Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jarać się gunwem od Bethesdy...

Jedynie co dobrego w ostatnich latach bedezda zrobiła... a właściwie to wydała, The Evil Within.

Edytowane przez Papaj

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kupować gry Bethesdy na konsole, gdzie bez modów te gry wyglądają na wybrakowany produkt xD

Opublikowano

no wolfy były przepiekne, prawdziwie next genowy feeling

Opublikowano

Jarać się gunwem od Bethesdy...

Jedynie co dobrego w ostatnich latach bedezda zrobiła... a właściwie to wydała, The Evil Within.

The Evil Within ?

giphy.gif

Opublikowano

Hejtowac fallouta bo brzydki, a jarac sie evilem z pasami od niedoyebanych chinczykow i wolfem co wygladal gorzej niz pierwsze Red Faction xd

Opublikowano

PC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Plują na was a wy się cieszycie

Tjaa, nazwa tej edycji CW jest idealna do obecnej sytuacji na rynku.

Taki napis by się przydał na każdym pudełku F4 XD

Opublikowano

aha czyli wolf brzydki ale fajny bo tak

a f4 brzydki ale chuyowy bo tak

dobrze ze sobie to wyjasnilismy

Opublikowano

Ku,rwa dauny Evil i Wolf to crossgeny Fallout 4, który wyglada gorzej od Stalkera z 2007 jest robiony pod nowe sprzęty i wyglada jak guwno taka różnica. Ciekawe czy gameplay na zasadzie idź przynieś mi dwa ogony szczura z drugiego końca mapy nadal będzie wystepował :yao: A i paczowanie gierki chyba przebije CDP Red

Opublikowano

Od(pipi)cie sie od TEW, swietna gra, a pasy usuneli w jakims patchu, tzn dali opcje wylaczenia (PS4) :dunno:

A wolfenstein byl swietnym FPSem, gralem na PC i grafa byla sliczna, dodatkowo gameplay mial ten "flow" jak strzelales nazistom w helm trzymajac 2 (pipi) karabiny w rece, do tego wszystko w 60 fpsach, czego wiecej chciec od takiej gry? (pipi)a nawet story bylo calkiem dobrze napisane XD

Opublikowano

Halo 5 NAJGORZEJ sprzedającą się numeryczną częścią w UK w historii - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1133453

Na meta 85%, czwórka miała niewiele więcej. Jak na najmocniejszą markę Xboksa, to szału nie ma. No i regres po Bungie widać bardzo wyraźnie. :frog:

Opublikowano

Wolf w porównaniu do F4 to istny next-gen pod względem grafiki.

Zresztą po co się tak produkować,zaraz zleci się kółko adoracji z tematu o F4 i będzie bronić tego średniaka i tak się ta szopka będzie ciągła.

Ciekawe czy gameplay na zasadzie idź przynieś mi dwa ogony szczura z drugiego końca mapy nadal będzie wystepował

Przez tyle części TES nic się zbytnio w tej materii nie zmieniło więc wątpię by nagle dostali olśnienia i zrobili dobre story i questy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Od(pipi)cie sie od TEW, swietna gra, a pasy usuneli w jakims patchu, tzn dali opcje wylaczenia (PS4) :dunno:

A wolfenstein byl swietnym FPSem, gralem na PC i grafa byla sliczna, dodatkowo gameplay mial ten "flow" jak strzelales nazistom w helm trzymajac 2 (pipi) karabiny w rece, do tego wszystko w 60 fpsach, czego wiecej chciec od takiej gry? (pipi) nawet story bylo calkiem sensowne XD

Na One też. Z tym, że wtedy to (pipi) rozmazane stało się jeszcze bardziej rozmazane. Grałem to wiem :P

TEW to takie 5/10. Brzydkie, kulawe i irytujące. 

Opublikowano

boty ale przyznac sie zanim policze do 3 kto zalozyl tego alterka w temacie o zamowieniu

Dla wszystkich niezdecydowanych, którzy podpierają się ogólnie krążącymi hejtami na temat tej gry.

Gra jest fenomenalna.

Ustawiłem sobie najwyższy poziom, brak autocelowania i grało się wyśmienicie.

Dziennie średnio pogrywałem po 2 godziny i potrzebowałem całego tygodnia by ją ograć.

Grafika , mechanika, efekty dźwiękowe, muzyka, mechanika gry, fabuła.

Takie powinny być gry na nową generację i wszystkie Batmany, MadMaxy i inne Fallouty powinny brać z niej przykład.

POLECAM OGRAĆ !!

Opublikowano

Halo 5 NAJGORZEJ sprzedającą się numeryczną częścią w UK w historii - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1133453

Na meta 85%, czwórka miała niewiele więcej. Jak na najmocniejszą markę Xboksa, to szału nie ma. No i regres po Bungie widać bardzo wyraźnie. :frog:

Nie dziwota już przy Halo 4 nie było tego pier.dolnięcia gorzej od Reach a konsol więcej na rynku a teraz XO ile jest 13 mln? Tak mała baza docelowa równa się słaby wynik :dunno: 

Opublikowano

A wolfenstein byl swietnym FPSem, gralem na PC i grafa byla sliczna, dodatkowo gameplay mial ten "flow" jak strzelales nazistom w helm trzymajac 2 (pipi) karabiny w rece, do tego wszystko w 60 fpsach, czego wiecej chciec od takiej gry? (pipi) nawet story bylo calkiem sensowne XD

Na One też. Z tym, że wtedy to (pipi) rozmazane stało się jeszcze bardziej rozmazane. Grałem to wiem :P

TEW to takie 5/10. Brzydkie, kulawe i irytujące. 

Brzydkie od strony technicznej, bo sam design miejscówek to :banderas:  ta reszta zarzutów to też xD bo ja TEW traktuje jak gorsze re4. Fajna gierka wideo dla dzieci.

Opublikowano

@Ficek

Jesli typ okolo 14 godzin przechodzil The Order no to jego wiarygodnosc z miejsca wynosi 0 xD

Opublikowano

Ciekawe czy gameplay na zasadzie idź przynieś mi dwa ogony szczura z drugiego końca mapy nadal będzie wystepował

Przez tyle części TES nic się zbytnio w tej materii nie zmieniło więc wątpię by nagle dostali olśnienia i zrobili dobre story i questy.

po takim bombardowaniu, jakie dostarczył W3 w temacie questów, bethesda powinna przenieść premierę f4 na 2018

Opublikowano

Nie dziwota już przy Halo 4 nie było tego pier.dolnięcia gorzej od Reach a konsol więcej na rynku a teraz XO ile jest 13 mln? Tak mała baza docelowa równa się słaby wynik :dunno:

Porównaj ten wynik do Halo 3 (też 2 lata po premierze konsoli): 370 000 vs 150 000 Halo 5.

Wniosek: seria zdycha :fsg: :fsg:

FM6 też słaby wynik. W UK start chyba dwa razy gorszy niż FH2, w USA we wrześniu razem z bundlami ok 160 tys poszło.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Regres po Bungie XD Niezła beka :) Multi kapitalne, kod sieciowy top notch. Singiel jeden z najlepszych w serii. Czekam na taki regres w Mass Effect i innych moich ulubionych seriach :)

Opublikowano

Regres to w sumie bungie po halo zaliczylo moim zdaniem xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.