Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak to było 35fps w multi boty?

I dla przypomnienia...

Dżungla pełna jest paproci uginających się pod ciężarem postaci, a atmosferę buduje też świetne oświetlenie i efekty. Imponuje szczegółowość kolejnych warstw roślinności, a aspekt ten wydaje się być na PS4 ważniejszy niż kiedykolwiek - zwłaszcza w trybie sieciowym. Podłoże jest pełne detali, a gdzie indziej widać wirujące na wietrze liście czy pyłki kwiatów. Mapa jest przez to bardziej żywa, nawet gdy na moment zwolni akcja.

Oprawa graficzna nadal jest świetna: od ogromnej liczby efektów cząsteczkowych (wliczając w to eksplozje czy dym), do oświetlenia w dżungli. Twórcy dobrze dobrali kompromisy, radykalnie zwiększając płynność bez utraty wielu graficznych smaczków z kampanii.

:banderas:

oraz

Otwarte tereny w trybie Warzony wyglądają na wyjęte z poprzedniej generacji, z nieostrą roślinnością i filtrowaniem przypominającym Afrykę w Halo 3.

:yao:

I kolejny raz rzeczywistość sprowadziła botów na ich miejsce, czyli na dno szamba :kaz:

Piękna generacja, można ją określić jednym gifem.

Xbox-one-fail-bascket.gif

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

YETI, dupka boli po utracie kolejnego "Exa"? Mowa o Rocket League :kaz:

Nawet tego nie ściągałem, a był za free w PS+. Czas na multi przeznaczam min. na tą grę

:banderas:

tak słabo z tą konsolą, że od 2,5 roku nie ma innego multi?

Opublikowano

http://gifyu.com/images/Uncharted4NadineR.gif

Jak ta gra wyglada, matko bosko spencerowska :obama:

To cut scenka na silniku gry tak samo jak intro z E3 2014?  co także oznacza że gra momentami wygląda dokładnie tak samo :obama:

Beta Uncharted multi wygląda tak samo lub lepiej od Star Wars Battlefront, cieżko ocenić po 2 mapkach, to co dopiero single w 30fps :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek uncharted zawsze miało cut scenki na silniku gry nie wiem czemu sie podniecasz

Opublikowano

Bo nie grał w poprzednie :kaz:

Opublikowano

tak słabo z tą konsolą, że od 2,5 roku nie ma innego multi?

To multi jest tak dobre, że nie potrzebuje xone i halo 5. A pamiętam jak forumowi specjaliści nabijali się z tego multi przed premierą. Sam pisałeś że pewnie padnie po miesiącu, a tu co... mesjasz, w którego gra się do dziś, a drugi sezon polskiej ligi zebrał 21 drużyn.

W marcu dojdzie zapewne równie za(pipi)iste multi w U4, najlepszy multi w najlepszej bijatyce na rynku, 4 osobowy co-op w alienation i amplitude. Jak dobrze posiadać jedynego next gena na rynku.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z każdym kolejnym gameplayem zainteresowanie u4 spada, zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano

Z każdym kolejnym gameplayem zainteresowanie u4 spada, zobaczymy co z tego wyjdzie

Pewnie kolejna gra ND z takimi ocenami

Screen-Shot-2013-06-05-at-10.20.26-AM-59

Ale wiadomo, gry po wyżej średniej 90 tylko na konsolach Sony, bo u microsyfu tylko crapy na 8 z grafika z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Pewnie tak będzie bo już od dawna strasznie zawyzaja oceny

Opublikowano

ktoś ma przeróbkę tej planszy z ocenami last of us co oceny poprzerabiali na forumkowe? xd

Opublikowano

ehh The Last of Us, piękna gra. Szkoda, że sony zaciągnęło ND do robienia kolejnej części skaczącego downa, zamiast pozwolić rozwijać się im artystycznie 

Opublikowano

Szkoda tylko ze multi zamieniło sie w pay 2 win :/

Opublikowano

Z tego będzie dobry mem.

