Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na pc następny goty ex Jotun a wy się cały czas o te same gry kłócicie. Oryginalne i niepowtarzalne gry tylko na PC. Jotun nawet ori bije w kategorii indyk

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no jotun bankowo bije ori w kategorii indyk xd nawet nie musze patrzec na yt co to 

Opublikowano

potwierdzam, super gierka, gram na przemian z lovers in a dangerous spacetime

Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

6/10

Dopiero wczoraj miałem czas obejrzeć tą recenzje... nawet mi nie żal botów. Beka dobra z tego crapa.

4/10   :pawel:  jeżeli Halo to crap to jak nazwiesz tą grę Yeti ?  masz Ty godność człowieka ? :reggie: a nie zaraz o co i kogo ja w ogóle pytam.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No halo5 warte troche wiecej niz order. Macie sie z czego cieszyc boty :dynia:

ALE PANIE 6 >>>>> 4 !!!11!!11!!1!!!!

na 10

Opublikowano

Ja bym sie dowiedział jak tam wypadło finalnie strzelanie do krasnali z głosem smerfów. Bo ta gra już chyba wyszła nie ?

6/10

Dopiero wczoraj miałem czas obejrzeć tą recenzje... nawet mi nie żal botów. Beka dobra z tego crapa.

4/10   :pawel:  jeżeli Halo to crap to jak nazwiesz tą grę Yeti ?  masz Ty godność człowieka ? :reggie: a nie zaraz o co i kogo ja w ogóle pytam.

On nie wie co to godność. Gdyby miał to by już usuną swoje konto z ppe ;)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

No tak bo angry joe to najwazniejszy głos w gejmingowym świecie xD przecież ten typ dał 9+ MGS V lolololol

Opublikowano

Serio? :pawel:

Opublikowano

Ano

Opublikowano

Biorac pod uwage ile gifow latalo w CW z Zamowienia przed premiera mozna wywnioskowac ze klapeczki jednak pokladaly nadzieje w tym tytule i te recenzje z gafa xd. ''Swietna staroszkolna gra, polacznie residenta i bioshocka, 9/10'' XD

Opublikowano
:rotfl:
Opublikowano

szanowac oceny typa co dal 9+/10 mgs v kur.wa yeti idz lepiej kup sluchawki za 90 euro

Opublikowano

no jotun bankowo bije ori w kategorii indyk xd nawet nie musze patrzec na yt co to

Gdybyś nie był jedno platformowcem to byś doceniał gry za ich jakość a nie platforme na której są. Jotun to dla mnie takie samo odkrycie jak banner saga 2 lata temu. Ori było fajne ale dla mnie nordycka mitologia jest op;)
Opublikowano

w kategorii indyk kazda gierka bije ori bo ori nie jest w kategori indyk

wiem, mozg rozyebany

Opublikowano

przecież jest 2d jednoplatformowcu

Opublikowano

Najlepsze jak powiedzial ze MGSV to najlepsza odslona serii mimo ze w inne  nie gral.

Opublikowano

2d=indyk kur.wy i macie się z tym pogodzić.

Opublikowano

indyka to masz w majtach pawcio :cool:

Opublikowano
:dynia:
Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

I jak widzę w swoim podpisie też już mam :lapka: dzięki Kyo  :pawel:

Opublikowano

at-your-service.jpg

Opublikowano

ale 2d wiec rozporkiem nie przytnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.