Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli tak jak ostatnio pisalem. Sony dobija swoich klientow praktycznie codziennie. Kazdy inny produkt by padl, apsychofani beda z tym szrotem siedziec i prosic o wiecej. Pomyslec, po takiej miazdzacej kompromitacji na forumku dalej beda siedziec ludki only PS XD

Opublikowano

YETI zgodnie z przewidywaniami pojawił się po pierwsze z Mocarzem 2.0 w krwioobiegu (poprzednia wersja tej dopałki nie wywołuje takich halunów) a po drugie z solidną dawką promili po imprze, jaką sobie zafundował. Aż dziwne, ze nie posadził literówek w swoich bredniach, chyba ktoś mu to pisał pod bełkot, który wydobywał spod nosa... :yao:

EDIT: Szczególnie rozbawiło mnie to: "Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1"

Kunafak, jedyna seria bedaca prawdziwym systemsellerem na konsole tej chińskiej firemki, a on sie dopiero teraz ma zamiar z nia zapoznac! Leżęęęęęę!

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ehhh... miec kupione na ps3/vite/psp, nie miec kupione na PS4 :beksa:

y4yNduQ.png

Opublikowano

Trzeba drugi raz kupować? xDDD

Opublikowano

50zł za grę z PSXa mimo że kupowało się ją wcześniej?  :bad:

Opublikowano

Jak już pisałem... #4thetrollers. ;)

Opublikowano

no chyba z 5 razy

Jak już pisałem... #4thetrollers. ;)

Opublikowano

Na ps4 ff7 to jest port z pc, takze chyba sie klapy nie dziwia ze musza zaplacic drugi raz, przeciez placenie za porty z pc to ich najwieksze hobby :reggie:

Opublikowano

fanek założył temat MLB The Show w dziale szrota4 bez gier, czego ta gimbaza nie zrobi żeby podbić martwy dział   :daddy:

Opublikowano

Właśnie obejrzałem konferencje i mam pytanie, dokąd zmierzasz Knurze, dokąd zmierzasz x-taczerze? Team Ninja i Epic tak mocno kojarzone z marką x-box, teraz tworzą ekskluzywne gry na Nadkonsole. Powoli już wszyscy mają wy(pipi)ane na tego trupa, gdzie taka marka jak TR czy gejlo sprzedają się mocno poniżej oczekiwań, więc nic dziwnego, że mało kto chce wchodzić do tego szamba. Już nic nie uratuje tej pomyłki technologicznej, miło było was poznać microsyf na rynku konsolowym, żegnajcie. :kaz:

A co tam w Królestwie Niebieskim? Dom dla fanów jrpg, FFVII (jak to wygląda! 0___o), Persona 5, Ni No Kuni, normalnie dominacja jak za czasów PSX. Ni-Oh, o mój boże, jak bym widział nowe Ninja Gaiden, ale to będzie niszczyciel. Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1. Co tam jeszcze? Jeżeli jest Amplitude, to jest i nowy REZ! :banderas:

Obiecany update

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Paragon

Ni No Kuni 2

REZ

Ace Combat 7

To jedziemy:

Valkyria - Jedynka wyszla na pc wiec pewnie i ta tez wyjdzie
Paragon - Wychodzi na PC
Ni No Kuni 2 - Gra zapowiedziana jako PS4 Console debut wiec wychodzi na innej/ych platfromach
NioH -  NA PSX gra pokazano jako PS4 console exclusive a nie ONLY on PlayStation wiec bardzo prawdopodobne,ze gra wyjdzie na PC
The King of Fighters - Na PSX gra pokazano jako PS4 console exclusive a nie ONLY on PlayStation wiec bardzo prawdopodobne,ze gra wyjdzie na PC
Yakuza 0 -  Na PSX gra pokazano jako PS4 console exclusive a nie ONLY on PlayStation wiec bardzo prawdopodobne,ze gra wyjdzie na PC
FFVII  - Wychodzi na innej/ych platfromach
REZ - Serio?
Ace Combat 7 - Troche szkoda. Ale ja osobiscie wole FSX/X-Plane

A z tego twojego obrazka to:

No Man's Sky - Na PC
Boundless - Na PC
Firewatch - Na PC
SFV - Na PC do tego gra jeszcze nie wyszla i zapowiedzieli season pass i wydaje mi sie,ze tlumacz powiedzial,ze season pass jest tylko na rok 2016 :D
The Wintess - Na PC i IOS
HellBlade - Na PC
Shenmue 3 - Na PC

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Yakuza na pc xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czyli tylko PC.

