Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

kolejny gwóźdź do trumny xboxa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jaka mobilizacja sony defense force bo ragus zazartowal sobie z telefonu xd

no ale i tak na ifonie sa lepsze gry niz na ps4

Opublikowano

Ciekawe, że żaden klap nie zauważył, że iphone 4s to nie Xperia Z3 z obsługą remote-play na PS4.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale Baron Xboxa szuka właśnie nowej pracy i jedną z typowanych dla niego propozycji jest Playstation Polska.

To byłby twist na miarę dekady...

ale wiesz, że to jest #beka #heheszki bo jego odejscie z pracy nie ma nic wspólnego z xboxem?

Opublikowano

No nie ma, ale sam wypisał te propozycje na fejsie, bo ogólnie to on pracował w jakiejś agencji. Kto wie, może los okaże się przewrotny i baron Xboxa stanie się paniczem Playstation? ;)

Opublikowano

No moim zdaniem traci wtedy jakąkolwiek wiarygodność, ostatnie 10 lat gloryfikował xboxa a teraz miałby z plejstejszon biegać? Drugi maciomaniak.

Tylko, że Zbyszkowi przynajmniej by zapłacili :pawel:

Opublikowano

To dlugo przygotowywany misterny plan zniszczenia Playstation od srodka.

Najpierw udawanie ze tylko Sony, potem praca w Playstation a na koniec wysadzi sie w siedzibie Sony w imie Xboxa.

Opublikowano

tak bardzo wazne jaka konsole promuje zbyszek i kinga, bez nich nie wiedziałbym na czym grac

Opublikowano

Mendrek ty nawet widzę nie wiesz czemu on wypisał te "miejsca pracy". 

Cytując:

Wątek tego co dalej to już kompletny kosmos. Podobno ktoś, gdzieś tam robił zakłady o moje przyszłe miejsce pracy. Wnioskując po wszystkich komentarzach, które pojawiły się w temacie, ludzie obstawiają następująco (kolejność według liczby głosów):

:reggie:

Opublikowano

No ale rozpatrywał każdą z tych opcji.

3. PlayStation Polska - musiałbym chyba im płacić za to niemałe pieniądze, ale jakaś pokrętna logika w tym jest

Także zawsze jest szansa na to, by Zbigniew wybrał najlepiej...

Opublikowano

Dla dobra CW chcialbym aby pracowal w Playstation,

Ekipa z Lemonka, Fankien, pokrytymwstydem i choragiewka Maciem, klasyfikuje sie raczej do cyrku niz na konsolowa wojne.

A zreszta, co za roznica Cyrk czy CW to prawie to samo

Opublikowano

To Maciomaniak już u niebieskich ? Coraz więcej transferów. Pamiętam jak kupowałem ps4, to przebiegały raczej w zieloną stronę, a teraz trend się zmienia. Świadomi konsolowcy wybierają najlepszą konsolę do gier.

Opublikowano

xddddd

Opublikowano

No jak można xbona kupić?  :dog:

Opublikowano

To Maciomaniak już u niebieskich ? Coraz więcej transferów. Pamiętam jak kupowałem ps4, to przebiegały raczej w zieloną stronę, a teraz trend się zmienia. Świadomi konsolowcy wybierają najlepszą konsolę do gier.

rrpgWcT.gif

Opublikowano

Cosmos jaki zaplon ze Macio to choragiewka xd

Opublikowano

Można, a nawet trzeba. Ja to w ogóle po Gamescomie, a najpozniej w okolicach wrzesnia przewiduję masowy Sonyexit klapów :fsg:

Opublikowano

chorągiewizm i betonizm tak samo "fajne"

Opublikowano

Wcisnąć kup teraz, i następnego dnia cieszyć się np. Sunset Overdrive :fsg::banderas::shotgun::kaz::dog:

Opublikowano

Die Fahne - z niemieckiego flaga, h jest nieme wiec czytamy "fane". Macio to Fanek = alter = ban.

Opublikowano

Gdyby kompatybilność wsteczna dotyczyła każdego tytułu, w sensie, że wkładasz płyte z x360 i grasz to byłby poważny argument do kupna xboxa. Ogólnie to mamy już długi czas po premierze i eksów za wiele nie ma na jednej i drugiej platformie. Nie liczę tasiemców w postaci haloforzagirsy. Jednak ogólnie, głównie za sprawą multiplatform, generację uważam za udaną.  Mam w co grać.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Die Fahne - z niemieckiego flaga, h jest nieme wiec czytamy "fane". Macio to Fanek = alter = ban.

:obama: 

jak dla mnie to się trzyma kupy 

Opublikowano

Xbox to najlepsza konsola dla mnie ale ta wsteczna kompatybilność to raczej będzie porażka. Emulacja procesora z xboxa 360 (3 x 3.2GHz PPC) na procku z One (8 x 1.6GHz x86) nie ma szans w starciu z lepszymi grami. Lepiej trzymać oryginalnego 360 w domu albo kupić za cenę 1 nowej gry.

Już na prezentacji na E3 było widac jak Mass Effect strasznie dropował.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Mass Effect przecież nawet na x360 chodzi jak guwno. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.