Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

<zielonegatki.gif> 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Założyłeś kanał promowałeś xboxa bardziej niż ktokolwiek na tym forum. Robiłeś zdjęcia takiej ilości gier jaką posiadasz a w sumie mało co z tego ograłeś. Potem znowu na ps4 i tam też mało co ograłeś z exów. Ja rozumiem że kolega jeden może woli ps4 bo bloodborne albo jakiś jrpg . Ja rozumiem że ktoś woli xbox one bo halo czy forza. Ale nie rozumiem osoby która gra praktycznie tylko w multiplatformy i  zmienia konsole :D

Do tego jak się podniecasz crapami to też pamiętam. Miałeś ps4 to knack rządził miałeś xbox one to jedyne gry z exów jaką porządnie ograłeś to forza horizon 2 i .... Ryse :D

mój kanał nie promował xboxa i nie podniecałem się żadnym knackiem XD 

Nie ogarniam tematu, masz jakiś problem, żona Ci nie daje, czy bryle zaparowały? 

Przynajmniej nie wyglądam jak Lester.

to na chuy tu wchodzisz bekso?

chuy ci do tego

Jak ktos nie ma argumentów to atakuje wygląd czy życie prywatne :D . Wolę być lesterem niż Maciomaniakiem

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Maciomaniak?

no nigdy nie wpuszcze na czezkie salony.

Nawet na Czezka Wigilie '15 :(

Dodatkowe miejsce pozostanie puste, zgodnie z tradycja.

Opublikowano

!!!

Opublikowano

Taktyczny wpis na jubileuszowej stronie.

Opublikowano

Już żyjemy w nowej gen czy jeszcze nie?

Opublikowano

Widzę, że Macio prezentuje cały czas ten sam marny poziom, zaorać typa.

Opublikowano

900p, czyli tyle, ile niedługo będą miały wszystkie gierki na tych "potworach" zwanych kąsolami ósmej generacji.

wpis taktyczny

Opublikowano

ja sie nie wpisuje, czekam na strone 1080

Opublikowano

900p, czyli tyle, ile niedługo będą miały wszystkie gierki na tych "potworach" zwanych kąsolami ósmej generacji.

wpis taktyczny

nie no myślę, że część twórców ma godność i rozum człowieka i nie będzie pchało się jedynie w graficzke a 1080 i w miarę stałe 30 klatek będzie kontyunowane (nowe gry w 60 fpsach tylko u ms hehe) 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Macio to idealny przykład choragiewki. Patrze na jego gry ograne na xbox one i na ps4 i jakoś tak smutno. Obecnie gra w trylogię uncharted bb nie ruszone. Na xbox one też takue ori nie ruszone:).

Ori ograłem na PC, 42 achievy wbite na 50. Czy tam więcej. 

Jestem chorągiewką bo nie ograłem BB? XD 

Takie rzeczy tylko w CW, :facepalmz:

Założyłeś kanał promowałeś xboxa bardziej niż ktokolwiek na tym forum. Robiłeś zdjęcia takiej ilości gier jaką posiadasz a w sumie mało co z tego ograłeś. Potem znowu na ps4 i tam też mało co ograłeś z exów. Ja rozumiem że kolega jeden może woli ps4 bo bloodborne albo jakiś jrpg . Ja rozumiem że ktoś woli xbox one bo halo czy forza. Ale nie rozumiem osoby która gra praktycznie tylko w multiplatformy i  zmienia konsole :D

Do tego jak się podniecasz crapami to też pamiętam. Miałeś ps4 to knack rządził miałeś xbox one to jedyne gry z exów jaką porządnie ograłeś to forza horizon 2 i .... Ryse :D

Zapomniales jeszcze o PC na ktorym mogl grac w 1440p. Zamiast grac w multiplatformy w 1440p/30fps/60fps to on gral w 900p i +/- 30fps :facepalmz:

Opublikowano

Fakt gta v ma na xbox one ps4 i pc:D widać lubi lestera:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

nintendo ogolnie mogloby juz umrzec, najwiekszy rak w historii branzy, kupy konsol rozniace sie moca, przez sto lat klepia na okraglo 3serie, brak nowych ip (aaa sorry wydali pierwszy raz od prehistorii splaton - pisze bo zaraz figar by to wypomnial)cien dawnej firmy, mogliby zamknac biznes konsolowy i zaczac wydawac te swoje gierki jako multiplatformy - wtedy raz na rok cos bym od nich kupil by popykac jak na silnego heteroseksualnego hanysa przystalo po kolorowej geyowej teczy

A może Ty umrzyj? Taka sugestia.

Ty już z 10 razy pisałeś ze kupisz cos od Nintendo, jednak zawsze było jakies ale xd tutaj brak multiplatform (od tego masz ps4), tam a że brak VA w zeldzie (pamiętamy [*]).

Ogólnie Wii U mogłoby mieć w zestawie 72 dziewic i worek złota oraz GTA 6 z miastem chorzów jako exa, Ty i tak nigdy nie kupisz nic od Nintendo. W sercu masz tylko playstation, a wokół niego żelbeton.

Innymi słowy, do budy.

Opublikowano

ficuś kupił by coś od nintendo gdyby w nazwie mialo playstation 

Opublikowano

W sercu masz tylko playstation, a wokół niego żelbeton.

przecież miał amige, wiec czysty obiektywizm multiplatformowiec swiadomy konsument, untouchable

Opublikowano

pojechałbym po ficusiu, ale brakuje mi go trochę żal za bycie żałosnym dolnośląskim pyrowskim sonyklapkiem :/ 

Opublikowano

lepiej spójrz na siebie 

Opublikowano

mialem jeszcze c64, amiproda i nawet przez moment bylem blacharzem, ce(pipi)e mnie czysta brudna obiektywna prawda, ktorej brakuje najwiekszej parze gejow na forum - stulejarzowi figaro i seplejacemu grzybowi, zaproscie jakiegos geja z wladz nintendo do siebie to jak was zobaczy to moze wymysli jakas nowa gejowa postac do jakiegos nowego ip bo wyraznie brakuje im w tej zalosnej firmie pomyslow

Opublikowano

Multi w Halo znów najlepszym FPSem na rynku? Nawet pomimo tego, że wymaga porzucenia wszystkich nawyków z CoDów i BFów? WipEout konsolowych strzelanek dalej na tronie. :obama: To już jutro.

Gifaro, a Ty masz

3DSa czy same WiiU i naiwnie wierzysz, że stacjonarki Nintendo dalej dają radę? xddd

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

A nie-nie było tam Islandii?

Opublikowano

pojechałbym po ficusiu, ale brakuje mi go trochę żal za bycie żałosnym dolnośląskim pyrowskim sonyklapkiem :/

dolnyslask to wroclaw :reggie:
Opublikowano

nie wpie.dalaj sie wezyr ze spamem spadochroniarzu z innego forum, bialystok jest tylko minimalnie wyzej w lancuchu pokarmowym nad polem kapusty gdzie starzy znalezli rayosa jezdzac traktorem po polu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.