Jade to chyba była naćpana lub ostro nawalona xD

Pewnie zle wydrukowali. Ale prawda jest taka,ze wszyscy wygladali jak by byli nacpani/nawaleni.  

A yeti dalej widze,ze ma wy(pipi)ane ze sony dyma klientow byle by mu dali uncharted :D Boze jak ja gardze takimi graczami.

Opublikowano

Grał, jestem teraz w połowie 3 części :kaz:

Opublikowano

Prawilnie na PS3 grasz rozumiem, i nie wspierasz raka z przerzutami na PS4????

Opublikowano

Niestety dla niego nie ma juz ratunku zklapiony do reszty  :(

Opublikowano

Figus,dobry zart.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Co poszło nie tak?

No ku.r.wa nie wiem

e2tfsopk96k6.jpg

:kaz:

Widzę, ze dupa musiała mocno zaboleć od tych 60fps w U4, bo w końcu miało być 35fps, taka była beka, a wyszło tak jak zawsze xDDD. Wezyrku, powiedz mi jakie brednie? Ja wiem, że boli cię, że x-nikogo zupełnie nikogo, nawet w usa podczas czarnego piątku, a gejlo 5 obok assassina i nowego TR jest największym sprzedażowym rozczarowaniem. W końcu ile można ludzi karmić tym guwnem wyglądającym jak afryka z halo 3 w hd? Na całe szczęście gracze nie są ślepi i gejlo skończy tak jak assassyn. Także nawet bez większych eksów na końcówkę roku z wyjątkiem dodatku, który ma wyższą średnią niż 99,99% gier na xone, PS4 sprzedaje się świetnie. Czy jestem zdziwiony takim faktem? Oczywiście, że nie, skoro na jednej platformie mamy gry wyznaczające nowe standardy graficzne i ośmieszające tytany, gdzie 90% gier ma o 44% więcej pikseli niż wersje na x-niedorobionego, po prostu gracze wybierają lepszy produkt, gdzie gry chodzą np. w 1080/30, a nie 900p ze spadkami do 15 czy 0fps xD. Wiem, że tobie i twoim kolegom trudno się odnaleźć w nowej rzeczywistości, zwłaszcza, że x360 był bardzo udaną konsolą. Naprawdę współczuje, że microsyf wydal takie guwno, spadek z ekstraklasy do poziomu okręgówki. Także jeszcze raz, jakie bzdury, przecież to są czyste, brutalne dla was fakty. Zawsze możesz spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie, "czas zakończyć to głębinowe nurkowanie w szambie, czas na salony, kawior, czystą kokaine i ekskluzywne prostytutki, czas na nową generacje". Może znajdę jakieś miejsce dla ciebie na mojej liście znajomych i razem pogramy w jakieś gry. Rozkład jazdy na 2016 zaczynamy od Alienation, Amplitude, SFV, U4 i Witness, będzie jeszcze lepsza wersja DSIII, w dalszej częsci roku będzie jeszcze lepiej. Zapraszam.

Tak, nowa generacja tylko u Sony.

http://gifyu.com/images/Uncharted4NadineR.gif

:obama:

A boty trzepią do tego

20151009170156.jpg

:yao:

RÓŻNICA GENERACJI.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A jak wydają kolejna Forze, do której dodadzą kilka nowych aut, te same trasy tylko upiększone to jest wszystko ok?  :rotfl:

Opublikowano

yeti 

giphy.gif

Opublikowano

W TB jest przynajmniej fajny gameplay i sexy laseczka, a w U4 strzelanie z kapiszonów i skakanie jak upośledzony pseudo śmieszkiem.

Opublikowano

AUZZKfO.jpg

GmbfIoc.jpgE9LHREq.jpg

dobra sreti teraz ty daj swoje screeny z uncharted w 1080p xddd

Opublikowano

Jakie screeny gra jeszcze nie wyszła :) Tomb Raider to najpiękniejsza gra akcji tego roku. I technicznie 0 spadków 0 zawiech etc i graficznie grobowce czy tundra goty.  Jeżeli Uncharted zapewni mi 26 h godzin tak fajnych wrażeń jak w tym roku Tomb Raider to pogadamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.