Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nioh,Yakuza 0 i KoF XIV to sa tylko CONSOLE EXCLUSIVE :D

9c1jCQl.pngs0rwlVo.png

59aYU9I.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze rozumiem. Gosc założyl koszulke Crasha...i nie ma zadnego crasha? :Coolface:

Opublikowano

Dobrze rozumiem. Gosc założyl koszulke Crasha...i nie ma zadnego crasha? :Coolface:

Ktos życzliwy podsumowałby w punktach co pokazali? Na zakupkach byłem.

Gość wyszedł w koszulce Crasha i nie zapowiedzieli niczego z tym związane. xD
Tak, nie pokazali.

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Sama konfa to potężna porcja beczuni i żenady, zero exów no chyba że ktoś jara się chińskimi bajkami dla 6 latków, gry na VR wyglądają jak na Amigę 500. 

Dwie godziny jeszcze gorszej porażki niż rok temu....dobra pośmialiśmy się z niebieskiego szamba i wystarczy, pora wracać do nadkonsoli XO i porządnych gier  :)

btw. jeszcze to opłacona publiczność z pracowników $ony która na co 4 zdanie klaskała i wyła, nawet na zapowiedzi season passów przed premierą czy gierkę z androida xDDDDD

Opublikowano

Teraz to nie jest #4theplayers. To #4thetrollers. ;)

Opublikowano

I jeszcze FF VII slasherek. Dla mnie szok i niedowierzanie ze ludziom ten twór sie podoba.

Opublikowano

Zabawne, że takie Uncharted będzie miało bardziej rozbudowane dialogi niż Fallout xd

Opublikowano

No i wyjdzie także na XONE i PC. xDDDDDDDD

Opublikowano

pfff wystarczy wersja amerykańska z amazona

Opublikowano

rip nobody [*]

Opublikowano

wszyscy, którzy byli realistami, chcieli dostać choć ang. suby w cyfrowej wersji. i to w końcu się stało. ta seria słabo się sprzedawała w UE. ceny na amazonie i tak wychodzą często na to samo, lub i mniej.  :dunno:

Opublikowano

Przecież konsola jest region free.

Opublikowano

Cóż, konfa i tak dotyczyła jedynej ugruntowanej, dominującej, i pewnej przyszłościowo platformy dla core gamerów. Boty i rycerzyki przypominają teraz tych żuli, co to komentują "e patrz, hehe ten to garniaczek, a buty to ma brudne".

Ogółem konfa sprcyficzna targetowo. Target ten dostarcza kasy na inne produkcje. Mimo to i tak pare rakiet było. Kurcze, i mimo wszystko serce mi mocniej zabiło przy Eagle Fly (Journey 2?), oraz przy Axe Combat 7 :) Latanie VR musi ryć beret ;)

Opublikowano

Ale to i tak strzal z plaskacza. Wyjsc w koszulce Crasha i nic nie zapowiedziec z niego to zenada. Mimo to i tak PS4life

Opublikowano

Cóż, konfa i tak dotyczyła jedynej ugruntowanej, dominującej, i pewnej przyszłościowo platformy dla core gamerów. Boty i rycerzyki przypominają teraz tych żuli, co to komentują "e patrz, hehe ten to garniaczek, a buty to ma brudne".

Ogółem konfa sprcyficzna targetowo. Target ten dostarcza kasy na inne produkcje. Mimo to i tak pare rakiet było. Kurcze, i mimo wszystko serce mi mocniej zabiło przy Eagle Fly (Journey 2?), oraz przy Axe Combat 7 :) Latanie VR musi ryć beret ;)

Ty nie masz ps4,juz widze jak kupisz VR :dynia: Reszte szkoda komentowac bo to typowe twoje brednie ktore szkoda komentowac.

PSX201_troll_zpsss6wxtbk.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ale to i tak strzal z plaskacza. Wyjsc w koszulce Crasha i nic nie zapowiedziec z niego to zenada. Mimo to i tak PS4life

Może po prostu lubi tę koszulkę.

Opublikowano

A historii tej koszulki i tak byś nie zrozumiał

Opublikowano

PS4 nabędę. Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Ale mój stan posiadania nie ma tu znaczenia. Dominacja Playstation 4 to fakt. Konsola zamiata każdy ważniejszy moment roku (ostatnio Black Friday). XO to samolot z wyłączonym silnikiem - załoga desperacko manewruje, ale w końcu spadnie. PC to ruska awionetka - lata jak lata, i nikt jej serio nie traktuje.

Mam tylko nafzieję kupić PS4 zanim XO zamknie teatrzyk i stanie się "legacy platform" ;)

Opublikowano

PS4 nabędę. Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Przecież ten szrot i tak jest tani cebulo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.