Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo lepiej udawać,że wszystko jest ok,nadal mamy poprzednią generację bo wygląda jak z tamtej i dać się walić w tyłek przez Bethesdę. Nie dziwne,że devi i wydawcy mają wywalone na jakość swoich gierek skoro i tak się byle jakie góvno sprzeda.

No to zrób to samo, co ja mam z Falloutem. Nie pisz, nie graj, nie interesuj się, ignoruj. Gówna nie tykam, bo się rozłazi.

O właśnie. Jak tam suciu idzie gierka w 15 klatkach xD? jak nie ogarniasz to napisz i ci pomożemy.

Jeszcze nie mam gry więc idzie w stopniu zerowym. :kaz: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli bez różnicy jesli chodzi o wersje na xboxa one

Opublikowano

Kiedy recenzja Rayosa na ign.pl?

Opublikowano

Kiedy recenzja Rayosa na ign.pl?

:yao:  :yao:  :yao:

Opublikowano

Kolejny crap na 8? Nawet mi was nie żal, ogram w 2017 jak będzie za darmo w PS+.

Przypominam Yeti ze ty jarasz się guwnem na 6 xD

PS4 2015 

KcAwaHv.jpg

zawsze można sobie chłodzić dupe nowym codem, nfsem, destiny czy kolekcją drejka

XBOX ONE 2015

EuEGrQw.jpg

TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE 

HAHAHAAH, O (pipi), SZCZĘ Z BEKI, BLUBER TY SZALONY KALAFIORZE, Z CZYM DO LUDZI!!??

Halo ograne 10 lat temu, TR ograny 15 lat temu, żeby grać w Forze jak się ma DC, to trzeba być niepełnosprawny umysłowo, Ori mogę w każdej chwili ograć na moim smartfonie. Człowieku, otrząśnij się, odłóż ten kalafior, który popijasz rozpuszczalnikiem, zainwestuj w kaszaneczke i jakieś piwko, Ficuś potwierdzi.

Oprócz Until Dawn, Teareway, Order czy Rapture, pojawiła się jeszcze SOMA, gra dla całej rodziny LBP3, cyfrowe perły jak Hotline Miami 2, Helldiver, Zaginięcie Chmielarza, i jak sprytnie pominął dar od bogów ze średnią 92, a już za kilka dni :fsg: OLD HUNTERS :fsg:. Plus lepsza wersja Wiedzmina 3. MGSV, F4 i 95% multiplatform.

Jak widać RÓŻNORODNOŚĆ, a nie trzy serie klepane przez całą generacje, a już w pierwszych trzech miesiącach 2016, SFV, U4, Alienation, Amplitude, Witness

:banderas: SONY :banderas:

Nawet mi cię nie żal przegrywie, chyba musisz kupić X-korki taczera i dołączyć do tej jakże wspaniałej społeczności, będziesz tam idelanie pasował obok Rayosa i Januszzeo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na jakim smartfonie pogram w Ori?

:pawel:

Dla niektórych powinna być instrukcja obsługi CW.

Opublikowano

yeti jak bóldupy xdddddddddddddd

Opublikowano

No nie wykręcaj się teraz z napisanych słów jak z zakładu. 

Opublikowano

Yeti idź poszukaj klatek i cieni w F4

Opublikowano

Fallout 4 istaluje się na ps4 godzine xD na xboxie jeno 30 minut :banderas: tylko xbox tylko król spencer

Opublikowano

Fallout 4 istaluje się na ps4 godzine xD na xboxie jeno 30 minut :banderas: tylko xbox tylko król spencer

No i te ekskluzywne 0 fps.

:dynia:

Yeti idź poszukaj klatek i cieni w F4

Na szczęście anulowałem preordera na czas. :obama:

Opublikowano

Uuuu to bansai powinien swój obrazek z pociągiem zedytować

Opublikowano

i co kupujesz crapa na 8? 

Opublikowano

Bansai czemu mnie nie ma w pociagu ja sie ku.rwa pytam grzecznie?

Opublikowano

SOMA, cyfrowe perły jak Hotline Miami 2, Helldiver, Zaginięcie Chmielarza, i jak 

SOMA na PC

Hotline Miami 2 na PC

Helldiver zapowiedziane na pc,premiera w Grudniu 2015

Zaginiecie Chmielarza rowniez na PC

Opublikowano

yeti jaka nagła zmiana tematu xddddddddddddddddd

Opublikowano

Co to, kolejna lista gier w które jeti nie grał na PS4?

Opublikowano

weź zmień ten avatar

Opublikowano

yeti jaka nagła zmiana tematu xddddddddddddddddd

Jaka zmiana tematu? Mam wracać do listy RÓŻNORODNYCH, gier takich jak Helldivers, Rocket Lague, darów od bogów ze średnią 92 na jednej konsoli, a na drugiej guwnianych kontynuacji wyglądających jak afryka z halo 3 w hd? Dla mnie może być :kaz:

Co to, kolejna lista gier w które jeti nie grał na PS4?

Dobrze że bluber grał w afryke z halo 3 w hd i reszte crapów na x-trupie. Co za typy.

SOMA, cyfrowe perły jak Hotline Miami 2, Helldiver, Zaginięcie Chmielarza, i jak 

SOMA na PC

Hotline Miami 2 na PC

Helldiver zapowiedziane na pc,premiera w Grudniu 2015

Zaginiecie Chmielarza rowniez na PC

MKX nadal niegrywalny na pc

Batman nadal niegrywalny na pc

Petycja o Bloodborne trafiła do złego adresata.

:kaz:

CO MNIE INTERESUJE PLATFORMA DLA ZŁODZIEJ I BIEDAKÓW CZEKAJĄCYCH NA OBNIŻKI OD SPAŚLAKA?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W3 niegrywalny na ps4

F4 niegrywalny na ps4

Opublikowano

weź zmień ten avatar

czemu?

Opublikowano

W3 niegrywalny na ps4

F4 niegrywalny na ps4

czemu?

Edge of Eternity w full hd na PS4, 720p na Xone.

:yao:

CÓŻ ZA PIĘKNA GENERACJA :fsg:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.