Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Poproszę jeszcze killzone hd trilogy i może liar hd (czy jak zwał się ten szrot ze smokami który kupiłem na premierę )

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chyba se jaja robią z tym remasterami :notbad:

Opublikowano

Nie no remaster station... zostało uncharted 4 i jrpg oraz yakuza. Gdyby nie to bym szrota pogonil dawno

no ja sie własnie zastanawiam po ch,uj mnie to leży i się kurzy

Opublikowano

Przecież remaster HR i Beyond został oficjalnie zapowiedziany jakieś pół roku temu, albo i lepiej.

Opublikowano

bo jesteś klapem blubi

:cool::lapka: 

Opublikowano

Nie no remaster station... zostało uncharted 4 i jrpg oraz yakuza. Gdyby nie to bym szrota pogonil dawno

no ja sie własnie zastanawiam po ch,uj mnie to leży i się kurzy

no beka że najbardziej jedziesz PS4, a ją masz, a te konsole, które bronisz - nie masz. Weź ograj to Old Hunters i sprzedaj tego szrota. Dołącz do zboczków.

Opublikowano

270587162.png

O PlayStation Plus League usłyszeliśmy pierwszy raz kilka miesięcy temu. Będzie to platforma japońskiej korporacji, dzięki której zainteresowani sympatycy rywalizacji zawalczą z innymi miłośnikami gier wideo.

Subskrybenci PlayStation Plus otrzymają możliwość walki w specjalnych wydarzeniach, zbierania punktów i wygrywania ciekawych nagród. Według pierwszych informacji wśród nagród pojawi się również gotówka.

Na francuskiej stronie Sony pojawiła się podstrona, która zapowiada rozgrywki w Street Fighter IV, Battlefield: Hardline, Rocket League, Mortal Kombat X, FIFA 16 oraz Project CARS. Strona została oczywiście szybko ukryta, ale możemy mieć pewność, że wkrótce poznamy wszystkie szczegóły.

W galerii możecie zerknąć na grafikę przedstawiającą rozgrywki w Project CARS32 najlepszych  zawodników może rywalizować o 150 euro.

http://www.ppe.pl/news/39590/sony-za-kilka-godzin-zapowie-playstation-plus-league-na-start-kilka-lig-i-walka-o-gotowke.html#lightbox/1/

SONY :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No, no. Robi się konkurencja dla pecetowego esportu :yao:

Opublikowano

@Bluber

Przecież uncharted to największy diament w koronie plejstejszyn. :banderas: 

Opublikowano

sr,am na ten diament xD 

Opublikowano

150 euro po co pracować lol

Opublikowano

270587162.png

O PlayStation Plus League usłyszeliśmy pierwszy raz kilka miesięcy temu. Będzie to platforma japońskiej korporacji, dzięki której zainteresowani sympatycy rywalizacji zawalczą z innymi miłośnikami gier wideo.

Subskrybenci PlayStation Plus otrzymają możliwość walki w specjalnych wydarzeniach, zbierania punktów i wygrywania ciekawych nagród. Według pierwszych informacji wśród nagród pojawi się również gotówka.

Na francuskiej stronie Sony pojawiła się podstrona, która zapowiada rozgrywki w Street Fighter IV, Battlefield: Hardline, Rocket League, Mortal Kombat X, FIFA 16 oraz Project CARS. Strona została oczywiście szybko ukryta, ale możemy mieć pewność, że wkrótce poznamy wszystkie szczegóły.

W galerii możecie zerknąć na grafikę przedstawiającą rozgrywki w Project CARS32 najlepszych zawodników może rywalizować o 150 euro.

http://www.ppe.pl/news/39590/sony-za-kilka-godzin-zapowie-playstation-plus-league-na-start-kilka-lig-i-walka-o-gotowke.html#lightbox/1/

SONY :banderas:

Tja jeszcze bardziej niż trofea urakowi gry. Gry dla niektórych już są ciężka pracą a teraz to się jeszcze pogorszy

Opublikowano

sr,am na ten diament xD 

xDD

Opublikowano

Tja jeszcze bardziej niż trofea urakowi gry. Gry dla niektórych już są ciężka pracą a teraz to się jeszcze pogorszy

Możesz rozwinąć myśl? Niby w jaki sposób?

Opublikowano

150 ojro! Co zrobić z taką kasą :D Mogli się nie ośmieszać z tymi kwotami :P

Opublikowano

Mysle ze 150 ojro nalezy sie spokojnie iziemu za swietna obrone project CARS w CW.

Opublikowano

Obstawiam, że dodatkowo to 150 euro będzie przelewane w postaci zasilenia do konta na psn

Opublikowano

PS. To jest "prize pool" czyli łączna pula nagród o wartości 150 ojro jeśli mnie inglisz skill nie myli.

pqpiau.jpg

Opublikowano

150 euro :dynia: 

Ponad 10 lat temu były wyższe nagrody, o dzisiejszych nie wspominając.

1433262645.3919.jpeg

Opublikowano

Ciekawe ile kasy do wygrania w xbox lajw league.

:dynia:

Sam pomysł świetny, a z nagród się posmiejemy jak microsoft skopiuje pomysł.

Opublikowano

złota dywizja - 150e do podziału na 32 chłopa = 4,6e na głowę

4theplayers

Będzie na gierkę z androida. 

Opublikowano

600 zł :banderas:

Teraz Mendrek moze chodzic do kolegów grac na PS4 esporty, za 2 miesiace bedzie mial wlasna konsole :banderas:

Opublikowano

Spolecznosc na ps4 funduje nagrody - zle

Sony funduje nagrody - zle

Spolecznosc xone nie funduje nagrod - dobrze

microsoft nie funduje nagrod - dobrze

Obiektywny multikonsolowiec sterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.