Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@teddy

No to teraz pokaz mi filmik gdzie Wiedzmin 3 czy F4 chodzi na PS4 w ten sposob:

https://youtu.be/GKy2BEHKeyE?t=6m4s

Chetnie tez zobacze jakis dowod ze obie te gry crashuja na potege na PS4, tak jak gacek na PC.

https://youtu.be/eOUOzL04Byg?t=16s

Nie bede sie upieral ze porty sa za(pipi)iste [choc wiesiek juz chodzi ok jak na "konsolowe" standardy], ale juz bez takich bzdur ze to poziom batmana z peceta i ze sa niegrywalne.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ehh, chyba wezmę sobie Larę na pocieszenie. :lapka:

Suciu bierz i nawet mi tu nie marudź przyjacielu  :lapka:

Masz dla zachęty

screenshot-original160ks4b.png

rK3vMRl.jpgY1gXOau.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja już chcę lare byle do piątku. Fallout okazał się przereklamowany:) sobie protosami kampanie przechodzę.

Opublikowano

Ehh, chyba wezmę sobie Larę na pocieszenie. :lapka:

Suciu bierz i nawet mi tu nie marudź przyjacielu  :lapka:

Masz dla zachęty

screenshot-original160ks4b.png

rK3vMRl.jpgY1gXOau.jpg

Albo może bym od Ciebie potem wziął tę Larę jak już skończysz. :lapka: 

Opublikowano

Albo może bym od Ciebie potem wziął tę Larę jak już skończysz. :lapka:

Ależ oczywiście mogę Ci ją zostawić po przejściu (pewnie skończę w ciągu max 2 tyg - trochę na głowie mam w przyszłym).

Opublikowano

How to Fix Fallout 4 Crashes, Errors, Resolution, Getting Stuck, Disable V-Sync, Save, Mouse, Lag

http://www.crashwiki.com/how-to-fix-fallout-4-crashes-errors-resolution-getting-stuck-disable-v-sync-save-mouse-lag/

:dynia: :dynia: :dynia:

Nie rozumiem problemu. Przecież to się da zrobić w ciągu 2-3 minut, a gra nadal będzie działać lepiej niż na konsolach  :reggie:

Opublikowano

How to Fix Fallout 4 Crashes, Errors, Resolution, Getting Stuck, Disable V-Sync, Save, Mouse, Lag

http://www.crashwiki.com/how-to-fix-fallout-4-crashes-errors-resolution-getting-stuck-disable-v-sync-save-mouse-lag/

:dynia: :dynia: :dynia:

Smiejesz sie ze sami mozemy naprawiac problemy wynikajace z winy developera a tymczasem na konsolach wielkie czekanie na patch z łaską?

Ok :pipi:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie nie, nie śmieje sie z wersji PC, tylko z samej produkcji tej gry, zarówno na PC jak i na konsolach to bieda straszna

Opublikowano

Owszem, zarówno PC jak i konsolowe sa mega zyebane i nie rozumiem tych ocen 88+.

Opublikowano

Battlefield, star Wars battlefront to jakaś kpina (720p) i nie perdolcie że płynniej chodzi, bo nie chodzi.

Nowy cod, 900p, obraz z dupy,czasami nie wiem czy to przeciwnik z daleka czy zyebany aliasing.

a w 720p (a nawet w sub-hd w przypadku coda) przez lata na x360 i ps3 było widać przeciwnika?

niektórzy się zachowują jakby 900p wyglądało jak 240p

Opublikowano

Nie nie, nie śmieje sie z wersji PC, tylko z samej produkcji tej gry, zarówno na PC jak i na konsolach to bieda straszna

Chyba pierwszy raz dałbym mu plusa....

ale się wyczerpały  :kaz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeszcze na dodatek Bethesda jawnie okłamała wszystkich, głównie ludzi z PC.

https://twitter.com/bethesda/status/613008088824741888

Do tego gra chodzi na silniku ze Skyrima, który chodził na silniku z Morrowinda, CIAGLE (pipi) TO SAMO. Kwestia czasu jak powstana mody przenoszace rzeczy ze skyrima do F4, to teoretycznie ta sama gra lol

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bethesda - chciałbym tam być betatesterem. Pogram se, potem powiem przełożonemu " Panie, ta gra taka duża ,że ja tu "błendóf" nie widzę a z resztą  moderzy naprawią. Klawa robota 

Doskonała grafika :"Dzięki nowoczesnemu silnikowi graficznemu świat Fallouta jeszcze nigdy nie był tak realistyczny. Od zniszczonych lasów Wspólnoty po ruiny Bostonu — każda lokalizacja jest pełna dynamicznych szczegółów."

no no  wyobraźnie to w bethescie mają

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Ja jestem tak serio ciekaw ile osób nad tym pracowało  :Coolface:

Oni maja $ jak lodu, a dalej pazernie nie chcą ich wydać na stworzenie jakiegoś silnika lub kupno licencji  :facepalmz:

Chociaż w sumie gdybym był CEO tej firmy to również nie zainwestowałbym żadnych $ w nową technologie - dopóki lemingi kupują jak oszalałe, dopóty będziemy robić gry jak robiliśmy. Krótkie story line:

- Tadku wyjdź i rób tego Fallałta

- Ale ten silnik..

- O nowym silniku nawet nie wspominaj! Wrócimy do tego "kiedyś". 

.

.

.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Najgorsze ze ludzie ponarzekaja na forum, kupia za te 250zł i ograja, dla Bethesdy kasa sie bedzie zgadzac i za 2-3 lata zrobia dokładnie to samo, ludzi beda pisac dokladnie to samo ale i tak znowu kupia i mamy endless loop, tylko w tym przypadku korzysta na tym tylko jedna strona.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja mam kaca moralnego że kupiłem :( zaufałem recenzjom ja głupi jak zwykle hype mnie w ostatniej chwili złapał  . Nie mówię że gra zła ale trzeba ją nieźle połatać a te recenzje na 9/10 to śmiech na sali. Polygon dał W3  8 a f4 9,5 ?  ZA CO?! xD

Opublikowano

Tego sie nie da połatać, framerate jest przypięty do silnika.

@up za gruba kase

Edytowane przez Velius

Opublikowano

K.u.r.w.a ich mać też prawie kupiłem. Chyba odpalę se New Vegas na pierd3

Opublikowano

Do tego gra chodzi na silniku ze Skyrima, który chodził na silniku z Morrowinda, CIAGLE (pipi) TO SAMO. Kwestia czasu jak powstana mody przenoszace rzeczy ze skyrima do F4, to teoretycznie ta sama gra lol

Gdzieś czytałem że jest lock na 50fps, To prawda? Dość dziwna wartość na lock.

Opublikowano

Gdzieś czytałem że jest lock na 50fps, To prawda? Dość dziwna wartość na lock.

Lock jest zalezny od odswiezania. Ogolnie jest to 60 fps i 72 fps przy 144hz.

Opublikowano

Ja mam kaca moralnego że kupiłem :( zaufałem recenzjom ja głupi jak zwykle hype mnie w ostatniej chwili złapał  . Nie mówię że gra zła ale trzeba ją nieźle połatać a te recenzje na 9/10 to śmiech na sali. Polygon dał W3  8 a f4 9,5 ?  ZA CO?! xD

Za :shieeet:

Opublikowano

Najgorsze ze ludzie ponarzekaja na forum, kupia za te 250zł i ograja, dla Bethesdy kasa sie bedzie zgadzac i za 2-3 lata zrobia dokładnie to samo, ludzi beda pisac dokladnie to samo ale i tak znowu kupia i mamy endless loop, tylko w tym przypadku korzysta na tym tylko jedna strona.

Skoro są ameby pokroju blantmana, które kupiłyby nawet (pipi) w papierku z odpowiednim napisem, to po co się starać? Mnie polityka crapthesty nie dziwy. 

Opublikowano

Jesteś bardzo niemiły recenzje mnie przekonały. Skąd mogłem wiedzieć że gra na 90 na mc to krapiszcz:)

Opublikowano

Czyli jest dokładnie tak, jak pisał Django pół roku temu. :lapka:

Edytowane przez Papaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.