Opublikowano 5 listopada 20159 l Odcinek mial 43minuty a zlecialo mi to jakby mial 20min. Jak sie rozkrecilem to juz sie skonczylo niestety. Swiadczy to tylko o tym jak zaje.biscie sie to oglada. Poczatkowa scena w kiblu i mina Asha po tym jak lasce leb obkrecil sie wokol glowy a on ja dalej bierze od tylu rozpier.dala i nie moglem tez z tego ze Ash nadal pracuje w tym zje.banym markecie XD tylko ze jego nazwa zmienila sie na slabsza, bo wczesniej byl S-mart. Be smart buy in S-mart ten tekst rozwalal w trojce XD
Opublikowano 7 listopada 20159 l Jestem po powtórce pierwszego epizodu(oglądałem z dziewczyną) i po drugim. Jestem zachwycony, laska również Wstrzymywaliśmy mocz, żeby już obejrzeć odcinek do końca XD Ile jest zapowiedzianych odcinków?
Opublikowano 7 listopada 20159 l Szkoda, że nie mają praw do Army Of Darkness, i nawet nie mogą wprost mówić o wydarzeniach z tamtego filmu. Może kiedyś.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Czy to serio taka wielka strata dla serialu? Jakos mi to nie przeszkadza.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Mnie też nie bo nie widziałem jeszcze, donoszę tylko z obowiązku dziennikarskiego.
Opublikowano 8 listopada 20159 l @Masorz - dla mnie Armia Ciemności najlepsza z serii. Jest trochę inna niż poprzednie dwie i rozwaliła mnie osobiście na łopatki. Sceny na cmentarzu to klasa sama w sobie. Polecam nadrobić. 2 odcinek czeka na seans. Mało czasu.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Wujek a czy z któregokolwiek mojego posta wynika, że nie widziałem Armii Ciemności?
Opublikowano 9 listopada 20159 l Kurde, dlaczego te odcinki są takie krótkie i dlaczego trzeba tyle czekać na następny... :(
Opublikowano 9 listopada 20159 l Kur.wa kwikłem przy tym jak wjechali do chaty a potem przy obiedzie.
Opublikowano 9 listopada 20159 l 2 odcinek trzyma poziom. Czekam na więcej. Kamera z lufy i bieganie po ścianach rewelka.
Opublikowano 9 listopada 20159 l Odcinek 27 minut w tym powtorka z ostatniego i napisy poczatkowe/koncowe i robia sie 22minuty okolo. Szkoda, ze to jest tak krotkie. 40minut to na luzie powinno byc, tak jak w Vikingach i BB dajmy na to. Ogolnie odcinek zaje.bisty.
Opublikowano 9 listopada 20159 l Chyba nadszedł czas odświeżyć sobie pełnometrażówki, w tym roku jeszcze nie oglądałem. Dwójka to czołówka moich ulubionych obrazów. Edytowane 9 listopada 20159 l przez Czappi
Opublikowano 9 listopada 20159 l ta Xena to jest milfa nad milfy oddałbym duszę diabłu, żeby jej wylizać dupala xd Edytowane 9 listopada 20159 l przez Andżej
Opublikowano 15 listopada 20159 l Ja nareszcie obejrzałem pilota i jestem mocno usatysfakcjonowany. Wcześniej przejechałem sobie po Evil Dead 2 i Army of Darkness, po czym wczuwka była idealna Ash ma prawie 60 lat a badass jakich mało
Opublikowano 15 listopada 20159 l - Masorz z całym szacunkiem Danny Trejo ma więcej lat a bad assem jest ponad wszystkich z całym szacunkiem dla serii Evil Dead. - Polecam odświeżyć serię w 1080p od YIFY. - 3 odcinek czeka na obejrzenie, idę robić popcorn. - Gdyby ten serial trwał 40 minut mógłby lekko przynudzać, może bluźnię ale takie mam wrażenie.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Za krótkie te odcinki zdecydowanie, chyba poczekam trochę i obejrzę kilka naraz po prostu.
Opublikowano 15 listopada 20159 l ale to jest dobre bałem się że pomysłów wystarczy im tylko na pilota demon troche w klimatach hellraiser Edytowane 15 listopada 20159 l przez Shen
Opublikowano 15 listopada 20159 l Nowy odcinek trzyma poziom. Twórca ma niesamowitą wyobraźnię, lubię klimat starożytnych demonów i portali między wymiarami, rysowania magicznych znaków i kolejnych fantastycznych ujęć kamery okraszonych głupią miną Asha. No i jego poczucie humoru, rasistowskie żarciki. Czasem trochę suche kwestie ma ale dokładnie taki sam był lata temu. Sam Reimi rozjebał mi konstrukcję dzisiejszego wieczora. Wkręciłem się jak dzieciak. I poczułem tak, jak wiele lat temu, jakbym VHS oglądał bo ten serial mógł równie dobrze wyjść 20 lat temu. I to jest jego moc. Nie mogę się doczekać kolejnego epa. Mieliście tak kiedyś? @Shen - zgadzam się z kwestią w spoiler tagu. Edytowane 15 listopada 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 18 listopada 20159 l ale to jest dobre bałem się że pomysłów wystarczy im tylko na pilota demon troche w klimatach hellraiser mnie się skojarzył z labiryntem fauna