Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Paper Mario <3

Cały ten arc z tym geekiem był genialny.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra giera, wolałem ją od tych wszystkich części RPG.

Opublikowano

Ranking wartości brandów według Forbes'a:

1. Apple

2. Microsoft

.

.

.

79. Sony

Może Biedronka przygarnie sony? :)

HALO 5 ukończone, GOTG w kategorii FPSów, jak to wygląda, jak to się rusza  :xboss:  jakość nieosiągalna dla szrtoa4 bez gier. 

Opublikowano

Dobra giera, wolałem ją od tych wszystkich części RPG.

Ee, no nie, za dużo wrzucili bullshitu i irytujących questów.

Opublikowano

Suteq, DC to obecnie 9/10, a po jubileuszowym patchu... sam się domyślasz. :reggie: Zresztą Dejw Czerwsty już się wypowiadał DC>guwno>forza, chyba tak mniej więcej wyglądała jego recenzja.

Szanuj swojego pana suko, bo znowu bedziesz sie bal wchodzic na forum :>

Opublikowano

Najlepsze jest to, że na DriveClub wrzucają osoby, które albo nie grały albo nie umieją grać w najlepszego racera na rynku. 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że na DriveClub wrzucają osoby, które albo nie grały albo nie umieją grać w najlepszego racera na rynku. 

yyyyy what? 

Mario-Kart-8.jpg

20141003070710.jpg

Opublikowano

Macio to idealny przykład choragiewki. Patrze na jego gry ograne na xbox one i na ps4 i jakoś tak smutno. Obecnie gra w trylogię uncharted bb nie ruszone. Na xbox one też takue ori nie ruszone:).

Ori ograłem na PC, 42 achievy wbite na 50. Czy tam więcej. 

Jestem chorągiewką bo nie ograłem BB? XD 

Takie rzeczy tylko w CW, :facepalmz:

Założyłeś kanał promowałeś xboxa bardziej niż ktokolwiek na tym forum. Robiłeś zdjęcia takiej ilości gier jaką posiadasz a w sumie mało co z tego ograłeś. Potem znowu na ps4 i tam też mało co ograłeś z exów. Ja rozumiem że kolega jeden może woli ps4 bo bloodborne albo jakiś jrpg . Ja rozumiem że ktoś woli xbox one bo halo czy forza. Ale nie rozumiem osoby która gra praktycznie tylko w multiplatformy i  zmienia konsole :D

Do tego jak się podniecasz crapami to też pamiętam. Miałeś ps4 to knack rządził miałeś xbox one to jedyne gry z exów jaką porządnie ograłeś to forza horizon 2 i .... Ryse :D

Opublikowano

driveclub i  najlepsza scigałka na rynku :obama: 

Opublikowano

yyyyy what? 

Mario-Kart-8.jpg

20141003070710.jpg

Jak Nemesis kupi Horizon 2 lub Forza 6 to cos czuje, ze szybko zmieni zdanie ;) Co do Mario Kart 8 to sam bylem w szoku co do tego jak bardzo bylem w szoku po zakupie :P

Opublikowano

Możliwe ale póki co nawet po spędzeniu godziny z demem FM6 i tak DriveClub jest dla mnie po prostu lepszy. Co do Horizon 2 się jeszcze nie wypowiadam ale demo podobało mi się bardziej niż 6. 

Opublikowano

Jak Nemesis kupi Horizon 2 lub Forza 6 to cos czuje, ze szybko zmieni zdanie ;) Co do Mario Kart 8 to sam bylem w szoku co do tego jak bardzo bylem w szoku po zakupie :P

Ja w tym szoku jestem od wczoraj. Marian częściowo zaspokoił mój głód na nową część Wipeouta ( tak piszę to trzeźwy, kto grał ten wie :) )

Edytowane przez chris85

Opublikowano

MK8 = nalepsze synchroniczne multi w racerach na konsolach.

Opublikowano

Mnie Mario Kart 8 też zaskoczył. Nie spodziewałem się aż takiego strzału w pysk. 

Opublikowano

O Jesus

Nie wzywaj imienia Boga nadaremno :P 

O Jezus co? Mario czy Forza 6?  

Opublikowano

Jak mozna nie umiec grac w drivecluba :dynia: ta gra jest banalna przy FM6

Xdddddddd

Zapraszam do wyzwan forumkowych

Opublikowano

Tak Ficek, napisz wprost, ze DC jest bardziej wymagajace od FM6 XD

Opublikowano

Don ale Ty nawet nie grałeś w DC to nie wiesz z jakim poziomem trudności masz do czynienia xDDD. Ta gra jest tak przezayebista, że każda dodatkowa sekunda wyśrubowana w trakcie prób czasowych to okrzyk radości. I to przy takiej grafie, że kopara opada. Spoko, nie ma 60 klatek/sekundę ale jakoś nie daje mi się to mocno we znaki. 

DC to idealna hybryda symulatora i arcade. Dla mnie to perfekcyjny model jazdy. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nemesis, Ty mylisz pojecia, FM6 ma bardziej wymagajacy model jazdy i to jest fakt. Nie trzeba nawet sekundy z zadna znich spedzic zeby to wiedziec.

Opublikowano

To ja chyba się nie znam bo spędziłem czas przy obydwu grach (fakt że w przypadku Forzy było to demo) i dla mnie bardziej wymagający jest DriveClub.

Opublikowano

No a wyłaczyłeś asysty? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.