Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Multi Halo 5 ocena 10/10 i miano GOTG. To mi wystarczy w zupełności :reggie:

Piaty kotlet odgrzewany od 15 lat i GOTG. :yao: Co wy macie w glowach to ja nawet nie chce wiedziec, jeszcze moglbym sie zarazic.

Pomiedzy piatka a reszta czesci w multi jest OGROMNA roznica, ale zeby to wiedziec to najpierw trzeba zagrac. Ty tego nie zrobiles, wiec partnerem do rozmowy jestes zadnym. Żegnalski sie nazywam :czesc:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Halo 5 jakie oceny :banderas: ależ będzie granie jak kupię w przyszłym roku :fsg: 

beka z klapków i ich gierek <70% 

Opublikowano

Piaty kotlet odgrzewany od 15 lat i GOTG. :yao: Co wy macie w glowach to ja nawet nie chce wiedziec, jeszcze moglbym sie zarazic.

Pomiedzy piatka a reszta czesci w multi jest OGROMNA roznica, ale zeby to wiedziec to najpierw trzeba zagrac. Ty tego nie zrobiles, wiec partnerem do rozmowy jestes zadnym. Żegnalski sie nazywam :czesc:

Tak OGROMNA, ze az widoczna w obrysie helmu? :dynia:

Opublikowano

Tak OGROMNA, ze az widoczna w obrysie helmu? :dynia:

W tym też, ale to też trzeba wiedzieć :czesc:

Opublikowano

Czekajcie, to the taken king ma lepsze oceny niż H5 :O

Edytowane przez Starh

Opublikowano

OST z halo5 juz do kupienia.

19489_3_0_0.JPG

Opublikowano

Czekajcie, to the taken king ma lepsze oceny niż H5 :o

To idz i sobie graj w to destiny klapie

Opublikowano

Jaki ból dupy xD

Opublikowano

Czekajcie, to the taken king ma lepsze oceny niż H5 :o

Taken King ma 85 na meta

i 5.8 od graczy xD

Opublikowano

taken king PS4 - metascore 85 user score 58

taken king XO - metascore 90 user score 51

redaktorki, które dostały za friko dodateczek chwalą se,

fandom, który musiał za niego wybulić 60 bugsów nie jest bardzo w niebo wzięty.

Opublikowano

No szkoda ze samo Destiny ma 73, mesjasz na miare plejstejszyn - GOTG po 10 patczach i DLC w cenie gry ;)

Opublikowano

a Halo 5 juz 87% i rośnie :banderas:

Opublikowano

A halo 5 już średnią halo 4 :cool:

Opublikowano

sprawdziłbym te destiny z taken kings, ale juz wystarczająco mnie poebało kupując ps4 :dunno:

Opublikowano

Szczerze? Bardzo solidny rok dla xboxa powyżej 80 

-Ori

-Halo 5

-Forza 6 

-Rare Replay

-Gearsy Ulitmate

-SMITE :cool:

ale jednak co plejstejszyn to plejsztejszyn tam nawet remaster dostaje horrendalnie wysokie oceny 

Opublikowano

tomb raider tez pewnie wyladuje >80%

Opublikowano

To jest raczej pewne

Opublikowano

czytalem gdzies ze exy sony srednio do kazdego exa dostaja +5% bo sentyment ludzi do psxa i ps2 a xbox dostaje -5% bo tvtvtvtv, drm, 720p i mattrick

Opublikowano

No tak przypuszczam więc serio  s o l i d n y rok, ale nadal beka bo jak tak dalej pójdzie to do końca generacji xo nie dostanie gry na +90, Quantum to będzie słabe cinematic ikspiriens na ~80 mówie wam. 

Opublikowano

Przydałyby się jakieś nowe marki. Coś oryginalnego, a nie tylko 15 sequel tego czy tamtego lub remastery 20letnich gier. Serio, branża schodzi na psy. Nie ma co wychwalac. Ani jedna ani druga platforma nawet nie sili się na oryginalność tylko odgrzewańce i kotlety. A co niektórzy jeszcze się z tego cieszą. Smutne.

Opublikowano

To jest raczej pewne

W przypadku recenzji nie ma nic pewnego w czasach gdy recenzenci pisza recenzje gier w ktore nie grali :)

Opublikowano

No ja jednak liczę że qb ocalić tego szrota

Opublikowano

No tak przypuszczam więc serio  s o l i d n y rok, ale nadal beka bo jak tak dalej pójdzie to do końca generacji xo nie dostanie gry na +90, Quantum to będzie słabe cinematic ikspiriens na ~80 mówie wam. 

Scalebound jakby było na ps4 to by pewnie miało średnia 95% i znak jakości Japonia wraca, a ze jest na Xbona to będzie 86 i "czegoś zabrakło" xd

Opublikowano

Dla mnie dalej abstrakcja jest to ze najwyzej ocenianą grą tej generacji jest remaster tlou :facepalmz:

Dlatego remastery wg mnie nie powinny byc oceniane, chcecie (pipi)nnac recenzje? Opisac jakosc portu? Ok, ale oceny? Wypyerdalac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.