem że kolega jeden może woli ps4 bo bloodborne albo jakiś jrpg . Ja rozumiem że ktoś woli xbox one bo halo czy forza. Ale nie rozumiem osoby która gra praktycznie tylko w multiplatformy i  zmienia konsole :D

Do tego jak się podniecasz crapami to też pamiętam. Miałeś ps4 to knack rządził miałeś xbox one to jedyne gry z exów jaką porządnie ograłeś to forza horizon 2 i .... Ryse :D

Opublikowano

driveclub i  najlepsza scigałka na rynku :obama: 

Opublikowano

yyyyy what? 

Mario-Kart-8.jpg

20141003070710.jpg

Jak Nemesis kupi Horizon 2 lub Forza 6 to cos czuje, ze szybko zmieni zdanie ;) Co do Mario Kart 8 to sam bylem w szoku co do tego jak bardzo bylem w szoku po zakupie :P

Opublikowano

Możliwe ale póki co nawet po spędzeniu godziny z demem FM6 i tak DriveClub jest dla mnie po prostu lepszy. Co do Horizon 2 się jeszcze nie wypowiadam ale demo podobało mi się bardziej niż 6. 

Opublikowano

Jak Nemesis kupi Horizon 2 lub Forza 6 to cos czuje, ze szybko zmieni zdanie ;) Co do Mario Kart 8 to sam bylem w szoku co do tego jak bardzo bylem w szoku po zakupie :P

Ja w tym szoku jestem od wczoraj. Marian częściowo zaspokoił mój głód na nową część Wipeouta ( tak piszę to trzeźwy, kto grał ten wie :) )

Edytowane przez chris85

Opublikowano

MK8 = nalepsze synchroniczne multi w racerach na konsolach.

Opublikowano

Mnie Mario Kart 8 też zaskoczył. Nie spodziewałem się aż takiego strzału w pysk. 

Opublikowano

O Jesus

Nie wzywaj imienia Boga nadaremno :P 

O Jezus co? Mario czy Forza 6?  

Opublikowano

Jak mozna nie umiec grac w drivecluba :dynia: ta gra jest banalna przy FM6

Xdddddddd

Zapraszam do wyzwan forumkowych

Opublikowano

Tak Ficek, napisz wprost, ze DC jest bardziej wymagajace od FM6 XD

Opublikowano

Don ale Ty nawet nie grałeś w DC to nie wiesz z jakim poziomem trudności masz do czynienia xDDD. Ta gra jest tak przezayebista, że każda dodatkowa sekunda wyśrubowana w trakcie prób czasowych to okrzyk radości. I to przy takiej grafie, że kopara opada. Spoko, nie ma 60 klatek/sekundę ale jakoś nie daje mi się to mocno we znaki. 

DC to idealna hybryda symulatora i arcade. Dla mnie to perfekcyjny model jazdy. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nemesis, Ty mylisz pojecia, FM6 ma bardziej wymagajacy model jazdy i to jest fakt. Nie trzeba nawet sekundy z zadna znich spedzic zeby to wiedziec.

Opublikowano

To ja chyba się nie znam bo spędziłem czas przy obydwu grach (fakt że w przypadku Forzy było to demo) i dla mnie bardziej wymagający jest DriveClub.

Opublikowano

No a wyłaczyłeś asysty? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.