Skocz do zawartości

Ash vs Evil Dead - 2015 - Showtime

Featured Replies

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Też już obcykałem 1szy epek i jest spoko. Klimat i wogóle. I tylko smutnażaba bo już zapomniałem, że odcinki liczą 30 min a to za mało  :frog:

Opublikowano

Odcinek numer dwa jest doskonały pod każdym względem. Dawno nie widziałem czegoś równie obrzydliwego a to dopiero początek sezonu :wub:

Opublikowano

Gdy Ash w drugim epie znalazł się w d*pie prawie popłakałem się ze śmiechu  : D

Drugi sezon jak na razie dostarcza !

Opublikowano

3 i 4 odcinek

w trzecim akcja w kostnicy, prawie poszczałem się ze śmiechu

w czwartym piękny ukłon w stronę Christine Kinga

Opublikowano

W ogóle 2 sezon :banderas: Nie mogę uwierzyć, że trzymają poziom i nie ma nudy. Ba, ciągle zaskakują czymś fajnym i świeżym a efekty po prostu urywają dupę. Nie mogę się doczekać nowego epa.

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Gdzie to można zobaczyć koledzy?

cda.pl / alltube / kinoman.tv ?

Opublikowano

Zwolnili tempo, a akcja z

psychiatrykiem

skojarzyła mi się z the Darkness 2. Może rozwiną jakoś bardziej ten temat, chyba, że zakończą od kolejnego epizodu.

Opublikowano

Odcinek 10/10 Banderasów. Ten mortal kombat (aż ciepło mi sie zrobiło na serduszku za Fatality od Sub-zero) no i szkoda wiadomo kogo. 

Opublikowano

Kolejne z kosmosu pomysły na scenariusz... No nowe Z nation tylko z Cambpellem. Kocham niezobowiązującą rozrywkę z klimatem! :wub: