Opublikowano 5 października 20168 l Pierwszy odcinek nowego sezonu to S Z T O S I K polecam. Akcja juz od poczatku.
Opublikowano 6 października 20168 l Też już obcykałem 1szy epek i jest spoko. Klimat i wogóle. I tylko smutnażaba bo już zapomniałem, że odcinki liczą 30 min a to za mało
Opublikowano 10 października 20168 l Odcinek numer dwa jest doskonały pod każdym względem. Dawno nie widziałem czegoś równie obrzydliwego a to dopiero początek sezonu
Opublikowano 16 października 20168 l Gdy Ash w drugim epie znalazł się w d*pie prawie popłakałem się ze śmiechu : D Drugi sezon jak na razie dostarcza !
Opublikowano 31 października 20168 l Wywiad z Brucem Campbellem: http://www.filmweb.pl/fwm/article/Rozmawiamy+z+Bruce%27em+Campbellem-120187
Opublikowano 5 listopada 20168 l 3 i 4 odcinek w trzecim akcja w kostnicy, prawie poszczałem się ze śmiechu w czwartym piękny ukłon w stronę Christine Kinga
Opublikowano 5 listopada 20168 l W ogóle 2 sezon Nie mogę uwierzyć, że trzymają poziom i nie ma nudy. Ba, ciągle zaskakują czymś fajnym i świeżym a efekty po prostu urywają dupę. Nie mogę się doczekać nowego epa. Edytowane 5 listopada 20168 l przez wuJJek
Opublikowano 18 listopada 20168 l Zwolnili tempo, a akcja z psychiatrykiem skojarzyła mi się z the Darkness 2. Może rozwiną jakoś bardziej ten temat, chyba, że zakończą od kolejnego epizodu.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Odcinek 10/10 Banderasów. Ten mortal kombat (aż ciepło mi sie zrobiło na serduszku za Fatality od Sub-zero) no i szkoda wiadomo kogo.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Kolejne z kosmosu pomysły na scenariusz... No nowe Z nation tylko z Cambpellem. Kocham niezobowiązującą rozrywkę z klimatem!