Opublikowano 3 września 20159 l Premiera już niedługo, a jako że w demie jest photo mode, postanowiłem już teraz założyć temat. Żeby uruchomić photo mode w demie należy wejść w tryb rywali, wybrać z rankingów siebie lub innego gracza, a następnie uruchomić powtórkę. Podczas niej dostępny jest w pełni działający tryb foto.
Opublikowano 3 września 20159 l zeby ta gierka tak wyglądała jak na photo mode niestety w ruchu to łajno jest. Tak czy siak piękne wyczucie marcin, zaj-ebiste zdjecia. Edytowane 3 września 20159 l przez gienekzenek
Opublikowano 3 września 20159 l Autor Jedyna rzecz która w photo mode jest lepsza to antyaliasing. Modele aut, otoczenie, tekstury itp. są z normalnej rozgrywki. Zwiększenie ekspozycji, kontrastu czy nasycenia kolorów może spowodować, że grafika wydaje się ładniejsza niż w rzeczywistej rozgrywce, ale tak na prawdę prawię niczym się nie różni.
Opublikowano 17 września 20159 l Autor Ta pierwsza fota z corvette niesamowita. Gdyby nie logo, to pewnie nikt by nie zauważył że to z gry.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Witaj. Na jednej z Twoich fotek jest czarno-pomarańczowe malowanie Mobil 1 na McLaren GT 12C GT3. Spodobało mi się to malowanie , ale nie mogę go znaleźć. Możesz poddać autora ? Pozdrawiam
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Ostatnimi czasy powróciłem do znakomitej Motorsport Sześć. Niemal dwa lata na karku, a wciąż cieszy oczy.
Opublikowano 2 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Własnoręcznie malowany. Jakieś 4-5h zeszło. Najwięcej pracy zajęło zrobienie ludzika Michelin.