Wychodzi na to ze konfa Sony była tak naprawde skierowana do graczy PC. Sony takie dobre :banderas:

Opublikowano

Zaq straszny szał macicy masz o te konfe, była słaba ale bez przesady. Z yakuzą chodzi o to, że wychodzi też na ps3 czyli console exclusive jest nazwany a nie, że wyjdzie na PC. Ni no kuni 2 też zapomnij, Valkyria wyszła po 7 latach od premiery na PC także też się nie ma co spuszczać. A co do REZa to ku,rwa szanuj jeden z najlepszych tripowych doświadczeń jakie możesz sobie wymarzyć na VR musi być kosmos.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Właśnie obejrzałem konferencje i mam pytanie, dokąd zmierzasz Knurze, dokąd zmierzasz x-taczerze? Team Ninja i Epic tak mocno kojarzone z marką x-box, teraz tworzą ekskluzywne gry na Nadkonsole. Powoli już wszyscy mają wy(pipi)ane na tego trupa, gdzie taka marka jak TR czy gejlo sprzedają się mocno poniżej oczekiwań, więc nic dziwnego, że mało kto chce wchodzić do tego szamba. Już nic nie uratuje tej pomyłki technologicznej, miło było was poznać microsyf na rynku konsolowym, żegnajcie. :kaz:

A co tam w Królestwie Niebieskim? Dom dla fanów jrpg, FFVII (jak to wygląda! 0___o), Persona 5, Ni No Kuni, normalnie dominacja jak za czasów PSX. Ni-Oh, o mój boże, jak bym widział nowe Ninja Gaiden, ale to będzie niszczyciel. Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1. Co tam jeszcze? Jeżeli jest Amplitude, to jest i nowy REZ! :banderas:

Obiecany update

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Paragon

Ni No Kuni 2

REZ

Ace Combat 7

To jedziemy:

Yakuza 0 -  Na PSX gra pokazano jako PS4 console exclusive a nie ONLY on PlayStation wiec bardzo prawdopodobne,ze gra wyjdzie na PC

Zaqair, ja wiem,że jestes rdzewiakiem do szpiku kosci, ale w całym dającym się ogarnąć Wszechświecie nie istnieje tyle energii, aby tak zakrzywić rzeczywistość, zeby Yakuza 0 wyszła na rdzę :yao:

Opublikowano

Zaq straszny szał macicy masz o te konfe, była słaba ale bez przesady. Z yakuzą chodzi o to, że wychodzi też na ps3 czyli console exclusive jest nazwany a nie, że wyjdzie na PC. Ni no kuni 2 też zapomnij, Valkyria wyszła po 7 latach od premiery na PC także też się nie ma co spuszczać. A co do REZa to ku,rwa szanuj jeden z najlepszych tripowych doświadczeń jakie możesz sobie wymarzyć na VR musi być kosmos.

W bledzie Bluber jestes. Jak cos wychodzilo na ps3/vite to bylo pokazane only on playstation . Zobaczymy. Sega juz dawno mowila,ze bedzie wydawala gry z konsol na pc. Jak wyjdzie to wyjdzie nie wyjdze to nie wyjdzie. Co do REZ,chodzilo mi o to,ze Yeti zawsze sie spuszcza jaka to za(pipi)ista grafika na ps4 jest a tutaj zapowiadaja gre ktora sredniej klasy telefon uciagnie. Ja naprawde mam wy(pipi)ane czy wyjdzie Yakuza na pc,w przeciwienstwie do Yetiego nie jaram sie czyms w co nigdy nie gralem.

Console Exclusive = Also on PC, but [insert console here] is the only console that the game will be available on.

Console Debut = Timed exclusive. It'll be out on [insert console here] first, & will go to other consoles at a later date.

bYS04AJ.png

https://steamdb.info/depot/366561/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Co do Valkryii to ogrywam teraz backlog i gram własnie w Valkyria Chronicles. Na scenkach mam ochotę to wyłączyć bo są tak infantylne, że wstyd mi to oglądać więc już widzę jak Yeti po sesji w nowego pif pafa dla silnie heteroseksualnych mężczyzn siada przed swoim 55' telewizorem i jara się chińską bajką xD

Opublikowano

Wciąż mniejszy wstyd niż grać w csa

Opublikowano

Dobra cena tego Season Passa do SF5. Całe 29.99 eurosów. Capcom z Sony popłynęli ostro.

Opublikowano

Dobra cena tego Season Passa do SF5. Całe 29.99 eurosów. Capcom z Sony popłynęli ostro.

I to season pass na rok 2016

https://youtu.be/nCuMLqEiiws?t=34m25s

Opublikowano

Wciąż mniejszy wstyd niż grać w csa

Jeszcze kilka miesięcy i jazda na ESL One 2016  :banderas:

No ale cóż, niektórzy jeżdzą na imprezy gamingowe a inni siedzą w domu pałując wiplera pod chińskie rysowanki, różni są ludzie  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.