Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

najpierw sfiksował robot w fabryce VW i zabił pracownika a teraz ps4 szykują inwazję. gdzie jest kyle reese kiedy jest potrzebny.

Opublikowano

moja o dziwo przestała wyć, ale może to wina tego, że się przeprowadziłem i mam teraz okna od ulicy :reggie:

Opublikowano

odpaliłem swoją i co?

i nic :xboss:

Opublikowano

Eee tam głupoty gadacie konsola mi się nie nagrzewa max 40-50 C* mimo ze w norze mam 31C* tak że macie kijowe yebadełka.

Ps MGSV na X tez w 1080p/60fps.. ta mityczna moc ps4,mam deja vu z poprzedniej generacji i już legendarnej mocy ps3 :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ja pamietam jak moj xbon szumil na potege gdy tylko byl wlaczony :obama:

Opublikowano

Mi wczoraj zwieche zrobilo te plejstejszon, gralem w batmanka i zawiesila sie konsola,nic nie moglem zrobic. Reset nie pomagal,plyty nie moglem wyciagnac,walilem piescia w naped i rzucilem padem o ziemie i go troche polamalem

339r56q.jpg

Wk.urw.iony wyjalem wtyczke i spakowalem tego szrota rozmazanego do pudla i pogrywam sobie w Forze Horizon 2 NA PRAWILNYM NEXT GENIE

Zrobilem nawet filmik ale jest zbyt brutalny zeby go pokazywac :shotgun:

#TYLKOXBOX

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dlaczego mam wrazenie ze nie pierwszy raz widze to zdjecie?

Opublikowano

Ten pad wyglada jakby był uwalony tłuszczem czy tylko na fotce tak wyszedł...

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ps MGSV na X tez w 1080p/60fps.. ta mityczna moc ps4,mam deja vu z poprzedniej generacji i już legendarnej mocy ps3 :P

Nie.

PS4 nie ma też mitycznej mocy. Jest po prostu mocniejsza od X0.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

porozmawiajmy o wazniejszych rzeczach

lepiej cala blond czy nie?

10418955_510440179103229_284857520691326

#4theplayers

Opublikowano

Plastik jakościowo na poziomie ps4. 

Opublikowano

Ten pad wyglada jakby był uwalony tłuszczem czy tylko na fotce tak wyszedł...

Za duzo doritosow i mountain dew

Opublikowano

Brałbym jak Sony za Shenmue na kickstarterze

Edyta: I się wpierdzielił z doritosami... btw. przecież to zdjęcie jest stare jak świat, albo już widziałem bardzo, bardzo podobne, nawet tak samo się ten trigger świecił od spoconych łap.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

iPhone 4s xD. Jaka bieda.

Opublikowano

A właściwie co jest nie tak z IPhone'em 4S i dlaczego kręcicie bekę z kogoś, bo nie zmienia telefonu dwa razy do roku?

Opublikowano

Ale zakochałeś sie w niej czy o co chodzi ?

Opublikowano

kubson, no oczywiście, że zakochał się w kolejnym plastiku od sony jak to ma w zwyczaju. :)

Opublikowano

Ale zakochałeś sie w niej czy o co chodzi ?

Pewnie ma iPhone 4S

Opublikowano

A właściwie co jest nie tak z IPhone'em 4S i dlaczego kręcicie bekę z kogoś, bo nie zmienia telefonu dwa razy do roku?

I tak nie włożysz jej chu,ja w mokrą ci,pkę wiec nie białorycerzuj.

Opublikowano

Czyli jednak hejtujecie bez powodu i bez sensu. Laska w materiałach PS Polska Extra wypada dobrze - często lepiej niż mniej wyględne pindy na zagranicznych kanałach, więc jak się nie można przyczepić merytorycznie, to pozostaje makijaż, telefon albo "twarz myślą nieskalana". Foruming komentarze na pudelku-tier niestety.

No i naprawdę jestem ciekaw, co jest nie tak z 4S (mam androida).

Opublikowano

Czepiają się laski bo ma iPhone'a 4S :facepalmz: 

Boże, ten temat upadł tak nisko :(

Opublikowano

Czyli jednak hejtujecie bez powodu i bez sensu. Laska w materiałach PS Polska Extra wypada dobrze - często lepiej niż mniej wyględne pindy na zagranicznych kanałach, więc jak się nie można przyczepić merytorycznie, to pozostaje makijaż, telefon albo "twarz myślą nieskalana". Foruming komentarze na pudelku-tier niestety.

No i naprawdę jestem ciekaw, co jest nie tak z 4S (mam androida).

Jakoś nie widzę aby klapy jarały się jej warsztatem dziennikarskim, tym jak świetnie jest przygotowana do wywiadów oraz jak ogromną posiada wiedzę branży

Zamiast tego wrzucacie tu bezmyślne jej foty jakich setki w internecie, co jest najlepszym dowodem tego, że nie traktujecie jej jako poważnej dziennikarki, ale raczej widzicie ją jako Króliczka Playstation, co klasyfikuje was na poziomie mentalnym gimbazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.