Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ten jaki panicz wybredny xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiem, że mi też trudno było ogarnąć PO na jednej gałce, ale nie wiem czy czasem nie ma czegoś w ustawieniach, by było lepiej. Nie pamiętam już, ale pod koniec gry z jakiś przyczyn znacznie lepiej wspominam sterowanie...

Opublikowano

https://youtu.be/GpR1XNZQA7Q?t=1m22s

to chyba było oczywiste :teehee:

xD

Nie no taka chara to raczej przeznaczona jest dla obywateli coda xd

Dobra ja chyba pojade z maratonem, jak tam kolejnośc PW - Snake Eater - GZ jo?

Chronologicznie SE - PO - PW - GZ i tak tez polecam ogrywac.

PO to sobie mozna obejrzec na yt scenki zeby tylko miec zarys story, kojima raczej nie traktuje tego jako canonu, ale samo story jest spoko i wszystko ma sens [jak na mgsa :D]

Opublikowano

PO mozna juz ograc na dwoch analogach jak sie ma Vite.

Opublikowano

tylko po co komu martwa konsola?

Opublikowano

PO to sobie mozna obejrzec na yt scenki zeby tylko miec zarys story, kojima raczej nie traktuje tego jako canonu, ale samo story jest spoko i wszystko ma sens [jak na mgsa :D]

No chyba poza wciśnięciem tam Nulla, czyli Franka Jaegera, co chyba godziło w timeline, czy coś... :)

Opublikowano

ploty chodzą że juz za rok nowa konsola stacjonarna od nintendo bedzie dostepna. ja tam czekam na New New New 3ds-a

Opublikowano

Piranha Bytes robia RPGa w klimatach postapo, szkoda ze nie sequal Gothica ale i tak sie jaram.

Na Inosa ale te nastepne lata beda syte w gierki :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pokazali juz cos z tego?

Opublikowano

Tak, logo:

elex-logo_960.0.0.jpg

XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Piranha Bytes robia RPGa w klimatach postapo, szkoda ze nie sequal Gothica ale i tak sie jaram.

Na Inosa ale te nastepne lata beda syte w gierki :obama:

Ta żałosna firma skończyła się na dodatku do Gothica 2. Beka jak oczekujesz gry powyżej 5/10

Ich ostatnia gra ma średnią 35% xD tak się stoczyć lol

Opublikowano

PB ma to do siebie ze najlepiej wychodza im pierwsze czesci ich gier. Gothic 1 i 2 to byly GOTY RPGi, pierwszy Risen tez niczego sobie wiec licze ze ten nowy projekt tez wypali. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To logo wyglada jak do jakiegos guwnianego free to play. :niedobrze:

Opublikowano

po co wogole robic takie ogloszenia - o robimy gierke, macie tytul, reszta chuy wie kiedy, jaracie sie? 

Opublikowano

Wszsytko co post apo z automatu mnie interesuje takze z checia czekam na jakis konkretny material, takie zapowiedzi moga sobie darowac.

Swoja droga jak bluber napisal o sredniej z ciekawosci zerknalem na srednia gothica 2, jest mniejsza niz srednia dragon age'a 2 :yao:

Opublikowano

143584282814.jpg

muh przecietność

Opublikowano

:fsg: Juz mam mokro.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Szykuje się najmocniejsze 5/10 w historii

Opublikowano

no nad tytulem na pewno dlugo nie siedzieli, kojarzy mi sie z

melex_znak_pl.jpg

04637438.jpg

Opublikowano

Już po arcie widać że chuyowa gra.

Opublikowano

Już tytuł wskazuję, iż zasoby kreatywności tego studia skończyły się w 2001 roku w dniu premiery pierwszego Gothica

Jeżeli po raz kolejny uda im się nabrać jeleni z PCtów na kolejny wielki powrót Piranha Bytes, to całkiem stracę wiarę w ten biznes. 

Opublikowano

Do indyczkow, klasyków z psx oraz gierek z psp i psv

Co do nowej gry PB to fajnie ze post apo, ale znając ich ostatnie poczynania bedzie jedno wielkie meh

Opublikowano

Gothici wręcz kocham, przechodziłem pierwszą i drugą część wielokrotnie, ale w przypadku tego projektu wyczuwam straszny syf :/ 

Chciałbym się mylić. Czekam na więcej informacji, ale Piranha Bytes się skończyła niestety na drugim Gothicu.

Opublikowano

Do indyczkow, klasyków z psx oraz gierek z psp i psv

Co do nowej gry PB to fajnie ze post apo, ale znając ich ostatnie poczynania bedzie jedno wielkie meh

No klasyki z psx czy psp to musiałbym znów kupować, nie ma co genialny biznes.

http://www.upcomingtechnology.org/its-not-even-funny-how-badly-reported-pc-game-sales-are/

hurr durr, same piraty na PC :reggie:

dla sprostowania, są to dane z samego steama xd

13 milionów Left 4 Dead 2 bo rozdawali za darmo

btw zawsze się zastanawiałem ile ms utopiło hajsu na gwarancji xboxa360 i ostatnio zabrał głos Peter Moore w tej sprawie okazuje się, że miliard dolarów :reggie:

http://www.eurogamer.net/articles/2015-07-02-peter-moore-recounts-xbox-360-red-ring-of-death-saga

nie dziwie im się, że chcieli jak najbezpieczniej pożniej wyciągać hajs od graczy nie inwestując w nowe gierki

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.