Opublikowano 4 lipca 20159 l ten typ co gra główną rolę przeje.bany jest, ma mordę socjopaty. drugi sezon zamówili swoją drogą już podczas tego kilkutygodniowego preview kiedy pierwszy odcinek wisiał w sieci.
Opublikowano 4 lipca 20159 l Autor ten typ co gra główną rolę przeje.bany jest, ma mordę socjopaty. drugi sezon zamówili swoją drogą już podczas tego kilkutygodniowego preview kiedy pierwszy odcinek wisiał w sieci. Pilot był petarda, ale z pierwszymi odcinkami często tak jest. Z założeniem tematu czekałem na drugi odcinek, nadal jest dobrze. Koleś faktycznie nieźle dobrany do roli. Edytowane 4 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 4 lipca 20159 l Też oglądam a miałem nie Dobry serial, pokazuje jak bardzo ludzkość idzie w złą stronę.
Opublikowano 4 lipca 20159 l Zapowiada się świetnie. Jeśli dadzą trochę z Girl with a dragon tatoo jeśli chodzi o alienację geeków to jestem za. Edytowane 4 lipca 20159 l przez Shankor
Opublikowano 7 lipca 20159 l Podobał mi się pilot i odpuściłem do czasu aż sezon się skończy. Moglibyście dać znać bez spoilerów czy w kolejnych odc. cała ta intryga dalej stara się być realistyczna czy może odpłynęli?
Opublikowano 13 lipca 20159 l no akurat watpie, taki motyw to tylko raz moze fajnie zadzialac, strasznie tanie by to bylo
Opublikowano 13 lipca 20159 l Serial spoko i można z drugą połówką oglądać. Broni się jako serial dla mas a nie dla geeków jednocześnie nie pokazując hakera w stylu ostatniego filmu Manna czy filmu z Angeliną Dobry główny aktor i ogólnie obsada poza Slaterem. Nie wiem może za wiele z nim filmów w latach 90 tych oglądałem ale cały czas przed oczami mam typka z robin hooda czy z true romance. Nie pasuje mi do roli hakera
Opublikowano 14 lipca 20159 l Serial jest świetny i choć to dopiero 3 odcinki to wierzę że będzie trzymał poziom. Co do odtwórcy głównej roli Remi Malek, po obejrzeniu pierwszego odcinka byłem pod wrażeniem jak odegrał tą rolę, niestety z ciekawości obejrzałem jego poprzednie role i to jest ta sama gra, w każdym cholernym filmie. Zresztą nie on pierwszy ma jeden i ten sam schemat
Opublikowano 14 lipca 20159 l Ale Malek, chociaż podobnie, to przynajmniej dobrze gra, a nie to co to małe guwno powyżej.
Opublikowano 15 lipca 20159 l no bo to jest taki jak to mówią "character actor". tacy też są potrzebni. Edytowane 15 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 16 lipca 20159 l uważajcie na pewna scene w epizodzie numer 3 Szczerze to uważam tą scenę za przegiętą i choć nie mam 9 lat odwróciłem głowę. Dla mnie to jest nienormalne i nie będzie to dla mnie normalnością