Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

huhuh, w marcu, tyle grania

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla klapów jeden to liczba mnoga, a w ich świecie narkomaństwa 7 jest lepszą oceną od 8. Szkoda, że dzisiaj szkoły zamknięte, bo bym Cię przymusowo wysłał na przyśpieszony kurs matematyki dla klas 1-3 szkół podstawowych.

Do czasu kapiszonów4 wyjdzie na One'a nowe IP od bogów storytellingu, czyli Quantum Break. Ależ ten Microsoft rozpieszcza nas grami :banderas:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ogólnie to już od stycznia. Witness, Amplitude, Alienation, SFV, U4 plus lepszy DS3 i Deux.

:banderas: Nadkonsola :banderas:

Opublikowano

Ogólnie to już od stycznia. Witness, Amplitude, Alienation, SFV, U4 plus lepszy DS3 i Deux.

Czyli same szroty, które wyjdą na PC lub wyszły kilka lat temu

nadkonsola 

Opublikowano

Z tej listy tylko SFV wyjdzie na pc. DS i Deux to multiplatformy. I o tym właśnie mówię, nazywać takie gry szrotami... to tylko boty z ich bezgusciem potrafią.

[*]

Wam serio przez całą generację starcza 3 serię.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Amplitude chyba z 5 lat temu ograłem

Alienation to typowy pctowy badziw, który mnie znudził z 15 lat temu

SFV ograłem ostatnio betę, to nie jest bijatyka dla mnie

Żadnej tej gierce  poza SFV i unczrtend nie wróżę niczego powyżej 7/10 tak, że ten

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ty gry na 8.5 nazywasz crapami, a ścierwo na 7 szczytem developingu więc ten tego... :reggie:

Oho, mocarz już działa. O jakiej grze mówię, ze jest szczytem developingu?
Opublikowano

Te wszystkie Wasze hity szczmaciarskie pokroju Everybody Gone to the Rapture, mesjaszowe The Order 1886 bez gameplayu i Until Dawn. Taka to dominacja, że dopiero Ni-Oh zapowiada się na pierwszą grę dla której warto będzie kupić ten sprzęt. 

Opublikowano

Amplitude chyba z 5 lat temu ograłem

Alienation to typowy pctowy badziw, który mnie znudził z 15 lat temu

SFV ograłem ostatnio betę, to nie jest bijatyka dla mnie

Halo to ja 10 lat temu ogralem.

Tomb Raidera to ja 15 lat temu ogralem.

A kalimba mnie nie interesuje.

Januszzeo jesteś tu? Możesz przysłać jakiś botow z wyższą średnia? Bo tych dwóch powinno mieć premiere za pół roku, bo to jakąś wersja alpha jest.

Boty dostosowują się poziomem do standardów graficznych panujących na x-korkim.

:kaz:

Te wszystkie Wasze hity szczmaciarskie pokroju Everybody Gone to the Rapture, mesjaszowe The Order 1886 bez gameplayu i Until Dawn. Taka to dominacja, że dopiero Ni-Oh zapowiada się na pierwszą grę dla której warto będzie kupić ten sprzęt.

Cieszę się, ze coś tam cię interesuje na PS4, ja takiego szczęścia nie mam, ZERO ciekawych gier na konsoli dla ludzi bez gustu.

Przepraszam, ReCore może być fajny, kolejna gra która nie przekroczy miliona, a 3/4 botow z forum ogra jak pojawi się przez 24h za darmo na lajwie.

Opublikowano

Po ile teraz sprzedają, na połówki można jeszcze kupić?

Opublikowano

multiplaformy i platfusy za 6/10, w tym 1, który na pc były wieki temu

dominacja jak za psxa

Opublikowano

Dlaczego konsola xbox one elite 1tb + pad kosztuje 2300zł ?

Opublikowano

Dlaczego konsola xbox one elite 1tb + pad kosztuje 2300zł ?

Bo jest tam pad za 600 zl.

Opublikowano

Gdyby konsola Sony była jako tako wykonana i nie siedziałaby sieciowo na przełomie PS2/PS3 to Sony miałoby zasłużone zwycięstwo w kieszeni. Tak ich dominacja jest zasługą błędu M$, niż ich samych. Szanuję się i czekam, aż nauczą się od najlepszych jak powinna wyglądać konsola sieciowa w 2015 i nie modlić się, że jak padnie to wróci z serwisu za 3 miesiące. Może PS4slim da radę. Na razie do pieca.

Opublikowano

Ty te gry miały wyjść w tym roku

Opublikowano

Jak tam YETI, Twoja kozak Bravia gotowa na sygnał podawany w czystym 900p z częstotliwością 37 klatek na sekundę?

Gotowy na "gdy otwieramy drzwi do targu na madaskarze, naszym oczom ujawnia się widok, który do tej pory w grach nie widzieliśmy". Haha, kolejny raz Nadkonsola wyznacza nowe standardy graficzne i ośmiesza pecetowy plebs. Możesz wracać do jakiś indykowych guwien od grubasa na tych swoich 24 calach z 4 metrów, a jak będziecie podpisywać nowa petycję, to postarajcie się ją wysłać na dobry adres.

Ps. A o tych fps w multi to sobie poczytaj analizę DF. 37 to jest na trailerze, a bulid na targach chodzi lepiej. Oczywiście za 5 miesięcy podczas premiery będzie 60fps.

k,urwa nie będę tracić czasu na czytanie o jakimś raku branży

>uncharted

>MULTI

xDDDD

bądźmy poważni

Wolę w tym czasie pograć w gierkę, której konsolowcy nigdy nie zobaczą, bo jest dla nich zbyt skomplikowana. I pobudować podwodne domki.

NFFgupW.png

Opublikowano

Wasteland, Divinity, Skylines, nawet Elite Dangerous, wszystko na konsolkach :sir: Jakbym wiedzial wczesniej to bym nie gral jak zwierze na pececie.

Wolę w tym czasie pograć w gierkę, której konsolowcy nigdy nie zobaczą...

:dynia:

Opublikowano

Mam nadzieje ze pillars of eternity rowniez pojawi sie na konsolach <3

Opublikowano

Wasteland, Divinity, Skylines, nawet Elite Dangerous, wszystko na konsolkach :sir: Jakbym wiedzial wczesniej to bym nie gral jak zwierze na pececie.

Wolę w tym czasie pograć w gierkę, której konsolowcy nigdy nie zobaczą...

:dynia:

Nice try.

Opublikowano

MvMWq4h.png

KxJ0WtM.png

Czyli okruchy z pańskiego stołu spadają też do konsolowych zagród. Bardzo dobrze, w końcu pogracie w coś normalnego od czego momentalnie nie rośnie januszowy wąs.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.