Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nioh,Yakuza 0 i KoF XIV to sa tylko CONSOLE EXCLUSIVE :D

9c1jCQl.pngs0rwlVo.png

59aYU9I.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze rozumiem. Gosc założyl koszulke Crasha...i nie ma zadnego crasha? :Coolface:

Opublikowano

Dobrze rozumiem. Gosc założyl koszulke Crasha...i nie ma zadnego crasha? :Coolface:

Ktos życzliwy podsumowałby w punktach co pokazali? Na zakupkach byłem.

Gość wyszedł w koszulce Crasha i nie zapowiedzieli niczego z tym związane. xD
Tak, nie pokazali.

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Sama konfa to potężna porcja beczuni i żenady, zero exów no chyba że ktoś jara się chińskimi bajkami dla 6 latków, gry na VR wyglądają jak na Amigę 500. 

Dwie godziny jeszcze gorszej porażki niż rok temu....dobra pośmialiśmy się z niebieskiego szamba i wystarczy, pora wracać do nadkonsoli XO i porządnych gier  :)

btw. jeszcze to opłacona publiczność z pracowników $ony która na co 4 zdanie klaskała i wyła, nawet na zapowiedzi season passów przed premierą czy gierkę z androida xDDDDD

Opublikowano

Teraz to nie jest #4theplayers. To #4thetrollers. ;)

Opublikowano

I jeszcze FF VII slasherek. Dla mnie szok i niedowierzanie ze ludziom ten twór sie podoba.

Opublikowano

Zabawne, że takie Uncharted będzie miało bardziej rozbudowane dialogi niż Fallout xd

Opublikowano

No i wyjdzie także na XONE i PC. xDDDDDDDD

Opublikowano

pfff wystarczy wersja amerykańska z amazona

Opublikowano

rip nobody [*]

Opublikowano

wszyscy, którzy byli realistami, chcieli dostać choć ang. suby w cyfrowej wersji. i to w końcu się stało. ta seria słabo się sprzedawała w UE. ceny na amazonie i tak wychodzą często na to samo, lub i mniej.  :dunno:

Opublikowano

Przecież konsola jest region free.

Opublikowano

Cóż, konfa i tak dotyczyła jedynej ugruntowanej, dominującej, i pewnej przyszłościowo platformy dla core gamerów. Boty i rycerzyki przypominają teraz tych żuli, co to komentują "e patrz, hehe ten to garniaczek, a buty to ma brudne".

Ogółem konfa sprcyficzna targetowo. Target ten dostarcza kasy na inne produkcje. Mimo to i tak pare rakiet było. Kurcze, i mimo wszystko serce mi mocniej zabiło przy Eagle Fly (Journey 2?), oraz przy Axe Combat 7 :) Latanie VR musi ryć beret ;)

Opublikowano

Ale to i tak strzal z plaskacza. Wyjsc w koszulce Crasha i nic nie zapowiedziec z niego to zenada. Mimo to i tak PS4life

Opublikowano

Cóż, konfa i tak dotyczyła jedynej ugruntowanej, dominującej, i pewnej przyszłościowo platformy dla core gamerów. Boty i rycerzyki przypominają teraz tych żuli, co to komentują "e patrz, hehe ten to garniaczek, a buty to ma brudne".

Ogółem konfa sprcyficzna targetowo. Target ten dostarcza kasy na inne produkcje. Mimo to i tak pare rakiet było. Kurcze, i mimo wszystko serce mi mocniej zabiło przy Eagle Fly (Journey 2?), oraz przy Axe Combat 7 :) Latanie VR musi ryć beret ;)

Ty nie masz ps4,juz widze jak kupisz VR :dynia: Reszte szkoda komentowac bo to typowe twoje brednie ktore szkoda komentowac.

PSX201_troll_zpsss6wxtbk.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ale to i tak strzal z plaskacza. Wyjsc w koszulce Crasha i nic nie zapowiedziec z niego to zenada. Mimo to i tak PS4life

Może po prostu lubi tę koszulkę.

Opublikowano

A historii tej koszulki i tak byś nie zrozumiał

Opublikowano

PS4 nabędę. Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Ale mój stan posiadania nie ma tu znaczenia. Dominacja Playstation 4 to fakt. Konsola zamiata każdy ważniejszy moment roku (ostatnio Black Friday). XO to samolot z wyłączonym silnikiem - załoga desperacko manewruje, ale w końcu spadnie. PC to ruska awionetka - lata jak lata, i nikt jej serio nie traktuje.

Mam tylko nafzieję kupić PS4 zanim XO zamknie teatrzyk i stanie się "legacy platform" ;)

Opublikowano

PS4 nabędę. Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Przecież ten szrot i tak jest tani cebulo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.