Opublikowano 21 czerwca 20168 l Można zapisywać się do testów alfa i beta:http://forhonor.ubisoft.com/game/pl-PL/home/Przyznam, że do czasu tegorocznego E3 gra zupełnie mnie nie interesowała, aczkolwiek gdy ujawniono, że dostaniemy też content dla jednego gracza i pokazano gameplay, stwierdziłem, iż może być całkiem ciekawie. Wygląda to to jak taki trochę bardziej rozbudowany Ryse w innych, dość dziwnych klimatach.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Mi tam nie podoba się jedynie zbyt duża ilość elementów interfejsu na ekranie. Te wszystkie paski, podświetlenia, okręgi... Bleh Mam nadzieję, że będzie można to wszystko sobie powyłączać. No i walka wygląda, jak dla mnie, mimo wszystko trochę zbyt wolno.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Mi sie to nawet podoba, zwlaszcza taki mix roznych klimatow. Szkoda ze gre robi Ubi bo to raki ale chyba sie skusze. Jak mi jednak nie podejdzie co szybko wyladuje w cexie.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l UBI zbiera ludzi do alfy/bety, moze warto sie zapisać i sprawdzić co ciekawego ma gra do zaoferowania bo po tych gameplayach to cieżko cos powiedzieć o tym systemie walki. Toto ma mieć w ogóle jakis tryb fabularny ?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ponoć ma mieć to to "pełnoprawny" singleplayer przedstawiony z perspektyw trzech wojowników - samuraja, wikinga i rycerza:http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/32/ubisoft-zdradza-nowe-informacje-o-kampanii-singlepayer-w-for-honor#fp=ksgameOby tylko te zapowiedzi nie skończyły się na quazi-tutorialowych zadankach, jak w R6: Siege.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l The For Honor closed alpha runs from September 15-18. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Ale syf. Jakby spróbowali zrobić swoją wersję Dark Soulsa z tym systemem i bez tak zwalonego multi to może by to było ciekawe, ale w tej wersji kierunek piec.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Są pierwsze wrażenia z gamescomowego dema:http://www.ppe.pl/publicystyka/2773/gralismy-w-for-honor-to-nie-jest-produkcja-dla-niedzielnych-graczy.html Co zaskakuje na +, to że podobno system walki nie celuje w każuali i ma potencjał na bycie skillowym, a do tego podczas rozgrywki ważny jest teamplay. Tak więc wygląda na to, że Ubi szykuje kolejną, po R6 Siege, bardziej wymagającą produkcję. Podoba mi się ten trend. ^_^ Nie wiem jak Was, ale mnie tam ta gierka coraz bardziej intryguje. Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 6 września 20168 l to ma byc taka dota w 3d? Widzialem jakis gameplay to oprocz bohaterow latala masa przydupasow.
Opublikowano 6 września 20168 l Kupi sie dla singla ponizej 50 zl, obejrzalem kilka meczy z filmiku wyzej i wszyscy boja sie 1v1 prac, ktos zaczyna przegrywac i od razu szpagat do kolegow, jak to robia na pokazach, to az boje sie pomyslec co bedzie na publicu.
Opublikowano 13 września 20168 l Ja dziś dostałem na maila, 15-19 sierpnia zamkniete testy, było też info że bede mógł zaprosić 3 znajomych do grania (chyba klucze do rozdania).
Opublikowano 13 września 20168 l Ponoc ktos kto otrzymal klucz moze zaprosic do 3 graczy do alfy przez uplay. Jakby co to nie pogardzilbym szansa przetestowania, moj nick na uplay [ps4] to kagannpwnz widze ze Fanek mnie uprzedzil Edytowane 13 września 20168 l przez Bansai
Opublikowano 13 września 20168 l Wyglada na to, że na jaką platforme sie zapisało na taką dostaje sie 3 zaproszenia do rozdania, pobiera sie 12.5gb zajmuje