Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

http://m.pclab.pl/news64653.html

Serwis Kotaku dotarł do testerów gry Batman: Arkham Knight, którzy twierdzą, że Warner Bros. dobrze znał stan pecetowej wersji na kilka miesięcy przed premierą. Wydawca nic jednak nie zrobił i zdecydował się na wprowadzenie słabej jakościowo edycji PC, którą następnie wycofał ze sprzedaży, po prawdziwej burzy jaka rozpętała się na forach i na platformie Steam.

Redaktorzy portalu Kotaku przeprowadzili małe śledztwo dotyczące pecetowej wersji gry Batman: Arkham Knight. Dotarli do kilku osób, które brały udział w testach jakości produkcji, które mają oczywiście miejsce przed wydaniem tytułu na rynek. Według ich relacji, Warner Bros. od miesięcy znał stan pecetowej edycji nowej gry Rocksteady, ale i tak zdecydował się na jej wprowadzenie na rynek. Wiele kontrowersji wywołał też materiał Nvidii dotyczący technologii dostępnych w grze, który można obejrzeć w 60 kl./s, podczas gdy tytuł oferuje standardowo blokadę na 30 kl./s.

Zaś autentycznie grę testowało 10 ludzi :yao:

Innymi słowy, nihil novi. Warner Bros po prostu dołączył do gangbangu uprawianego przez wydawców na PC-cie, i jeszcze przybił piątkę z Nvidią podczas DP ;)

ej, ale wez uważaj bo ci sie laser w ps2 po raz 8. spali z tej spiny

swoją drogą ciekawe ilu japonczyków testuje wadliwość ich sprzętu zrobionego z butelek po oranżadzie Helena. To już nie jest ganbang? Poczekam tylko aż kupisz konsole i przekonasz się na własnym portfelu 

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ten news ma z pięć dni, problemy już naprawione a grę ograło już pewne z milion albo więcej ludzi. A najbardziej boli dupa Mendrka z PS3 który gierkę ogra w 2023 i szybciutko sprzeda dalej xD

PS2 wypromowało online xDDDD

Opublikowano

Ale mnie kompletnie nie obchodzi, co jest na twojej maszynie do pisania, tylko nie kręć na temat wersji konsolowej, jakby klatki mocno spadały, a gra nie miała AA.

Mnie kompletnie nie obchodzi, że dla ciebie dropy i pseudo AA jest fajne :-)

Opublikowano

Ten news ma z pięć dni, problemy już naprawione a grę ograło już pewne z milion albo więcej ludzi. A najbardziej boli dupa Mendrka z PS3 który gierkę ogra w 2023 i szybciutko sprzeda dalej xD

Raven jak rozjechał. :fsg:

the_attack_of_the_giant_crow_by_fat_hade

Opublikowano

jako tako działała, ale zdarzały się crashe i widoczne były braki niektórych efektów

czy komuś udało się rozwiązać problem z teksturami niskiej jakości

to cholerne zacinanie się, nie można przez to grać i chyba w plikach ini wszystko włączałem i wyłączałem, a i tak cieło

po patchu można wyłączyć rozmycie, ale to nic nie daje

na steam jest temat z całą sekcją ustawień TextureStreaming z bmengine.ini, może spróbuj

---

PC gaming, tak bardzo, bardzo gardzę.

Opublikowano

wtf XDDD

Opublikowano

ale beka, ktos jeszcze wogule w to gra?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Teraz niby byl jakis zlot fanów Minecrafta.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ale... ale to nie jest kruk tylko wrona ;f

Opublikowano

Potwierdzam, to nie kruk

Opublikowano

Dlatego mnie to tak bawi XD

Opublikowano

Ale... ale to nie jest kruk tylko wrona ;f

A w mordę chcesz?   :shotgun:

ADXQA4k.jpg

Opublikowano

Taka pogoda, a wy o (pipi)ach :obama:

Opublikowano

Rozumiem, w takim razie pogadajmy o pogodzie.

Aleeeee ciepło dzisiaj :obama:

Opublikowano

aż strach ps4 odpalać.

zebys wiedzial, wczoraj z pawciem zagralismy jakies 40 minut i konsole tak wyly ze trzeba bylo wylaczyc :obama:

Opublikowano

dremel%C2%AEdsm20-3652.jpg

i problem z głowy

Opublikowano

U mnie cichutka, choć temperatury wzrosły nawet do 44 stopni na APU.

Greatness now, polecam 10/10

2edtyfq.jpg

W fabrycznej konsoli musi być piekło na ziemi.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

aż strach ps4 odpalać.

zebys wiedzial, wczoraj z pawciem zagralismy jakies 40 minut i konsole tak wyly ze trzeba bylo wylaczyc :obama:

Sony dba o graczy i ich zdrowie. 40min pykania, potem komunikat szumem,że pora na przerwę.

Opublikowano

PS4 to tak naprawde tajny program kosmiczny Sony, tylko czekac az wszystkie odleca zalozyc jakas kolonie na marsie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.